Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
чи може депортація з польщі вплинути на Шенгенську візу?
Dancer
Ім'я:Назар
Стать:чоловік
Номер:5356
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
чи може депортація з польщі вплинути на Шенгенську візу?

Повідомлення Dancer » Нед, 11 березня 2007, 10:26

Минулого року поляки мене депортували за контрабанду сигарет в великій кількості.
Зробив новий паспорт, нову візу(польську).
Але мене цікавить чи може та депортація з польщі вплинути на Шенгенську візу? Чи там в них в компютері зберігається якась інфа?
Хто з таким стикався?

A1

Повідомлення A1 » Нед, 11 березня 2007, 10:30

Dancer
в більшості анкет на візи в нормальні країни є графа "чи депортували вас з якої не будь країни і за що?" і тобі прийдеться на неї відповідати. Скажу так, в поляків в компі це точно збережеться назавжди, в знайомого порушення правил ще 10 річної давності в них в компі є

Dancer
Контактна інформація:

Повідомлення Dancer » Нед, 11 березня 2007, 10:55

а якшо я скажу шо не депортували? :roll:
0676734495

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Нед, 11 березня 2007, 11:11

Dancer
1. на скільки років тебе депортували?
2. Прізвище міняв в паспорті(жінки іт.д.), чи залишив старе?
3. Як вони тобі зробили візу якщо ти депортований?

A1

Повідомлення A1 » Нед, 11 березня 2007, 11:15

Dancer
а якщо випливе, що депортували? :smile: хз, як воно буде.

byte
Ім'я:Орест
Контактна інформація:

Повідомлення byte » Пон, 12 березня 2007, 02:22

Стикався, бо працюю керівником групи в турагенстві. Мав туриста, їхали в Прагу, через Польщу відповідно. Туристу впаяли колись депортацію, за сигарети і алкоголь, доречі, на 5 років. Він зробив новий паспорт, і чехи йому безпроблемно відкрили візу, але: пшеки, при вїзді в Польщу пробили по компу, і культурно прийшов таможник, сказав, що так і так, мол ви змушені покинути автобус, І ЙОМУ ПОФІГ,ЩО ТИ З ЖІНКОЮ І ДИТИНОЮ 2РОКИ, запропонував, що він його виведе до наших таможників, ті йому поставлять печатку, і він спокійно поїде до дому.Той, в свою чергу обложив його всіма щирими художніми словами, які поляк зрозумів буквально, викликав страж гранічний, і мало шо бракувало, щоб його не закрили:).Вроді впаяли заборону вїзду на пожиттєво!
Висновок:
1.Візу тобі відкриють, якщо це не німецьке/австрійське/голандське посольство, бо в тих гавриків база, в якій зазначено скільки разів на день ти в туалет ходиш:).Я відкривав візу, то вони мені розказали, що моя мама в 98 році їздила в Канаду!
2.Через поляків хер проїдеш, навіть з новим паспортом, вони, [цензура], злопамятні:) хіба літаком, або через словаків.
3.Як тобі візу відкрили???Ще такого не чув, хіба в тебе час депортації закінчився, але судячи з віку під аватаром, то ше ні:), або ти в 16 років сигарети перевозив.
Доречі, я на польскій цельні купив прицеп двухосний, його конфіскували в 2003 році, і коли ми зрізали тент(шоб кузов погрузити), там сигарет на 700 баксів було:), як пшеки за 3 роки не вкурили, фіг його знає.То часом не твій? :smile: :smile: :smile:
4.Пробуй, розкажеш, цікаво самому:)

byte
Ім'я:Орест
Контактна інформація:

Повідомлення byte » Пон, 12 березня 2007, 02:24

А, згадав, раз мав унікума, в нього в паспорті депортація стояла, візу йому відкрили, вроді тоже чехи, і він з спокійною душею хотів через польшу проїхати:)Тоже з жінкою і малою дитиною.

Dancer
Контактна інформація:

Повідомлення Dancer » Вів, 13 березня 2007, 19:09

:) прицеп точно не мій :lol:
мене найняв одич чувак бути в нього шофером. Я знав шо він везе куда і всьо таке. Мені то недуже сподобалося, але гроші які він запропонував, за таку роботу, мене соблазнили :roll: їздив-їздив поки не взяли. Витягнули з бідного 123 мерса 3. ящика папіросів. Потримали сутку, подопитували, заплатив всі філки шо мав, і поїхав до дому. Приїжаю, шеф глянув в паспорт каже спортили тобі паспорт. Забрав паспорт, через паро місяців приніс новий, з візою. зараз їжджу вроді всьо добре
0676734495

homa
Контактна інформація:

Повідомлення homa » Сер, 14 березня 2007, 11:53

Dancer
Шось мені слабо віреться шо ти поміняв паспорт і їздиш далі безпроблем.В паспорті та сама фамілія що і на попередньому?Скільки ти дав Польским митникам може тебе помилково невнесли в компютор якшо так то тобі повезло.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей