Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Афігеть нереально крутоNovel писав:Nissan vs BMW vs VAZ vs
нуда, навіть камеру завчасно ззаду поставили на ньому, щоб було видно всіх лузерів, а на феррарі спереді :) . Ну і звичайно мусів тілько посередині стартувати, щоб ефектніше виглядало. Гарний "журавлиний" клин получився. А БМВ з лотосом не скидувалисьpikach00 писав:ГТР всіх порвав
Novel писав:На стоянці навіть критика прозвучала деяких водіїв з фразою (дослівно) - що вони зробили з автомобілем!
То КІА виглядає як пассатNovel писав:Здалека даний автомобіль виглядав як KIA
Novel писав:Попередня серія була набагато цікавіша, більша і представницька, а тут на вигляд дешовка.
Ага там багато сіл поруч, місцеві жителі таке полюбляють.Novel писав:Дехто навіть фотосесію проводив на память.
Плюсуюсь.antik писав:я вот тащусь от нового В7, и мне [цензура]
плюсуюсь) взагалі теперішня лінійка ВАГів якась дуже цікава) мені подобаєтьсяantik писав: я вот тащусь от нового В7, и мне [цензура] что
+1antik писав:я вот тащусь от нового В7, и мне [цензура]
+1coupe писав:Novel, по фото Панамери видно, що ти серйозний знаток 911 і всього німецького автопрому.
Фуфло єст фуфло! Дєшовка! Відвалювати в два рази більше бабла $$$ ніж за КІА і щоб люди оглядались і казали о KIA стоїть.Fobos писав:Novel написав:Здалека даний автомобіль виглядав як KIA То КІА виглядає як пассат
Ну ти у нас мажорний пацан "Кловского лицея"Fobos писав:Ага там багато сіл поруч, місцеві жителі таке полюбляють.
Може-Може... Я ж не учень "Кловского лицея" (дивимось відео з 1 хв. 17 сек.)coupe писав:Novel, по фото Панамери видно, що ти серйозний знаток 911 і всього німецького автопрому.
якась така дивна позиція. в забутому селі звісно що "спеціалісти" не побачать різниці і твоя позиція "навіщо платити більше якщо зовні майже те саме" буде бурно схвалена оплесками )))Novel писав:Відвалювати в два рази більше бабла $$$ ніж за КІА і щоб люди оглядались і казали о KIA стоїть.
vovka писав:а ще можна купити кросовки абібас замість адідасу і телефон нокла замість нокії.. і що це означає ?
В даному контексті з тобою не бачу змісту говорити нормально. Я тебе просто підколюю а ти ведешся, а люди тішатьсяNovel писав:Fobos - а ти бачу не адекватний чоловік - нормально поговорити не можеш. Одні різкі закидони.
Фотку цієї КІА з якою можна сплутати Фолькс в студію!Novel писав:Фуфло єст фуфло! Дєшовка! Відвалювати в два рази більше бабла $$$ ніж за КІА і щоб люди оглядались і казали о KIA стоїть.
Хлопці поржали з необізнаного. Саме таку реакцію ти очікував?Novel писав:P.S. Хех знав що така реакція буде в захисників німецького автопрому.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей