По статистиці 90% вкрадених машин розбираються на запчасті в гаражах в радіусі 200-300 метрівpikach00 писав:злодія морганням про "жебраків" які ймовірно б зупинили його щоб перевірити документи.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, особливо вечером дуже приємне "завжди будь-ласка" :)Haggard писав:А!!!
Одна штука, яку я замітив у дальнобійників і яку тепер постійно використовую:
Коли я когось обганяю, або мене хтось пропускає, то я, звичайно жеж, блимаю аварійкою...
... а мені у відповідь блимають дальнім світлом два рази... Ось...
Тіпа получається діалог:
-Дякую! (морг аварійкою)
-Та нема за що...Завжди будь-ласка!!! (блим дальнім)
Ну не наші рагулі. Тобто і серед наших є трохи, але тисячокілометрові постійні переїзди показали, що найбільш культурні в тому плані Закарпатці, Львів , Франківськ, Київ а решта східняків... якщо на "модних" машинах - помагають деколи, якщо на "камазах" - то можна і не проситись навіть.pikach00 писав:І ше я замітив - наші дальнобійники переважно рагулі рагулями, майже ніколи правим поворотом не показують шо дорога чиста і мона обганяти..
навряд чи. за кордоном суспільство трохи інакше то сприймає - порушення мусить призвести до покарання. от і все.Денис писав:може ми ближче до Заходу,і з них беремо приклад?
Я то догадуюсь на кого ти намікаєш (а може і не намікаєш...), але знаєш, є різниця дескільки їхати! Я сам абсолютно не прихильник швидкої їзди, бо [цензура] проблеми на голову ні з чого? Але якшо є пряма дорога, порівняно мало машин і умови для розгону, то ... гріх не попробувати свою машинку!Oleh! писав:Мене дивюють люди ,які хваляться як вони топили по місту 130-170
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей