Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
майже дтп
- major
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
сьогодні на луганскій біля рукавички іду через переїзд як говориться ні кому не заважаю (швидкість десь біля 45 км) тут в лоб виходить мені авенсіс з дальнім світлом (швидкість не в курсі но їхав хвайно), ну думаю от мудак спішить хочу втікнути в право і тут чую сигнал я в зеркало [цензура] сенс вже лізе під мене ну свалу нема я по тормозам і [цензура] сенс тоже стає і тут я згадую про авенсіс який далі їде на мене ... піск тормозів звук сигналу... авенсіс зупеняється приблизно за 15-20 см... ззаду вже пробка... виходить бурмило з авенсісу вихожу я (злий хочу матюкати і його і сенс) з сенсу тоже вилазить... дівчинка років 20... гарна;)... думаю ладно не буду сваритись обертаюсь до бурмила тільки відкрити рот а тут він видає ти шо муділа не бачиш шо я обганяю не можеш в сторону зїхати (в мене челюсть на асвальт впала) а він до дівчини а тобі кобила хто права видав скільки раз відсо...ла за них ( я аху...ший) тільки хочу шось сказати заді за ним чую звук :gai: ну думаю [цензура] не вас тут не хватало бурмило відразу до них хлопці мол неме якась копійка вітіснила і тд і тп дав шось в руки і сказав удачі(точніше я не побачив скільки він дав) а вони да нас мол шо тут сталось ну хв 5 пояснювали а вони мені кажуть ви можете їхати а ви громадяночко зостаньтесь так як із-за вас чуть дтп не сталось я хочу за неї вступитись ну больно гарна вона а мені мусора ви вільні
от така історяя
от така історяя
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
треба було записати номер авенсіса, при можливості сфоткати всю обстановку (можна телефоном), дати девці свій номер телефона і дані, щоб в поясненнях вказала тебе як свідка, в якого нечемні працівники даі не відібрали пояснень. думаю ви б обоє підтвердили, що копійки не було.major писав:кажуть ви можете їхати а ви громадяночко зостаньтесь так як із-за вас чуть дтп не сталось я хочу за неї вступитись ну больно гарна вона а мені мусора ви вільні
а на рахунок ви вільні, то в нас свобода пересування, ставиш машину біля бардура (якщо нема знаків звичайно) і гордо йдеш вступатися за дівчину
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- major
...продовження історії...
буквально 15 хв назад стою я на світлофорі на початку зеленої повертаю голову в право і тут опа стоїть сенс з тою самою дівчиною ну я ії маячу мол дава станем поговорим... стали...говорим... (доречі я взяв телефончик
)... вона розказує шо мусора питалися її розкрутити но вона включила дурочку (а може така і є...незнаю) і розказала їм шо вона їхала нормально і переднею зупинилась якась '99 і вона почала робити маневр обїзду через ліву сторону так як за рулем не довго то боялась зачипити включила першу передачу і почала рушати... заглохла... і поки заводилась приїхали ви (добіш ДПС) отак і получилось шоя тут короче вони її відпустили...
запитав за номера авенсіса чи не бачила сказала шо лише початок були букви АЕ (колір авенсіса срібний)
буквально 15 хв назад стою я на світлофорі на початку зеленої повертаю голову в право і тут опа стоїть сенс з тою самою дівчиною ну я ії маячу мол дава станем поговорим... стали...говорим... (доречі я взяв телефончик
запитав за номера авенсіса чи не бачила сказала шо лише початок були букви АЕ (колір авенсіса срібний)
-
Два месяца назад решил машину не брать и поехать на маршрутке на работу.На ул Антоновича маршрутку подрезает авенсис задним бампером цепляет маршрутку и проехав пару метров останавливается в пробке.Водила маршрутки подходит открывает дверь а оттуда ствол с словами пошел на х.й.Водила начал звонить ментам чем закончилось не знаю
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
lizun писав:ви всі не шарите! бюсь об заклад той козел думає що він ПРАВИЙ! мудак %ля! Ментів зразу послати накуй - нема преценденту для розмови.
В дівчини злити номер мобіли і запросити ввечері погуляти відійти від шоку який ви РАЗОМ пережили Laughing
вот она истини чуваГ, уважуха
П.С. + если мудаг не большой то дать в челюсть ну или хотя бы первым забакланить
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей