Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чи був я правий?
Saba
Ім'я:Олег
Стать:чоловік
Номер:BC IA
Дякував (ла): 0
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » Чет, 08 лютого 2007, 18:53

1.Ходив туди ше раз дивився на знаки, по знаках я винен, тому правильно зробив шо невзяв грошей.
2.Сьогодны пышов на тренування зняв штани, в мене нога драпнута була, і в крові, я того навіть не відчув, но коли вже потім пішов у душ то пекло.Вот так вот шок, болю взагалі невідчув.
3.Я взагалі, сам фігею все ходив нормально, то шось рішив пройти скорше, сам поняти не можу як я тих 10 м до зебри не дойшов.

Всьо хватить негативу на сьогодні.Може тему перенесете у розділ Захист автомобіля і водія.І закрийте, але не видаляти хай буде хай вчаться на чужих помилках.

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Чет, 08 лютого 2007, 22:22

Saba2106 писав:охожу до другого боку, в капішоні і в наушниках (добре одне вухо поламане було).Тут дивлюсь вправо, [цензура] бус Мерседес такий великий бє мене в бік, я падаю продукти [цензура], сам в шоці.
Saba2106 писав:переходив я в метрах 10 від зебри.
Враховуючи обставини ДТП, Ти був не правий. :lol:
C#@O$ писав:радіус дії пішоходного перехода який ? - 10 м до знаку і 10 м після знаку.
Ти ж сам написав для парковки, але переходити треба тільки в зоні "зебри". Антоха правильно написав, що треба робити: перевірити, чи дорога вільна, а потім переходити. :wink:
lizun писав:ну і що ти хочеш почути? я б на місці маршрутчика ще песди тобі дав.
:smile: :app:
Dynamic Sport Latvia

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Пон, 12 лютого 2007, 10:33

Мда, неприятная тема, но "хорошо все, что хорошо заканчивается".

Пять копеек насчет ПДД. В "ПДД с комментариями" есть отличные картинки, которые говорят о том, как можно и как нельзя переходить дорогу по зебре. Так вот, переходить можно только по зебре! Никаких 10м плюс минус! Кроме того, часто встречается ситуация, когда останавливаешься пропускать одних, в 10 метрах от зебры на тротуаре идут другие, которым тоже нужно перейти. Видя, что в пешеходах намечается разрыв и поток машин сейчас вот-вот тронется (их логику тоже понять можно, так как пешеходов у нас пропускают далеко не все, то непонятно когда удастся перейти) они не находят ничего лучше как ломануться по диагонали к пешеходному переходу, типа "мы вот уже начали переходить". В сад! Именно эта ситуация предусмотрена правилами - такая траектория запрещена. Пешеход должен подойти вплотную к зебре и начать переход проезжей части, перпендикулярно ей. С данной ситуацией сталкиваюсь каждый день по дороге на работу. По мере возможности, стараюсь пресекать подобные переходы (давить конечно не давлю, но обороты движка поднимаю :)), один раз, правда, женщина передо мной бежала метра 3, упираясь руками в капот. Тоже решила "срезать", только выходила у меня справа из-за спины. Я просто завтыкал, что-то на встречке рассматривал в момент трогания и не заметил ее. :?

Запрет 10м на парковку с обоих сторон - это для других случаев. Никогда не сталкивались что на тротуаре рядом с зеброй пешеходы стоят ждут маршрутку? Маршрутка подъезжает, останавливается прямо перед пешеходным переходом или на нем и начинает загружать пассажиров. В это же время из маршрутки выходят пссажиры и если им нужно перейти дорогу, куда они идут? Правильно, по зебре (хотя, по идее должны обойти маршрутку, сзади, но у нас-то открываются как правило передние двери)! А за маршруткой ты едешь. "Ты суслика видишь? Нет. А он есть!" (С) Вроде и пешеход на зебре, а вроде ты его и не видишь. В таких случаях предпочитаю скорость сбросить до минимума.

В целом, правила есть, но они, к сожалению, очень и очень условны. И действуют только среди равных в плане денег/власти. Если ты наедешь на властьимущего, который в темное время суток выбежал на магистраль - виноват ты. Тем не менее, если он наедет на тебя днем в центре города на пешеходном переходе, то, за редким исключеним, он вряд ли будет наказан. Но это уже совсем другая история. (С)

Все что нам остается, это быть максимально внимательными и надеяться, что неприятности будут обходить стороной.
Востаннє редагувалось Пон, 12 лютого 2007, 11:09 користувачем azakharchuk, всього редагувалось 1 раз.

Koya

Повідомлення Koya » Пон, 12 лютого 2007, 10:46

Можу сказати тільки одно, після того як я почав їздити на машині я почав користуватися пішохідними переходами :) І почав дорогу переходити обережніше...

PS На місці маршрутчика я б ще добавив... тому що ПДР треба дотримуватися як водіям так і пішоходам.

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 12 лютого 2007, 10:51

Saba 2106 В капішоні і в навушниках.....Гм може ти там ше посередені траси тіпа чіста реперські рухи ісполнял, а маршрутчик був напевно расист і давив негра, потім коли капішон злитів то він побачив шо то Емінем і почав тулити 100 грн...

Ти давай навушники носи поверх капішона і всьо буде гуд, здалека будуть тормозити і обїзжати.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 12 лютого 2007, 10:55

Dj kvass
:smile:

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 12 лютого 2007, 11:15

azakharchuk
погоджуюсь на 100%
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Пон, 12 лютого 2007, 11:36

Я за 20 метрів від того місця живу! Там реально двосторонній рух. Ну але на скільки я поняв шо ти від переходу метрів 10 дорогу переходив! Головне шо все так добре обійшлося! Фартовий ТИ! ;) [quote][/quote]
Drifthooift

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Пон, 12 лютого 2007, 11:39

Babak писав:Пішохід ЗАВЖДИ правий. ((((((
Поки ЖИВИЙ))))))
Drifthooift

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Пон, 12 лютого 2007, 12:25

azakharchuk
ти правильно говориш, чуваГ 8)

Saba
Ім'я:Олег
Номер:BC IA
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » Вів, 13 лютого 2007, 00:13

Видаліть цю тему.

Dimon
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Dimon » Вів, 13 лютого 2007, 00:19

не сотру, но закрою раз тебе не нравится тема...

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей