:) :) :)hrdrive писав: ніколи не любив помар
Vova_P,
http://www.voil.ru/catalogue.php?page=18
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в каталозі як ESSER йде, дивноValamongu писав:видно що втробник ESER
Я не знаю может кооператив какой то.Всё таки по зад.оптике ябольше склоняюсь в такой раз реч идёт о белых вставках.Vova_P писав:а в каталозі як ESSER йде, дивно
Спасиб пока думаем если менять то не охота колупаться со стёклами .т.к. фары наши замыкают когда пропускают влагу,тут немного по другому подойдём но эт уже в другой теме будет .nazarok1990 писав: ті що Valamongu показав я думаю оригінальніше будуть
Завтра выложу.nazarok1990 писав:Постав нормально на машину білі і сфоткай в такомуж ракурсі, що й жовті а там вибири що більше до душі.
Понял спасиб.Diwal писав:+1 за помаранчеві в цьому варіанті кольору! в світло бежева, поставив білі, спочатку порадувався, тепер назад міняти хочу, все ж таки сток більше до душі!
Я б не делал.Diwal писав:чи варто таке робити з практичної точки зору
будем чекати :)Black писав:Завтра выложу.
Black писав:я всё Дензила пытаюсь в городе поймать как нибудь.
Тарас Рудно вёл речь о затемнении пластика внутреннего то я ему отвечал. :)Denzzzil писав:ето чем я нагрешил то
Приедут скоро гляну там по ходу просто серая!Denzzzil писав:белые повороты если фара тож будет сток белая и повторители белые!
или как у меня!, но тогда и фару и поворот нужно темнить!!!
Спасибо принято !Jamal_Luka писав:Білі однозначно і злінзами буде дивитись супер!!!
Какие именно ?Мы тут 2 - 3 варианта смотрели.T5-R писав:Доречі сьогодні питав за стокові задні фонарі тільки з білими поворотами так ціна 500 грн за пару
Верху фото выложилT5-R писав:Приміряй нові оранжеві
Нет пол года жёлтым.T5-R писав: якщо твої підуставші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей