дякую!slim_painter писав:полюбе маладєц!!!
пізніше закину, але ще треба натянути щоб все поставало на свої місця.slim_painter писав:дай фото спинки ззаду. може шось пдкажу. чи ти вже ніц точно переробляти не будеш?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дякую!slim_painter писав:полюбе маладєц!!!
пізніше закину, але ще треба натянути щоб все поставало на свої місця.slim_painter писав:дай фото спинки ззаду. може шось пдкажу. чи ти вже ніц точно переробляти не будеш?
якщо буде можливісь десь дістати вікна обовязково зроблюpavlolvov писав:заду зробити теж без форточок
Зпереду це зручніше, ніж з форточками, а ззаду буде дуже мало відкриватись. В жигах заднє скло, і так, не повністю опускається. Лишай так. Краще вклади зусилля в щось більш важливіше. Успіхів.pavlolvov писав:але для синхронності вікон раз вже зробив треба і з заду зробити теж без форточок теж буде непогано виглядати
не знаю шо тут навіть сказати, думаю і так сам все зрозумієш, бо тут слова зайві.Марян писав:знаю що галімий китайський руль але вже краще виглядає!
ні на сихові не живи, але часто буваюigorojk писав:Ти часом на Сахарова не живеш?
дякую :)igorojk писав:гарненько дивиться
ні на САХАРОВА не живи, але часто буваю. НЕ УВАЖНО ЧИТАВМарян писав:ні на сихові не живи, але часто буваю
дякую :)Liuskywalker писав:прикольний
купив в Ашані в відділі ігрушокLiuskywalker писав:Де взяв ?
+1 , варто пошукати не Китай, а б\в нормальний.. Основна відмінність - в норм. руля сталь пружна , а тут - пластична, або відламається ,або деформується ,якщо добре прикластисяFobos писав:а саме такий ні, може по дорозі відломатись.
Fobos писав:такого типу варто, а саме такий ні, може по дорозі відломатись.
дякую за поради буду шукати щось б/у але нормальне.Liuskywalker писав:+1 , варто пошукати не Китай, а б\в нормальний.. Основна відмінність - в норм. руля сталь пружна , а тут - пластична, або відламається ,або деформується ,якщо добре прикластися
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей