Twister писав:пересування по місту
та нi, практика по місту пристуня, але не у Львові) Раніше часто пересувався на авто по сихові, правда в присутності хорошого знайомого
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Twister писав:пересування по місту
Машина на штраф площадку (в окремих випадках може виручити бабло, але не мале, і тільки на 1 раз, а вони по рації передадуть наступному посту, тебе знов спинять, знов касу візьмуть, а може і не візьмуть. тоді машина все таки на штрафплощадку)Solymr писав:НУ чому ж иии-иии ну иии?))Дома забув)
А Evogue заправляти, дешевше????Solymr писав:виникла гостра необхідність в керуванні транспортним засобом, так як міський транспорт досить "дорого" обходиться
В нас ніколи до пуття нічого не доводять... Хіба посадять....Solymr писав:Все ж в багатьох європейських країнах, в віці 17 років можна свобідно керувати авто. Якщо ж Україна намагається інтегруватись в ЄС, потрібно пристосовуватись
чому іншим не так?Solymr писав:міський транспорт досить "дорого" обходиться
з 16 років дозволено їздити без водійського посвідчення, але немає права виїжжати за межі міста в якому проживаєшvazik писав:США взагалі з 13 чи 14
ну якшо жити з такою думкою шо в маршрутці обовязково шось витягнуть то й на вулицю нема чого виходити, бо обовязково десь підріжуть чи побють чи пограбують.Jarevych писав:romanbelyj, ну він вроді написав шо як не телефон витянуть то гроші) може витягували якийсь Ямобілко 4г, за ціну яого можна пів року заправлятись
ніколиFobos писав:і не бухай
ага, і дивним чином пропав евок як і телефони з гаманцямиnazar писав:не боiшся шо викинуть з машини
ну це точно!Fobos писав:Наїхали на пацана, так ніби ніхто без вас не катався без прав. У нас і з правами і без є неадеквати
Але по пункту 24.7 "навчальна їзда"! І практику будеш мати і закон не порушувати!!! Я так 2 роки відїздив..... потім получив права і їздив вже сам... Офіційного стажу вже 3,2 роки, і скажу що деколи буває так шо руля і не хочеться!!!! особливо після довгих поїздок.... але проходить день, два і знов тяне... :)Fobos писав:Їзди собі
Fobos, ненаштовхуй початківця на правокації і хабарництвоFobos писав:зупинить мент, кажеш, що права забув і даєш 100грн., думаю часто зупиняти не будуть, головне їзди праивльно і не бухай.
перечитає тему і скаже: [цензура], мені казали 100грн і всьо путьом, а тут штрафмайданчик, геморої і т.д.... ніфіга ніразу хлопці не були правіvazik писав:перечитає темку, і скаже: А хлопці були праві - краще почекати....
мда............... куда той свііт котиться ???? замість того шоб сказати всім йому "немаєш прав - не їзди", закон є закон, то ні радять як коли де їздити і скільки грошей буде коштувати відкуплятись. цікаво як би ви поступили як би то ваша дитина вам заявила в такому віці "тато і мама дайте мені машину я покатаюсь, аааааааааа і ше дайте гроші мені, бо я прав же немаю ше"Fobos писав:Їзди собі, зупинить мент, кажеш, що права забув і даєш 100грн., думаю часто зупиняти не будуть
підтримую на 1000000 %cdrom писав:хабарництво - зло. І поки воно буде в країні порядок навести неможливо. Треба старатись цього уникати і з цим боротись, а ви навпаки до цього спонукаєте...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей