Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Вібрація після 70 км/год???
networkz
Ім'я:Іван
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Вібрація після 70 км/год???

Повідомлення networkz » Сер, 08 лютого 2012, 21:10

Авто Камаз 5320 після 70 км вібрація йде по машині таке враження як кардан,фланець....але все в порядку затягнуте і перепровіренне...Можливо хто з тим стикався???Може хтось шось знає?!вібрація тільки коли машина гружена 10-11 тон.

І скажіть хто займається реставрацією турбін..треба зробити 2 Камазівскі турбіни і скажіть ціну!

ДЯКУЮ :beer
КУПИЛ МАЗ И НЕ ЖАЛЕЮ!... НИКОГО НЕ ЖАЛЕЮ!

Дмитриус
Ім'я:Дмитриус

Re: Вібрація після 70 км/год???

Повідомлення Дмитриус » Сер, 08 лютого 2012, 22:52

Смотри пп :beer
Маю всякi вкуснастi...

Fabio Rossi
Ім'я:Volodymyr
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Сер, 08 лютого 2012, 23:42

вал - маховик- проміжуточний - корзина - кардан - редуктора - з заводу все відбалансовано, якщо щось з цього мінялося, тоді могла появитися вібрація. Та і зовод не розраховував, щоб камаз 5320 брав навантаження в 11 тонн ще і їдучи 70км/год. За таких умов вібрація може навіть появлятися через деформовані колеса

networkz
Ім'я:Іван
Контактна інформація:

Повідомлення networkz » П'ят, 10 лютого 2012, 00:18

все вище перечисленне відпадає...і якраз в камазі 5320 маса навантаження яка допускається 8-10 тон заводом так як в 53212 10-12 тон...(це пише книжка)і швидкість 70 це є не швидкість...їде значно більше і краще коли за машиною доглядати і лити відповідні масла і все решту...помилка багатьох водії,підприємств які мають камази,це є шо залию на тому і поїде бо то камаз і це ка...ка... ;) В мене Камаз практично нічим не поступається іномарці(окрім комфорту) 36 літрів на 100\км зимою(тьфу-тьфу-тьфу) прогнозую літом меньше(Дай Бог)...Питання з турбінами далі в силі бо вони підкидують масло...робити чи відсилати в Київ довго і далеко...хто у Львові таким промишляє??????? :surprised

Дякую за підказку!!!!!!!!!!!!

і ще турбіни поки не прогріті чути що свистять(працюють) проїдеш так 10-15 км свист пропадає,тяга падає і мокріють патрубки...що то може бути хз.. :| :surprised
КУПИЛ МАЗ И НЕ ЖАЛЕЮ!... НИКОГО НЕ ЖАЛЕЮ!

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей