Автомобіль Opel Zafira 2.0, 1999 року, комплектація - кондиціонер, ЕГУР.
Виникає така проблема, автомобіль при експлуатації за цілий день може їхати і просто заглохнути

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а імобілайзер ні, він просто штатно блокує бензонасос, стартер і ше шось там, ну в мене по крайній мірі таке. А сигналка яка? Масу перевіряв, може просто десь контакт відходить і при тому блокується насос?4ybik писав:В нього штатна сигналка відключена взагалі...
Сигналка якийсь там мангуст ;Jarevych писав:А сигналка яка?
Та їздив він до якихось "мего електріків" ну вони там і на діагностували йому.*Lesyk* писав:діагностику чим робили?
так давай будем пробувати попорядку розбиратись!4ybik писав:Під час діагностики компом вибиває помилка "Блокіровка бензонасоса" . Думав що сигналізація, але коли на неї ставиш то машина заводиться норм, тобто вона не блокує.
я так тоже розумію. Він при мені поставив машину на сигналізацію, а я її завів, і ніяких помилок не було типу чек.vazik писав:сигналка до бензонасоса не підключена.......
Того я тобі сказати не можу.vazik писав:Чи там по запаленню іде відсічка від сигналки????
Ні все банально як в карбюраторному бензонасосі, нагрівся - заглох, постояв остив 5 - 10 хв, завівся і поїхав, а вот зараз взагалі вже не заводиться. І релюшка на бензонасос вже не клацає, тобто струм на нього не поступає. Питання чогоvazik писав:як глохне, то потім який час проходить, якісь особливості є???
так ясно! Може живлення на насос пропадати....4ybik писав:Ні все банально як в карбюраторному бензонасосі, нагрівся - заглох, постояв остив 5 - 10 хв, завівся і поїхав, а вот зараз взагалі вже не заводиться. І релюшка на бензонасос вже не клацає, тобто струм на нього не поступає. Питання чого
ну авто то така штука шо любе може бути!!!4ybik писав:інше чогось мало вирогідно...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей