те чого тобі не хватає?pikach00 писав:Краще би хтось таку службу таксі відкрив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
те чого тобі не хватає?pikach00 писав:Краще би хтось таку службу таксі відкрив
я старавсяMAECTP0 писав:Перші рейси від кінгкросу в 6:38. Якась тупість на залізничний вокзал на потяг тупо не встигаєш. Маразм
аналогычно з сихова в 6,30 - зранку на мукачівську електричку, котра відправляється в 7.05, встигнути нереальноMAECTP0 писав:Перші рейси від кінгкросу в 6:38. Якась тупість на залізничний вокзал на потяг тупо не встигаєш. Маразм
Правда,тільки в 5а треба взяти трансферний квитокhrdrive писав:lдоречі, то правда якшо їхати на 5а і в центрі на зупинці біля добробуту пересісти на 2а - то це буде безкоштовна пересадка, тобто лише 2 грн вартість проїзду???
таки так,але докладніше про саму процедуру може повідати гуру АТП-1 п.crushhrdrive писав:Sluva, як його взяти??? безкоштовно?
а ще які маршрути під таке попадають?Sluva писав:Правда,тільки в 5а треба взяти трансферний квитокhrdrive писав:lдоречі, то правда якшо їхати на 5а і в центрі на зупинці біля добробуту пересісти на 2а - то це буде безкоштовна пересадка, тобто лише 2 грн вартість проїзду???
коли заходиш кажеш дайте квиток і всеhrdrive писав: як його взяти??? безкоштовно?
а шо за фігня там почала їздити????hrdrive писав:ашо за фігня почала їздити в винники по маршруту 5а ?
ну ти блін з місяця звалився..я тобі ще літом про то розказував..береш у драйвера квиток (трансферний!!)..і пересідаєш з ним бузкоштовно на інший...я думав що ти на роботу саме так і їздишhrdrive писав:Sluva, як його взяти??? безкоштовно?
всі радіадьні...ті що з буквою "А"..тобто 1А-6А, 47АMAECTP0 писав:а ще які маршрути під таке попадають?
в управління транспорту.....або до перевізника(міра і К)...але впевнений що ні одне ні інше результата не дасть...тому що всім пофігу....вони тільки інтерв"ю можуть давати як сильно вони фіксують порушення і будуть карати перевізників....а насправді всі перевізники роблять що заманетьсяmister_X писав:crush, до кого звернутися з проханням розрулити той брєд з №25 ?
14630 городнича яка обсл..маршрути 1а і 4а тепер просто 1 і 4 позаклеювали букви "А"crush писав: 1А-6А, 47А
терпітиmister_X писав:crush, до кого звернутися з проханням розрулити той брєд з №25 ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість