Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
При зміні власника ТЕХОГЛЯД треба проходити чи ні?
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Стать:чоловік
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Ситуація така:
купив я машину, вона була знята з обліку (стояла на обліку у Львові). Поставив її на облік і вйо до роботи. Машина має пройдений ТО до 28.08.11р.
Тут тормозять мою машину в Кіровограді і мов штраф майданчик і т.д., бо нема пройденого ТО.
Хто правий, як бути...
купив я машину, вона була знята з обліку (стояла на обліку у Львові). Поставив її на облік і вйо до роботи. Машина має пройдений ТО до 28.08.11р.
Тут тормозять мою машину в Кіровограді і мов штраф майданчик і т.д., бо нема пройденого ТО.
Хто правий, як бути...
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
Re: При зміні власника ТЕХОГЛЯД треба проходити чи ні?
ТО (картку) мають забрати при переоформленні, інколи її незабирають.
-
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
треба 100% якщо переформив на себе і нові номера - в талоні номера пишуть машини.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Taras LL, нажаль вони праві ,(
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
+1, я так попав на 4 день після купівліcat-yellow писав:Taras LL, нажаль вони праві ,(

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
А от це вже неправильно. Ти має 10 днів (якщо не помиляюся) на проходження ТОVusiko писав:+1, я так попав на 4 день після купівліcat-yellow писав:Taras LL, нажаль вони праві ,(
-
- Ім'я:Дмитро
- Номер:х з -)
в талоні, ще крім держ. номерного знаку є і номер кузова, Т/О проходить авто, а не власник.
Особисто катався з старим талоном майже пів року і при виникненні питань з боку ДАЇ вказував на номер кузова на талоні і питання відпадало само собою!
Особисто катався з старим талоном майже пів року і при виникненні питань з боку ДАЇ вказував на номер кузова на талоні і питання відпадало само собою!
- степан к
- Ім'я:СТЕПАН
- Номер:ВС1114ВА
при зміні власника авто т.о. потрібно пройти в десяти денний термін при любих обставинах чи ти їздив по довіренності чи придбав авто.
відповідальність за тех стан авто падає на власника авто,таким чином отримавши т.о. ти повинен його підтримувати в належному стані напротязі 2-х років до слідуючого проходження.
відповідальність за тех стан авто падає на власника авто,таким чином отримавши т.о. ти повинен його підтримувати в належному стані напротязі 2-х років до слідуючого проходження.
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Контактна інформація:
і хто ти після цього? вірно Степан написавVusiko писав:+1, я так попав на 4 день після купівлі
вчи н.п.а.степан к писав:при зміні власника авто т.о. потрібно пройти в десяти денний термін
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
Тебе муляє те питання? Відповім:Жульєн писав:Vusiko написав:+1, я так попав на 4 день після купівліі хто ти після цього? вірно Степан написав
1. Авто тоді було куплене по дорученню,
2. Талон ТО був порядно прострочений. а думаю всі памятають минулорічний бум з простроченими талонами

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Поставив на облік - значить сплатив податки. Яка тоді проблема з ТО? Плюс якісь 200-300 грн.?
Хочеш миру - готуй Parabellum
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
після зміни власника авто, проходження ТО обовязкове!!! тому що в талоні вказані номера машини які були при попередньому власнику, а тобі видали нові номера!!! А ТО на приклад мені винисло 550грн 

BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
-
- Контактна інформація:
брєд.NCRPI писав:і при виникненні питань з боку ДАЇ вказував на номер кузова на талоні і питання відпадало само собою!
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
100%Demyan писав:NCRPI написав:
і при виникненні питань з боку ДАЇ вказував на номер кузова на талоні і питання відпадало само собою!
брєд.
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Хм, теж мали минулого року пару разів "цікаві дискусії" з ДАІшниками, коли взяли Т5-ий.
Машину поставили на облік і зробили ТО в Дубно, там ми її купили, переоформили на себе у Львові. ТО не міняли. На ньому старі номера вказані.
Сказали в МРЕВ, шо талон ТО міняти не треба!
Зупиняли мене за перевищення влітку, заодно і талон ТО перевіряли. І почав розказувати мол так і так, талон вам мусіли видати в МРЕВ, а не видали, бо продали його якомусь КАМАЗу, який в жизні би не пройшов ТО. Ну я ту історію описував рік назад. Але нічьо, за перевищення даєць отримав на чай, за талон нічого страшного не робив/не казав, відпустив.
Потім ше 2-3 рази зупиняли, дивились талон з номерами 8885 (старі номера), але зрозуміло шо нашим кузовом. Не придирались. Батько пробив через знайоих ДАІшників, то сказали, шо не треба міняти. Машина сама по собі пройшла ТО і отримала талон за 2 тижні до покупки нами. Відповідно логічно, шо це брєд ше раз проходити ТО і робити новий талон.
Машину поставили на облік і зробили ТО в Дубно, там ми її купили, переоформили на себе у Львові. ТО не міняли. На ньому старі номера вказані.
Сказали в МРЕВ, шо талон ТО міняти не треба!
Зупиняли мене за перевищення влітку, заодно і талон ТО перевіряли. І почав розказувати мол так і так, талон вам мусіли видати в МРЕВ, а не видали, бо продали його якомусь КАМАЗу, який в жизні би не пройшов ТО. Ну я ту історію описував рік назад. Але нічьо, за перевищення даєць отримав на чай, за талон нічого страшного не робив/не казав, відпустив.
Потім ше 2-3 рази зупиняли, дивились талон з номерами 8885 (старі номера), але зрозуміло шо нашим кузовом. Не придирались. Батько пробив через знайоих ДАІшників, то сказали, шо не треба міняти. Машина сама по собі пройшла ТО і отримала талон за 2 тижні до покупки нами. Відповідно логічно, шо це брєд ше раз проходити ТО і робити новий талон.
Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
якщо є графа де написано номер ТЗ і номер кузова і марка - то воно має відповідати, інакше документ невірний в будь-якому випадку можна штарфувати.
Іншими словами якщо є номер кузова в авто і колір білий а я перемалював в чорний -треба міняти техпаспорт, бо є невідповідність, ви ж не скажете коли зупинять - так номер кузова ж співпадає....тут аналогічно, якщо є графи вони мають відповідати реальним даним, інакше порушення.
Іншими словами якщо є номер кузова в авто і колір білий а я перемалював в чорний -треба міняти техпаспорт, бо є невідповідність, ви ж не скажете коли зупинять - так номер кузова ж співпадає....тут аналогічно, якщо є графи вони мають відповідати реальним даним, інакше порушення.
- BOXER
Demyan, ТО проходять не номерні знаки, а автомобіль. автомобіль той самий, нічого не змінилось :) колір - це вже суттєві зміни.
Sad, but true.
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
NCRPI, все вірно!в мене так само в тех паспорті написано з низу з відки машина і номер....а на тех огляді старий номер.....зупиняли перевіряли ніяких проблем
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- BOXER
akdi, ну от, нас вже троє таких 

Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
А якщо я міняю прізвище то треба міняти паспорт - а для чого, я ж як людина лишився без змін? :)BOXER писав:Demyan, ТО проходять не номерні знаки, а автомобіль. автомобіль той самий, нічого не змінилось :) колір - це вже суттєві зміни.
Я говорив про те що якщо в документі є графа то вона має відповідати дійсності інакше це підробка, порушення ..чи то талон чи паспорт чи будь який інший документ
Інша справа вважаю - що та графа в тому ТО є лишня. Але вона є нажаль.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей