Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Масло в повітряному фільтрі!!!
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka, Воно то так, але на скільки вистарчить тої розточки? я чогось думаю шо гільзи було б краще, хоча б з боку економії пального, бо тоді будуть поршня стояти 82,0 а не 82,8 обєм ж буде меншим :)
П.С.: а ти робиш двигуни?
П.С.: а ти робиш двигуни?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Масло в повітряному фільтрі!!!
щоби був нормальний ресурс - потрібно строго слідувати правилам зборки які дає завод виробник. якщо до процесу зборки підходити "творчо", тоді і ресурс буде відповідний. вже таких випадків надивився ))haker-ok писав:Воно то так, але на скільки вистарчить тої розточки?
якщо думаєш тоді роби як вважаєш за потрібне. не буду більше переконуватиhaker-ok писав:я чогось думаю шо гільзи було б краще

- mikeng
- Ім'я:mikeng
haker-ok я повністю підтримую vovka, не придумуй велосипед
Якщо там можна ще точити то то і роби то абсолютно нормально
Розхід думаю особливо не зміниться, ті пару кубиків тобі погоди не зроблять і на ресурс не вплинуть
Якщо там можна ще точити то то і роби то абсолютно нормально
Розхід думаю особливо не зміниться, ті пару кубиків тобі погоди не зроблять і на ресурс не вплинуть
- haker-ok
- Контактна інформація:
я б з радістю послухав вашу думку але на зеленій сказали тільки гільзувати або якшо хочу то точити в 83,0 бо є раковини які проточкою в 82,8 не знімуться 100% та і 83 навряд чи прибере їх хоча можна було пробувати... а на око ніби нічого страшного.... я вирішив гільзувати 

- vovka
- Контактна інформація:
ну тоді це інша розмова.haker-ok писав:я б з радістю послухав вашу думку але на зеленій сказали тільки гільзувати або якшо хочу то точити в 83,0 бо є раковини які проточкою в 82,8 не знімуться 100%
я ж тобі зразу і говорив занести на розточку і подивитися чи це реально.
vovka писав:сміло точи в слідуючий ремонт і не парся - але то ясно якщо позволяють циліндри після того як туда кольца приварились - адже так тяжко сказати, не бачачи пошкоджень. віднеси на розточку хай скажуть діагноз чи вийде розточити в 82.8 чи ні. якщо вийде то купуй поршня 82.8 і не парся.
ну тут вибір вже невеликий. або гільзувати або інший блок на шроті знайти. особисто я би пошукав інший блок.haker-ok писав:я вирішив гільзувати
- haker-ok
- Контактна інформація:
vovka,
100%vovka писав:ну тут вибір вже невеликий. або гільзувати або інший блок на шроті знайти.
та діло в тому шо мені машину потрібно, як омога швидше подзвонив по шротах блока під 1,5 нема а чекати поки появиться не вигідно :)vovka писав:особисто я би пошукав інший блок.
- vovka
- Контактна інформація:
haker-ok, ще є варіант відразу купити низ взборі заводський і не харитися. но є певні ризики.
от як варіант
viewtopic.php?f=35&t=22613
от як варіант
viewtopic.php?f=35&t=22613
Блок 1.5 8v інж (низький) з шатунами поршнями і колінвалом (взборі) - 1500 грн.
Все з пробігом 24000 км.
- haker-ok
- Контактна інформація:
vovka, 1500 то для мене троха дорого, за ті гроші я той зроблю + ше майстрові лишиться за роботу.... В мене крім питання якості ше є фінансове питання...
- vovka
- Контактна інформація:
може і так. воно десь на одне виходить.haker-ok писав:за ті гроші я той зроблю + ше майстрові лишиться за роботу
в мене вийшло так
http://2108.lviv.ua/archives/zbirka-dvy ... v-534.html
якшо відняти там роботи по гбц, і деякі нюанси по блоку циліндрів і взяти дешевші кольца то десь в районі 1000-1200 можна втиснутись зі скрипом + робота.
просто тут відразу готове я так поняв заводське (а не капіталене.. заводське їздить довше) взяв і поїхав. а тут самому ходити думати які поршня які кольца, а де купити, переживати чи не пальонка, чи майстер буде тверезий коли збиратиме

хотя купляти готовий тоже ризик.. хйз як на ньому їздили і на скільки його ше хватить.
- haker-ok
- Контактна інформація:
воно то так, алеvovka писав:просто тут відразу готове я так поняв заводське (а не капіталене.. заводське їздить довше)
тому я і вирішив капіталити...vovka писав:хотя купляти готовий тоже ризик.. хйз як на ньому їздили і на скільки його ше хватить.
- haker-ok
- Контактна інформація:
vovka, ти собі встановлював масляні форсунки? ти то робив сам чи до когось звертався?
- vovka
- Контактна інформація:
звертався на координатний станок. можна і самому дрелькою засверлити, але можна і блок запороти якщо рука дрогне )))haker-ok писав:ти то робив сам чи до когось звертався?
- haker-ok
- Контактна інформація:
vovka, є ефект якийсь від того?
- vovka
- Контактна інформація:
розбираючи останній мотор 1.6 в якому я поставив ті форсунки то ефект був видимий. поршні всі аж блистіли. жодного нагару знизу поршнів небуло. масло всьо добре мило і охолоджувало.haker-ok писав:є ефект якийсь від того?
а взагалі ефект буде видний по ресурсу. я ще занадто мало проїхав щоби про щось судити. однак детонації нема навіть при дуже ранніх кутах. на 92 бензині мотор їздить без жодних проблем. на хорошому бензині я його мучив до 7200-7600 rpm на драгу регулярно (навіть не обкатував толком.. після 800 км вже в бой

ну взагалі порий в інеті. для ресурсу то є добра штука. ще поганих відгуків нечув.
- haker-ok
- Контактна інформація:
Короче склав я свого двигуна, на щастя його не гільзували, вдалось зробити останній ремонт 82,8 :)...
ось шо мене то все винесло: за шліфовку блока та колінвала заплатив 300 грн, + 200 грн за поршня, 800грн - майстрові шо робив..... ну а далі набагато цікавіше: кільця, пальці, ті всі сальники, прокладочки, масло, фільтр масляний і т.п. потягнуло ше 1400грн, ну і як завжди непланові витрати: в мене шелепотів підшипник в генераторі міняти його не планував, а коли попробував прокрутити шків рукою, то зрозумів шо той підшипник не мастити а міняти потрібно (бо він підклинював), заодно й щотки в генераторі поміняв, коли завели двигун він працював не стабільно думали карбюратор голову морочить, бо на крутіння винта якості він майже не реагував (при закрученому винті - глох, а при відкрученому працював однаково незалежно від того на скільки він викручений) а виявилось шо то через вакуум, поставив новий і двигун почав робити стабільно, і реагувати своєю роботою на винт якості :) ну і приємні витрати - за таку роботу приговорили з майстром пивка і не тільки :) Коротче кажучи мене той ремонт виніс троха більше 3000, вже пройшов на ньому 230км, працює нормально, хоча оцінити роботу двигуна вдасться після обкатки, так як зараз більше 60-70 не їду
Одним не задоволений - хотів вставити масляні форсунки, а там де шліфували блок такого не роблять, сказалишо то треба точно засвердлити, якшо висвердлити не правильно то після того двигун може масло піджерати...
ось шо мене то все винесло: за шліфовку блока та колінвала заплатив 300 грн, + 200 грн за поршня, 800грн - майстрові шо робив..... ну а далі набагато цікавіше: кільця, пальці, ті всі сальники, прокладочки, масло, фільтр масляний і т.п. потягнуло ше 1400грн, ну і як завжди непланові витрати: в мене шелепотів підшипник в генераторі міняти його не планував, а коли попробував прокрутити шків рукою, то зрозумів шо той підшипник не мастити а міняти потрібно (бо він підклинював), заодно й щотки в генераторі поміняв, коли завели двигун він працював не стабільно думали карбюратор голову морочить, бо на крутіння винта якості він майже не реагував (при закрученому винті - глох, а при відкрученому працював однаково незалежно від того на скільки він викручений) а виявилось шо то через вакуум, поставив новий і двигун почав робити стабільно, і реагувати своєю роботою на винт якості :) ну і приємні витрати - за таку роботу приговорили з майстром пивка і не тільки :) Коротче кажучи мене той ремонт виніс троха більше 3000, вже пройшов на ньому 230км, працює нормально, хоча оцінити роботу двигуна вдасться після обкатки, так як зараз більше 60-70 не їду
Одним не задоволений - хотів вставити масляні форсунки, а там де шліфували блок такого не роблять, сказалишо то треба точно засвердлити, якшо висвердлити не правильно то після того двигун може масло піджерати...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
haker-ok, ну якщо ти не ганяэш ы не крутиш мотор дуже, обійдешся без форсунок.
Ford?
- vovka
- Контактна інформація:
haker-ok писав:, 1500 то для мене троха дорого, за ті гроші я той зроблю + ше майстрові лишиться за роботу
:)haker-ok писав:а шліфовку блока та колінвала заплатив 300 грн, + 200 грн за поршня, 800грн - майстрові шо робив..... ну а далі набагато цікавіше: кільця, пальці, ті всі сальники, прокладочки, масло, фільтр масляний і т.п. потягнуло ше 1400грн
бачиш невиходить за 200 баксів капіталка.. і то ти ше в голову не лазив..
- mikeng
- Ім'я:mikeng
Вітаю що знов на колесах
Ціна питання звісно не тішить але менше воно бути й не може, 200дол то було давно і неправда
Ціна питання звісно не тішить але менше воно бути й не може, 200дол то було давно і неправда
- haker-ok
- Контактна інформація:
я мав на увазі роботу, я з нею в 1500 вклався навіт менше :) 800грн майстрові, 500 грн шліфовка вала і блока + поршня... потягнули грошей ті всі мєлочі, прокладки, сальнички..... в тому двигуні напевно також прийшлось міняти всі гуми і прокладки (так чисто для себе)vovka писав:бачиш невиходить за 200 баксів капіталка.. і то ти ше в голову не лазив..
mikeng, Дякую....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей