Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Питання відносно пасків безпеки!!!
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Стать:чоловік
- Номер:21
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

З 19 квітня УДАІ ГУ МВС України у Львівській області розпочинає на території області спецоперацію «Паски безпеки», яка триватиме «безстроково».
Як повідомила ZAXID.NET керівник прес-служби обласного управління ДАІ підполковник міліції Світлана Добровольська, співробітники Державтоінспекції складатимуть адмінпротоколи про порушення стосовно тих водіїв, які перебувають за кермом без паска безпеки, а також проти мотоциклістів, які їздять на мотоциклах без шолома на голові.
Штраф за ці правопорушення становитиме від 51 до 85 грн.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/16/165820/
Ану хто знає, чи мають право штрафувати задніх пасажирів у разі непристегнутого паска ?????
Як повідомила ZAXID.NET керівник прес-служби обласного управління ДАІ підполковник міліції Світлана Добровольська, співробітники Державтоінспекції складатимуть адмінпротоколи про порушення стосовно тих водіїв, які перебувають за кермом без паска безпеки, а також проти мотоциклістів, які їздять на мотоциклах без шолома на голові.
Штраф за ці правопорушення становитиме від 51 до 85 грн.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/16/165820/
Ану хто знає, чи мають право штрафувати задніх пасажирів у разі непристегнутого паска ?????
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Re: Питання відносно пасків безпеки!!!
В Україні - ні. В Європі - так.a_vova писав:Ану хто знає, чи мають право штрафувати задніх пасажирів у разі непристегнутого паска ?????
^_^
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Номер:21
хм...
ПДР 2.3
в) на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки. Дозволяється не пристібатися особі, яка навчає водінню, якщо за кермом учень, а в населених пунктах, крім того, водіям-інвалідам, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів і таксі;
Нічого не сказано про заднє сидіння... Що більше ніхто нічого не знає про це ?
ПДР 2.3
в) на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки. Дозволяється не пристібатися особі, яка навчає водінню, якщо за кермом учень, а в населених пунктах, крім того, водіям-інвалідам, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів і таксі;
Нічого не сказано про заднє сидіння... Що більше ніхто нічого не знає про це ?
- hrdrive
- Контактна інформація:
a_vova, ЗАдні мають пристібатися, якщо є паски. В нас дайці закривають на це очі, але якшо їм щось встрельне в голову то вони оштрафують задніх і це буде цілком законно 

INTE®©ULLE®™
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
hrdrive, +1
в ПДР не конкретизовано , передні чи задні, а в нас просто звикли, що вітчизняний автопром задні ремені як правило не ставив ...a_vova писав:на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Fani
- Ім'я:Саша
- Номер:BC7132AM
hrdrive, оштрафують водія
по радіо вже розказували скількі спіймали і т.д.

vaz2101.оrg
- hrdrive
- Контактна інформація:
Fani, ну так, водія, я мав на увазі що за задніх пасажирів 

INTE®©ULLE®™
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
особисто мені до того прищіпання якось паралельно, тобто я прищіпався, прищіпаюсь і буду прищіпатись, мені не прищіпнутим навіть якось не зручно....
а от на рахунок задніх пасажирів, по суті вони малиб прищіпатись, бо під час лобовухи вони летять вперід....але давайте будем їздити обережно і задніх від того звільнемо, бо як на мене воно там ззаді трошки не комфортно.
а от на рахунок задніх пасажирів, по суті вони малиб прищіпатись, бо під час лобовухи вони летять вперід....але давайте будем їздити обережно і задніх від того звільнемо, бо як на мене воно там ззаді трошки не комфортно.
Денис Автозапчастини
+1Liuskywalker писав:hrdrive, +1в ПДР не конкретизовано , передні чи задні, а в нас просто звикли, що вітчизняний автопром задні ремені як правило не ставив ...a_vova писав:на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки
Виділено ключову фразу на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки
І неважливо спереду чи ззаду є засоби пасивної безпеки. Якщо є то треба користуватись. І це правильно.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
всім пристібатись!!! і заднім теж, незнаю як там хто а я не хочу щоб мою або моєї дівчини грудну клітку чи голову розплющило вагою заднього пасажира помноженою на перегрузку підчас удару!!!! уявіть як у спину вам впираєтся тонна ваги, весело?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Thug
+1t309 писав:всім пристібатись!!! і заднім теж, незнаю як там хто а я не хочу щоб мою або моєї дівчини грудну клітку чи голову розплющило вагою заднього пасажира помноженою на перегрузку підчас удару!!!! уявіть як у спину вам впираєтся тонна ваги, весело?
А ще, у разі ДТП, я не хочу мати на совісті смерть чи каліцтво якогось непристібнутого дятла, який при відносно незначному зіткненні влетить головою в своє вітрове скло і розмаже свій мозок і по склі, і по капоті
Це стосовно тих, що думають, що крраще знають як їм їздити - з ремнями чи без
- Flesh09
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
а в мене ззаду ремні є, а де защолки хз
шо тоді на гудзи замотувати 

- Thug
зніми сидіння - думаю вони під ним захованіFlesh09 писав:а в мене ззаду ремні є, а де защолки хзшо тоді на гудзи замотувати
- Zhdan
- Контактна інформація:
В суді будеш конкритизовувати. Якщо паски є на задніх сідухах- значить треба прищіпатись. Для твого ж добра, в разі ДТП задній пасажир зламає передню сідуху і приштампує водія до керма....Liuskywalker писав:hrdrive, +1в ПДР не конкретизовано , передні чи задні, а в нас просто звикли, що вітчизняний автопром задні ремені як правило не ставив ...a_vova писав:на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки
- Flesh09
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
немаThug писав:зніми сидіння - думаю вони під ним захованіFlesh09 писав:а в мене ззаду ремні є, а де защолки хзшо тоді на гудзи замотувати

- BurGiK
- Ім'я:Святослав
- Номер:АА 5971 МН
- Контактна інформація:
Flesh09 писав:а в мене ззаду ремні є, а де защолки хз шо тоді на гудзи замотувати
Скоріш за все вони або зняті, або запхані під судуху.. в мене були запхані, витягнув! і заставляю користуватись =)
Mazda 626 GE 2.0i FS - Продано!
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
За рулем багато років і завжди користуюсь ремнями безпеки. Всі хто їде зі мною в машині - пристьогнуті. Дитина в спец. кріслі. І всім раджу робити так само. Не для гаїшників, а виключно для себе! :)
на днях бачив 99, не тонована, тому було видно, що в середині молода сім'я - чоловік, жінка і дитина. Батьки без ременів, мала дитина товклася по салону, явно без крісла. Чомусь одразу згадались всі ті ролики про використання ременів, де розбивається авто - і ніхто не виживає. 

- chrob
- Ім'я:Ivan
а в ваз2108 мають бути ззаду ремні бо в мене нема, от я думаю їх познімав попередній власник , чи їх з заводу не ставили
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Мають бути, напевно познімав попереднійвласник. Я теж познімав, а тепер буду назад ставити, бо треба буде дитяче крісло прищіпати.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей