Fobos, там хоть компресія є в тому мотрі?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А я відки знаю, я навіть свічки ен мав чим викрутити :) Я тільки електрику перевірив і наявність ремняRomko писав:там хоть компресія є в тому мотрі?
Ти не денервуйся...... на двигун ти дивився а не я. Якшо там ременевий привід на два розпредвала то тим більше не можна заводити з буксира. Ще раз кажу залишки бензини в циліндрах можуть спричинити гідроудар і порве все як шнурівку.Fobos писав:нема ніякого ланцюга в Zetec SE ,
А після такого твердження я б тобі взагалі не радив підходити до машин і щось там крутити бо ти в принципі не розумієш системи газорозподілення. Якщо на цьому двигуні нема трамблера а стоять спарені катушки то обовязково стоїть датчик положення розпредвала (СМР), який і визначає ВМТ першого циліндра, а ДПКВ дає тільки інформацію для періодичності появи іскри. СМР можеш найти зліва зверху з заду двигуна. Так що купляй два орбіта і читай журнал "за кермом".ВМТ першого циліндра оприділяється по відсутнім зубам на маховику збоку
Датчик Фазы служит для точной синхронизации по времени впрыска в системах с фазированным (последовательным) впрыском. При аварии или отсутствие датчика система переходит на попарно - параллельную (групповую) систему подачи топлива.
Та кажу тобі не денервуйся, а купи ще один орбіт.Fobos писав:датчик положення розпредвала може тільки коректувати кути запалювання але ніяк не визхначати ВМТ в даному випадку, вірніше визначає але посередньо, якщо ти мав справу тільки з ВАГовськими двигунами
Не існує тільки ВАГовські чи не ВАГовські двигуни, а існують двигуни внутрішнього згорання придумані Отто і впроваджені у виробництво Бенцом і Дізелем. І нічого принципово з тих пір не помінялось помінялись тільки матеріали, точність розрахунків і удосконалились системи вприску. І до речі системи запалювання на датчиках СМР СКР є на багатьох ВАГовських реновських, японських і інших моделях.форд тут не є одинокий.якщо ти мав справу тільки з ВАГовськими двигунами,
Дякую за визнання. але не потребую того... не привик викидати гроші на вітер ... особливо тоді коли з тебе хочуть гроші викачати та за одно хочуть лоха зробити.з людиною, яка може спаяти ШДК а не платити 400 доларів за аматорський прибор.
Нажаль це немає нічого спільного з реальністю.kym писав:Якщо на цьому двигуні нема трамблера а стоять спарені катушки то обовязково стоїть датчик положення розпредвала (СМР), який і визначає ВМТ першого циліндра, а ДПКВ дає тільки інформацію для періодичності появи іскри.
причому таких моторів багато. але kym мабуть їх ніколи небачив, зате спорить вже 2 сторінку.Romko писав:крім ВАГовських є ще мотори DOHC де ремінь від шестерні колінвалу приводить в рух одразу 2 роспредвали
Так ..... Фобос почав шахраювати. Нік на форумі можна поміняти хоть на "ПроФФесор гінекології" а не тільки на "Знавець ДВС". А все від того що навіть не може зрозуміти того що читає... Де в твоїх ссилках написано що датчик фази він же ДПКВ визначає ВМТ першого циліндра... ніде ....тому що він того від природи не може робити. ДПКВ визначає фази газорозподілення ( чому його ще і називають датчиком фаз). Для чого потрібно визначати фази, я навіть не хочу пояснювати ... бо в твоїх силках то написано...Знавець ДВС писав:Нажаль це немає нічого спільного з реальністю.
Визначення ВМТ відбувається саме по ДПКВ.
Код: Виділити все
kym, на хлопський розум - візьми відключи датчик фази (розпредвала) скажем на 10тці інжекторній (де система подібна - здвоєні катушки і зубів 60-2 на задаючому шківі) - і здивуєшся як це машина заведеться і буде ще й їхати
По друге ти також не докінця розумієш фізику процесу.... коли ти відключаєш ДПКВ- бортовий контроллер думає що ДПКВ поломався і переводить вприск в аварійний режим доїзду до гаража (виробник передбачив що в машині щось може поломатись, і потрібний режим щоб доїхати до ремонту) і фазування іскри відбувається по середньому (це так на простий хлопський розум), а в результаті машина хоть і погано але їде
Канешно погано їдеkym писав:По друге ти також не докінця розумієш фізику процесу.... коли ти відключаєш ДПКВ- бортовий контроллер думає що ДПКВ поломався і переводить вприск в аварійний режим доїзду до гаража (виробник передбачив що в машині щось може поломатись, і потрібний режим щоб доїхати до ремонту) і фазування іскри відбувається по середньому (це так на простий хлопський розум), а в результаті машина хоть і погано але їде. Але формування фаз іскри починається з ВМТ першого циліндра і це робить або датчик холла на трамблері або датчик положення розпредвала.
Ти матюкайся в себе на кухні.RED_Spider писав:kym НЕМА [цензура] там ніякого дачика положення розпредвалу а так написали тому що його там нема...... якщо настільки тупий щоб це зрозумі це тільки твої проблема і не потібно намагатись доказувати протилежне тут не форум далба.........ів
якщо ти не знаєш як можна виміряти ВМТ задопомогою ДПКВ так не потрібно росказувати що це не можливо
Да..... вам дійсно треба крейдою та й ще великими буквами писати. Знає тому що запалення виставляється коли перший циліндр має бути в ВМТ мітки на розпредвалу маєть бути напроти мітки на корпусі і мітки на маховику мають бути на нулю або на місці відсутнього зуба. Мова йде про те що по одній мітці запалення не виставиш а мусить бути дві мітки... але ці всі тутешні спецалісти того ніяк впетрати не можуть бо маховик за повний цикл робить більше як один повний оберт і через те коли є мітка на маховику то перший циліндр може бути і в ВМТ а може бути і в самому низу. Для того і вводять другу мітку яка дає можливісь однозначно визначати перший циліндр у ВМТ.А звідки воно знає де перший циліндр?Там крейдою помічено
я шось не дуже розумію як таке може бути?kym писав:бо маховик за повний цикл робить більше як один повний оберт і через те коли є мітка на маховику то перший циліндр може бути і в ВМТ а може бути і в самому низу.
пропоную поміняти назву теми. Ребята давайте жить дружноFobos писав:опоную забанити або принаймі вручити попередження
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей