Andriy01, а якщо випадково не об'їдеш? Ціна помилки може виявитись диск чи шина в кращому випадкуAndriy01 писав:На таких ямах класно тренуватись об’їжджати перешкоди:)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Andriy01, а якщо випадково не об'їдеш? Ціна помилки може виявитись диск чи шина в кращому випадкуAndriy01 писав:На таких ямах класно тренуватись об’їжджати перешкоди:)
taras_Rudno писав:Ями то зрозуміло... кожен день стикаємося з ними.. Але от такі ями - які можуть наробити серйозної шкоди авто.. тобто вгли на пів метра чи ще якісь підземні камені і так дальше.. про які краще повідомити заздалегідь і коли учасники форуму прочитають пост і під час руху згадають що от по доозі в Оброшино біля заправки Лукоіл є така ЯМА що то просто піпець - ходову можна лишити.. я навіть бачив частинки чиїхось бамперів валялися біля неї...cat-yellow писав:я б сказав так:
ЯМИ! без привязки до місцевості )
Будьмо уважними
читати вмієшPYY писав:Львів-то сплошна яма :) Тема глупа,легше перелічити місця де хороші відрізки дороги ніж де яка яма... вони всюди,тільки діаметри і глибина різна
а нефік так їхати, там односторонній рух. Вдень можна тільки з Кульпарківської заїжджати:-)weber писав:Багато машин пробивають щодня колеса, вбивають ходову, особливо ті що їдуть в сторону Кульпарківської
Myself, я без тебе це знаю і не їжджу коли не можна.Myself писав:а нефік так їхати, там односторонній рух. Вдень можна тільки з Кульпарківської заїжджати:-)
істина, бо можна повідривати всьо шо є в ходовійThug писав:НЕ ГАЛЬМУЙТЕ
моя улюблена :)Fobos писав:На новій дорозі яку робили восени, вул. Кульпарківська біля гелікону, зі сторони об'їзної якщо їхати величезна яма, видно сліди від захистів або піддонів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей