Півгодини і машина помита,ше племінник пару рублів заробить за допомогу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мда...AndrewK писав:оголошенням - підтертися
Ше під хорошу музику,правда? :)BOXER писав:Мені самому машину мити в кайф
2 години мити машину то ж криша має поїхатиBOXER писав:взагалі в мене то займає від 2-х годин і... як попре :)
це мінімумpikach00 писав:2 години мити машину то ж криша має поїхати
1. смітникBOXER писав:а ти коватєш чи носиш цілий день і випльовуєш вдома в унітаз в кінці дня?CEM писав:А фулі не плювати на вулицю?
Андрюха не падай в моїх очахAndrewK писав:мию там і там залежно від настрою
оголошенням - підтертися
AndrewK писав:мию там і там залежно від настрою
оголошенням - підтертися
ну кагбе і я так само. ти написав "на вулиці". власне всі ці пункти і є "на вулиці"CEM писав: 1. смітник
2. злив водостоку
3. серветка - смітник
4. накрайняк газон якийсь
ти прямо як мій тато, це як мінімум 2 години...а в реалі може затягтися і до 4-5 годинBOXER писав:взагалі в мене то займає від 2-х годин і.
Андрій, ти певно маєш на увазі мийка + чистка салону + натирання полірольками + ще всякі мєлочі. на які на мийці як правило не звертають уваги або нема часу .... Сам раз на місяць -півтора роблю так сказати "ген. уборку" ... вбиваю до 3-ох годин :)BOXER писав:взагалі в мене то займає від 2-х годин і...
типу того. але тільки на зовнішню мийку + витарання насухо йде 2 год. салон і кузов то вже інше - ще годину :)Liuskywalker писав:Андрій, ти певно маєш на увазі мийка + чистка салону + натирання полірольками + ще всякі мєлочі. на які на мийці як правило не звертають уваги або нема часу ..
Де саме? бо я дешевше ніж 35 грн щось не замічавBreaker писав:Хоча зараз мийка від 17грн
ах от де секретBOXER писав:а відерками з квартиру ношу воду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей