а може він ше першокласник і вчиться рахувати до 10sergey писав:БК іншого числа як 9.0 л\100 км незнає

хз чого.
а шо каже канал АПЦ?sergey писав:ДМРВ вийшов з ладу?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а може він ше першокласник і вчиться рахувати до 10sergey писав:БК іншого числа як 9.0 л\100 км незнає
а шо каже канал АПЦ?sergey писав:ДМРВ вийшов з ладу?
А що воно хоть таке і де воно єmastergid писав:а шо каже канал АПЦ?
mastergid писав:а може він ше першокласник і вчиться рахувати до 10![]()
mastergid писав:а шо каже канал АПЦ?
менше прислуховуйся...помоєму ти собі в 80% сам придумуєш(навіюєш) проблеми.Машина їде? їде,то чого до неї лізти і шукати пригод на дупу?sergey писав:Вот як довго не їздю вєчно щось барахлить
Sluva писав:менше прислуховуйся...
Да нє, я не придумую, так воно і є.Вот з датчиком я що придумую?Sluva писав:помоєму ти собі в 80% сам придумуєш(навіюєш) проблеми.
Угу.Sluva писав:Машина їде?
Вони самі находятьсяSluva писав:то чого до неї лізти і шукати пригод на дупу?
sergey писав:натиснув счеплення тихо, відпустив шурхутить і якось наче кидає мотором
первічний валік під замінуsergey писав:натиснув счеплення тихо, відпустив шурхутить і якось наче кидає мотором
Хто?ЯBreaker писав:чо не зареєструєшся на драйв2.ру?
Нє, то вижимний підшипник, попередній власник вирішив не міняти.shaman писав:первічний валік під заміну
sergey писав:Нє, то вижимний підшипник
sergey писав:Майстри сказали:"Ага, порвав вижимний
sergey писав:після пару км їзди(Не я був за рульом) звук знов появився
думаю це все таки не вижимний.sergey писав:Інколи він пропадає.
З прогрівом зменшується, але не попадає.vovka писав:думаю це все таки не вижимний.
в мене тоже був шум.. потім я поміняв масло в кпп. тепер зранку на холодну не калатає, а просто виє )))) вижимаю сцепу - вити перестає. через хвилин 10 поки прогріється взагалі вити перестає незалежно від положення сцеплення :)
думаю то підшипник первічного вала. но можу помилятись
можливо :)vovka писав:думаю то підшипник первічного вала. но можу помилятись
в мене так шуршить вже певно років 5,такшо то всьо фігняsergey писав: натиснув счеплення тихо, відпустив шурхутить
+1, не користуюсь 5-ю.Вобщеwklef писав:а ще в мене 5 передача свистить як реактивний літак![]()
чого прікольний звукsergey писав:+1, не користуюсь 5-ю.Вобще
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей