Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Таврія Славута! Просто жах!
- prizrak_design
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Як ці авто проходять краш тести? Я просто в шоці від пасивної безпеки в наших авто. Зіткнення лоб в лоб з октавією, в октавії салон практично цілий і водій живий, а в славуті 4 трупи! Це просто ЖАХ! Як можна за таке корито платити біля 5000 у.о. якщо на ньому взагалі небезпечно їздити?!
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Справа в тому що ті машини не проходять краш тести по жодним параметрам. А випускають їх бо люди хочуть на чомусь їздити, а грошей немає....от тому і всім на це все як то кажуть ..... Розробити конструктивно інший автомобіль - значть підняти його ціну, а чи будуть тоді купувати його? Ось і маєм те що маєм.
-
- Контактна інформація:
Demyan
Ніфіга не правда. Славути і Таврії продають тому шо їх купують. За рахунок того окремі дядьки набивають собі кармани прикриваючись словами "захист вітчизняного виробника". Тому Україна і в СОТ ніяк не вступить. Бо тоді триндець тавріям і подібному. Бо буде вибір за 1,5к взяти пасат 90-х років або за 5к таврію вот люди і виберуть перший варіант. А від такого вибору похудає той дядько шо на тавріях бабки заробляє.
Ніфіга не правда. Славути і Таврії продають тому шо їх купують. За рахунок того окремі дядьки набивають собі кармани прикриваючись словами "захист вітчизняного виробника". Тому Україна і в СОТ ніяк не вступить. Бо тоді триндець тавріям і подібному. Бо буде вибір за 1,5к взяти пасат 90-х років або за 5к таврію вот люди і виберуть перший варіант. А від такого вибору похудає той дядько шо на тавріях бабки заробляє.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Власники вітчизняних авто нехай не обіжаються .. але я давно кажав шо любий вітчизняний пристрій по пересуванню не своїми ногами це какашка... і в плані їзди і комфорту і безпеки ...
Минулого року наш мерс лоб в лоб з девяткою ... в 09 два трупа а в мене в малої тіки підбородок об подушку потертий і все ...
Так шо ... ну [цензура]...
Минулого року наш мерс лоб в лоб з девяткою ... в 09 два трупа а в мене в малої тіки підбородок об подушку потертий і все ...
Так шо ... ну [цензура]...
- prizrak_design
- Контактна інформація:
Це сталося 4 липня на Кременеччині. Більш детально у свіжому номері "НОВОЇ Тернопільської газети"Myltik писав:УУУУуууу.....а це де таке було?!?.....я якщо чесно також цього нерозумію......всі кажуть шо кредіт....та краще гроші в банку взяти і потім взяти нормальну машину....

Востаннє редагувалось Вів, 11 липня 2006, 16:20 користувачем prizrak_design, всього редагувалось 1 раз.
- prizrak_design
- Контактна інформація:
- prizrak_design
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей