Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Електричний турбонагнітач КАМАНН (KAMANN)
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Взагаліто були якісь машини на електричних агнітачах з заводу але вони явне виглядале не як кулер від пк.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: Електричний турбонагнітач КАМАНН (KAMANN)
Black, корисна інфа, але про компресор вже давно відомо і всі знають шо він працює і встановлюється на багато машин серійно.
тут мова про електричний вентилятор в прийомній трубі і це однозначно розвод)))
тут мова про електричний вентилятор в прийомній трубі і це однозначно розвод)))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
hitlos писав:Взагаліто були якісь машини на електричних агнітачах з заводу але вони явне виглядале не як кулер від пк.
З заводу навряд, а ось просто доставити можливо. Правда це скорше аналог закису азота ніж компресора або турбіни. Працює цей девайс на базі декількох стартерних моторів і споживає приблизно 10 КВатт єлектричної потужності ( причому половина її йде на втрати - струм при 12 вольтах порядка 900 А, на 24 вольтах в половину менше). Працює по 10-15 секунд, заряда батарей хватає хв на 5
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
https://www.takamaka.com.ua/
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
на першому відео зверніть увагу на рівень палива - виходить що 20л. спалив за 20 сек.Black писав:А может автор на это посмотрит

- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
Оберти справжньої турбіни 140тис. 

Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
:) Там датчик может плавать ,бывает такое :)Богдан писав:на першому відео зверніть увагу на рівень палива - виходить що 20л. спалив за 20 сек
Что то не так ?niama писав:Оберти справжньої турбіни 140тис.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0% ... 1%82%D1%83
Турбокомпрессор может достигнуть скорости вращения 290 000 об/мин (4800 об/с), при том, что 80 000—200 000 rpm (1 000—3 000 об/с) используются при спокойной езде.
http://proavtotuning.ru/turbo.html
скорость вращение турбины достигает 150.000 об/мин и более.
niama, в чём сомнения ?
З повагою Black.
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Подивився відео №2 і остаточно розчарувався в компресорах, принаймні таких))Вот дивіться, бюджет там виходить орієнтовно 10-12 кусків якщо грубо перевести на гриваки (з урахуванням того що в нас запчастини тамошні дорожче вийдуть) за ці гроші ми отримуєм компресор який працює з 4000об!, видає 110 кобил замість стокових 77... А ще гемор з кріпленням, підбором ремня, настройкою і якщо ми це все осилим то отримуєм мелодійний звук старої савдеповської соковижималки під капотом..
Крім того мене завжди цікавило питання ЯК!!! підшипник може працювати тих обіцяних 50000 км пробігу при таких обертах без системи подачі масла!
Чи не краще доробити простішими методами блок з головкою а потім поставити карби...Ну да, там з настройкою тоже не весело але не треба заново придумувати ровер.Візьмем на приклад жигульовський мотор і порахуєм: болок-3500 голова- 1500 карби нехай фулові 4000. От і маємо приблизно за 9000к. мотор 100% покруче ніж 110кс по друге який їде майже всюди а не з 4000об.
Крім того мене завжди цікавило питання ЯК!!! підшипник може працювати тих обіцяних 50000 км пробігу при таких обертах без системи подачі масла!
Чи не краще доробити простішими методами блок з головкою а потім поставити карби...Ну да, там з настройкою тоже не весело але не треба заново придумувати ровер.Візьмем на приклад жигульовський мотор і порахуєм: болок-3500 голова- 1500 карби нехай фулові 4000. От і маємо приблизно за 9000к. мотор 100% покруче ніж 110кс по друге який їде майже всюди а не з 4000об.

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
_ALEX_, а ше ліпше замутити свап
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
ну !гроші в нас з кишень несипляться -і некожен може собі це позволити ,навідь капремонт мотора зробити!!!подруге це нагадує розповідь про алкашів ,мовляв бухають і скільки живуть (та неживуть довго )просто їх заміняють другі!!!!теж саме і з доробленими турбо моторами -вроді кльово і їздять ,але скільки?????? тойсть максимальний пробіг (ресурс )при таких навантаженях!!!! згоден з Liuskywalker при таких великих оборотах мотор втягує дууууууууже величезну порцію повітря кожної секунди, ось тут то і наривається питання -чи спроможний цей "ПРОПЕЛЛЕР" втиснути необхідну порцію повітря при тих чи їнших обертах ,для нормальної роботи двигуна?????і чи небуде він тормозити повітря в впускній гофрі????хто це провіряв і де про це написано???
може краще дійсно побавитись з головою з колекторами ,з прошивкою компа(там деколи завод для збільшення пробігу трохи притупляють його)!і відчого цей девайс має працювати (вмикатись) чи він працює постійно!якщо постійно працює на обертах то він на холостому просто задавить повітрям мотор!!!!!
може краще дійсно побавитись з головою з колекторами ,з прошивкою компа(там деколи завод для збільшення пробігу трохи притупляють його)!і відчого цей девайс має працювати (вмикатись) чи він працює постійно!якщо постійно працює на обертах то він на холостому просто задавить повітрям мотор!!!!!

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
doctor писав:Всім привіт , цікавить така річ. Може хто таке мав, або має реальну інфу про цей пристрій.Які наслідки можуть бути, чи нюанси.Host for your picturesАЛЬТЕРНАТИВА ДЛЯ АТМОСФЕРНЫХ ДВИГАТЕЛЕЙhttp://www.atlastuning.com/turbo-kamann.html

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
mastergid, та бери його ! Чіпанеш - і він ще плюс 40% приросту дасть

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Liuskywalker писав:mastergid, та бери його ! Чіпанеш - і він ще плюс 40% приросту дасть

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей