http://webauto.com.ua/m69-MOTIPBOXER писав:який саме?
Глянь тут
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
обтягуй шкіроюBOXER писав:тільки от закінчення бороди пошарпане...
шукай на розборці з класіка свіжогоBOXER писав:б/у не дуже кращі будуть...
всю бороду? небюджетноnazarok1990 писав:обтягуй шкірою
та в нас один шрот в рясне і то кончєний. треба на опель-клубі поритись...nazarok1990 писав:шукай на розборці з класіка свіжого
шось німецька якість хромає,я б радив шкірою перетягнути і приємно і гарноBOXER писав:затерті дверні ручки передніх дверей
У Вебера на хонді з картами дверей за такий короткий термін експлуатації шо сталось?DNK писав:шось німецька якість хромає,я б радив шкірою перетягнути і приємно і гарно
якість чого? пластику?DNK писав:шось німецька якість хромає
ну я про то шо в мене на тойоті пластик як з заводу хоча вона з 2003 року ,тому і сказв свою думку.BOXER писав:якість чого? пластику? за 7 років то ше дуже хороший стан
Та твому місці я би на особистості не переходив! ВІДРОВОД ТИ перед тим шо б шось написати перше декілька раз подумай!DNK писав:Офтопити поча ВІДРОвод а не я ,я написав що краще шкіру а він вчіпився до хонди
Ти написав про німецьку якість!DNK писав:я написав що краще шкіру а він вчіпився до хонди
BOXER писав:та і нормально вони виглядать
і хочу поправитиBOXER писав:просто я доколупливий
Думай ти а потім пиши .Я взагалі до тебе писати не хотів і не писав ,я говорив про пластик в даному опелі а не про твої переконання.Opelevod писав:Та твому місці я би на особистості не переходив! ВІДРОВОД ТИ
Ага..ви нафіксаєте заразhrdrive писав:корче Андрй заїде до мене і ми то пофіскємо!
я в себе на мазді малював пласмаски на порогах сірою бамперною фарбою з балона,результат задовільний!скільки ногами нешургали,за пів року ні царапини!!можеш попробувати,і без всякої грунтовки!!BOXER писав:короче, з вирішенням питання більш-менш роздуплився, дойдуть руки - зроблю :)
тему не закриваю, мож комусь пригодиться.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей