Я в 19:00 сьогодні був ще на роботі і не був на Тролейбусній. То певно був 2054. Є такийVusiko писав:Не дури мене. На тій машині був саме той номер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я в 19:00 сьогодні був ще на роботі і не був на Тролейбусній. То певно був 2054. Є такийVusiko писав:Не дури мене. На тій машині був саме той номер
Ну тоді йому фа-фаweber писав:То певно був 2054
Я з ранку їхав з таким бодуном і головним болем, що дивно як я взагалі кудась доїхав. Так що звиняйтеDenzzzil писав:я тобі сьогодні зранку доречі блимав, факав, а ти навіть і уваги не звернув.
а я то думаю що це таким уважним був...))))Vusiko писав:Я з ранку їхав з таким бодуном і головним болем, що дивно як я взагалі кудась доїхав
то Apod но на цьому форумі він несидить :)Jarevych писав:А чийому Леону жовтому я вчора напроти ВАМу на науковій фа-факав?
На одній і тій же парковці паркуємось під час робочого дня. А взагалі таке враження що weber і ночує на роботіhrdrive писав:ти що пішов в дайців а він в злісних порушниківweber писав:протягом дня від сьогодні і на далі гг
Хто як працюєpikach00 писав:На одній і тій же парковці паркуємось під час робочого дня. А взагалі таке враження що weber і ночує на роботіПриїзжаю зранку - його машина вже стоїть, їду з роботи - досі стоїть
І ще й на одному і тому ж місці
непомітивT5-R писав:StaleVar"у блим-блим сьогодні десь 8.40 на ж.д. переїзді по вул Зеленій. ВАЗік в очі кидається зразу. Так дєржать
Скоро занесеш його машину в тему "Машини які покидають наше місто"pikach00 писав:Приїзжаю зранку - його машина вже стоїть, їду з роботи - досі стоїть І ще й на одному і тому ж місці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей