Круто, але зупинюся на R16!!!Igor4ik писав:ось такі диски можу тобі запропонувати... R17 235/45 з резиною
Чесно, я неготовий вивалити стільки грошей, хоча вони того вартують!!!jetros писав:Боюся мені нехватить грошей на таку красу!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Круто, але зупинюся на R16!!!Igor4ik писав:ось такі диски можу тобі запропонувати... R17 235/45 з резиною
Чесно, я неготовий вивалити стільки грошей, хоча вони того вартують!!!jetros писав:Боюся мені нехватить грошей на таку красу!
jetros писав:Давно хотів Саймона
Я такого в кінці осені взявmajestic писав:а чо в тебе такий передок високий? вищий за мІй хоча в мене проставки +2 стоять
Саме головне без калхозу і гарно буде виглядати. На Гольфах 2 через одного ляди позаварювали.BOXER писав:прікольно
класна штука, в мене таке єjetros писав:Скоро з Польщі приїде кусок задньої ляди з Гольф V
В суботу поїду на Кривчиці, буду припасовувати, а довжину незнаю. Ще раз гляну руський сайт там вродь писало про довжину.hrdrive писав:jetros, скільки коштує такий поріг?? яка його довжина??
Від девятки незнаю, все вирішує розмір.... у 10-ки - 180см, у калини - 177см, у Гольфа4 - 175см...hrdrive писав:jetros, скільки коштує такий поріг?? яка його довжина??
_Ramp_ писав:jetros, бампер за срібному гольфі АВТ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей