ти мав типу написати "убогіший" в лапках, бо то твоя думка :) в реалі - солідніший салон, бо машина класом вища.Sluva писав:джета чомусь має убогіший салон порівнюючи з гольфом
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Sad, but true.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Японці чи Німці
Нажаль ти помиляєшся...салон гольфа 5 і джети 5 однаковий як дві каплі води ,ніякої різниці в солідності і класі...BOXER писав:в реалі - солідніший салон, бо машина класом вища.
Знайди 5 відмінностей:
Джета
[img]http://avto-russia.ru/autos/volksw ... .jpg[/img]
Гольф

Свої слова сказані вище "джета чомусь має убогіший салон порівнюючи з гольфом" беру назад бо порівняв по неуважності салони Гольфа 6 і джети 5...
Востаннє редагувалось Нед, 09 жовтня 2011, 00:51 користувачем Sluva, всього редагувалось 2 разів.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Sluva писав:джета чомусь має убогіший салон порівнюючи з гольфом" беру назад бо порівняв по неуважності салони Гольфа 6 і джети 5...

Sad, but true.
- Sluva
таке враження що то не ти женивсі недавно...!!!ДО ЖІНКИ треба йти а не спатиBOXER писав: пора йти спати

- axel
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
тут ти не правий в корінь. Німці роблять скучно але воно не скоро старіє.Sluva писав:Помоєму в однієї кантори криза в плані фантазії і все зависло десь там в ХХст.
можна порівняти:
[img]http://art-apple.ru/albums/Honda_C ... .jpg[/img]
і
[img]http://cars2you.ru/images/volkswag ... jpeg[/img]
Ось наприклад в 34-ки панель мабуть виглядала убого порівняно з модною консоллю рено 25. А зараз торпедо в Рено 25 виглядає рагульсько і старомодно порівняно з 34-кою.

bmw-club.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну от придивись на ті картинки що виклав weber і ти чуть вище.Sluva писав:З.І.дрочити можна на все що завгодно і скільки завгодно,але треба дивитись реально в життя
до кольору обшивки руля, і взагалі пластику в салоні. то тільки мені здається що він дешевий і дубовий ?

воно круто виглядає для деяких молодих людей до 30 років, а ще крутіше для тих кому 18. а взагальному той салон навіть трохи смішний і несолідний. :)
- axel
ти хотів сказати мабуть, що то "панти для прієзжіх"vovka писав:воно круто виглядає для деяких молодих людей до 30 років, а ще крутіше для тих кому 18. а взагальному той салон навіть трохи смішний і несолідний.

bmw-club.lviv.ua
- Sluva
кожен дорослий дядька в душі залишається маленьким хлопчиком якому потрібно цікаву і яскраву машинку,а коли хочеться солідності то і машину відповідного класу треба собі купляти...Такщо можна сказати що в нижчих моделей народного автомобіля закос під солідність...І нетреба мене переконувати що це не так бо маю поряд яскравий приклад свого колишнього шефа який плюнув на солідного Ренджа і купив собі спортивнішу мафинкуvovka писав:воно круто виглядає для деяких молодих людей до 30 років, а ще крутіше для тих кому 18. а взагальному той салон навіть трохи смішний і несолідний.
підкину дєрмєца в топку
якщо було тут, ну то буде ще раз

http://www.topgearclub.ru/news/3520В системе впрыска топлива 2-литрового турбированного дизельного двигателя, устанавливаемого на автомобили компакт-класса Jetta и Golf, обнаружен серьёзный дефект.
якщо було тут, ну то буде ще раз

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
боянишь.... нехорошо...A1 писав:якщо було тут
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Sluva, може німецькі салони і не виглядають суперфутуристично але завжди мають якісніші матеріали ніж японські, набагато якісніше виконані по зазорах, стиках, швах на шкіряних елементах і т.п., і шо саме важливо німецькі салони завжди є еталоном ергономіки що є перевірено багатьма форумчанами і доказано численними тестами авторитетних автовидань!
кожен раз блін думаю шо не буду вже писати в цій темі і кожен раз знов не можу стриматись бо воно все по кругу іде... невже так важко зрозуміти шо німецькі та японські автовиробники дотримуються зовсім інших філософій і роблять основні ставки при розробці автомобілів зовсім на інші фактори! і тому, враховуючи те, що люди різні, ніколи не вдасться знайти спільну думку про те які ж машини всетаки кращі, бо для кожної людини важливі свої цінності в автомобілі!
кожен раз блін думаю шо не буду вже писати в цій темі і кожен раз знов не можу стриматись бо воно все по кругу іде... невже так важко зрозуміти шо німецькі та японські автовиробники дотримуються зовсім інших філософій і роблять основні ставки при розробці автомобілів зовсім на інші фактори! і тому, враховуючи те, що люди різні, ніколи не вдасться знайти спільну думку про те які ж машини всетаки кращі, бо для кожної людини важливі свої цінності в автомобілі!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
CAT писав:ніколи не вдасться знайти спільну думку
Данило, як то не вдасться?

Вот вона: Німець рулить і крапка! Япохи тоже хараши, але рулить німець крапка!

- CAT
- Контактна інформація:
cat-yellow, я взагалі не розумію як ти можеш сідати в Мікру після 740.... то якесь знущання з себе))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
CAT, нєєєє тут теж інша філософія :)
я не можу Мікрити на трасі, а по місту - сам раз :)
але смисл в твоїх словах є!
я не можу Мікрити на трасі, а по місту - сам раз :)
але смисл в твоїх словах є!
- Sluva
Золоті словаCAT писав:кожен раз блін думаю шо не буду вже писати в цій темі і кожен раз знов не можу стриматись бо воно все по кругу іде... невже так важко зрозуміти шо німецькі та японські автовиробники дотримуються зовсім інших філософій і роблять основні ставки при розробці автомобілів зовсім на інші фактори! і тому, враховуючи те, що люди різні, ніколи не вдасться знайти спільну думку про те які ж машини всетаки кращі, бо для кожної людини важливі свої цінності в автомобілі!
- CAT
- Контактна інформація:
і біда наша в тому шо ми не можемо створити теми "японці vs українці" або "німці vs українці" бо наш автопром гамно і крім того перестав випускати єдину розроблену в Україні машину вже більше року тому....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей