воно не дивно ЛЮДИ ми живемо в УКРАЇНІ не ЗАБУВАЙТЕ цьогоKELEVRA писав:на перед було визначено хто ту машинку "виграє"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
воно не дивно ЛЮДИ ми живемо в УКРАЇНІ не ЗАБУВАЙТЕ цьогоKELEVRA писав:на перед було визначено хто ту машинку "виграє"
[цензура]VeRMyT писав:KELEVRA написав:
на перед було визначено хто ту машинку "виграє"
воно не дивно ЛЮДИ ми живемо в УКРАЇНІ не ЗАБУВАЙТЕ цього
Myself писав:[цензура] ... якщо ти в 21 так думаєш, яким ти будеш в 60? Причім тут Україна?
Не правда в мене знайомий дуже багато всього виграв правда не такого рівня шоб аж машину але впевнений колись таке станеться!! Треба просто вірити! І все буде гуд :)VeRMyT писав:У нас ніколи нічого не виграєш задаром
Тут ти ппц який неправий. От я наприклад виграв ВІП подорож в Берлін на еМТіВі. Такшо, не говори чого незнаєшVeRMyT писав:просто мав наувазы шо просто так ныхто нычого принаймы у нас недає. А україна тут у прямому смислі. У нас ніколи нічого не виграєш задаром, у порівнянні з іншими країнами європи.
Товариш виграв машину, вірніше його дружина. А за кордоном ти щось вигравав? Я от не одноразово приймав участь в розіграші подарунків, у нас навіть думок не було провести розіграш якось не чесно, віддавали подарунки переможцям офіційним але після того до нас валило купа незадоволених бабок зі скаргами прокльонами і матамиVeRMyT писав:У нас ніколи нічого не виграєш задаром
Ну канєчноApokalipsis писав:я крутий правда?
+1Mukola писав:я навіть анкети не кидав, нюхом чую шо розвод
100%Jarevych писав:Тут ти ппц який неправий. От я наприклад виграв ВІП подорож в Берлін на еМТіВі. Такшо, не говори чого незнаєш
А хто сказав що я її продавати буду?Fobos писав:Класна буде у мене машина
GaGaRIN писав: Вигравав в акціях на ОККО фотік, сумку-холодильник, 10 л солярки
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей