Ніколи не думав шо буду такий радий трамваям

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в атп 1 власне є вакансія мийниці автобусівSally писав:а автобуси хоч інколи ззовні миють? вони такі ззовні брудні, що розгледіти, що там за вікном, практично неможливо. та й неприємно на те дивитись
Jarevych писав:добре шо підняли тему. Кароч, незню нормально це чи ні, це еономія чи як то назвати незнаю, але за останній час замітив що жоден маршрутчік не включає пічку . Мало того що холодно, так щей вікна настільки замерзші що через них хіба візерунки видно. Це брєд, і ні в яі рамки не влазить... Віталька роби шось
Це ж скільки треба наглості мати, 60-70 тис нічього не міняти\робити.Demyan писав:Фахівці німецької компанії приїхали до Львова на прохання «Львівського автобусного заводу», щоб визначити причини блокування двигунів у автобусах ЛАЗ, що курсують у Львові. За результатами проведеної перевірки п’яти транспортних засобів представники ««Deutz»» встановили, що причиною несправностей автобусів є грубе порушення правил експлуатації. Зокрема, як зазначив спеціаліст сервісного центру німецької компанії Олександр Талабанюк, у автобусах не проходила заміна фільтрів, а в окремих випадках вони були взагалі відсутні.
а шо тут такого?Якщо на одному маршруті є 10 маршруток, то 40 на весьcdrom писав:сьогодні зранку чув по радіо, що вчора 40 маршруток не завелись і відповідно не виїхали на свої рейси
ПАЗіки - сила, в -20 там жара!Breaker писав:в маршрутках справді дуже холодно зранку і ввечері (жах), таке враження, що то не маршрутка, а кабріолет
ну багато, чи не багато не знаю, але от такі черги то жесть...sergey писав:40 на весь
маршрутний автопарк то не багато.
не дивно. Ще коли батьки на лазі працювали - мама у відділі технічного контролю - то вічно мала проблеми коли не пропускала брак. "Ти заважаєш зводу працювати". ВТК - перший відділ що був на скороченні.Demyan писав: причиною несправностей автобусів є грубе порушення правил експлуатації
тут не від марки автобуса залежить а від п"єчкі)sergey писав:ПАЗіки - сила, в -20 там жара!Зараз їх вже немає
![]()
Не скажи!В ПАЗіка старий американський V8Серёга писав:тут не від марки автобуса залежить а від п"єчкі)
Кнопок канцелярських треба вшити в сидіння(водія тожеСерёга писав:водій каже шо тепер дехто просипає свої зупинки)
ніколи в життю ! зрівняв 2110 з ламборждиніsergey писав:При прочих равних, ПАЗік порве Богдана Еталоновича як тузіг Чака Норіса
там постійно таке. (ти десь там живеш? бо я так)cdrom писав:ну багато, чи не багато не знаю, але от такі черги то жесть...
http://vgolos.com.ua/zhyttya/news/3325.html
Приєднані файли:
cherga3.jpg
cherga3.jpg [ 134.77 Кб | Переглянуто 50 разів ]
cherga2.jpg
cherga2.jpg [ 160.67 Кб | Переглянуто 50 разів ]
cherga1.jpg
cherga1.jpg [ 89.84 Кб | Переглянуто 50 разів ]
ні, колись працював на вул.роксоланиromanbelyj писав:(ти десь там живеш? бо я так)
тю, я як на першому курсі вчився, кожен ранок біля санта-барбари таке було на 85 і на 10 маршруткиromanbelyj писав:ну багато, чи не багато не знаю, але от такі черги то жесть...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей