Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Беркут і їх права
*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:
Re: Беркут і їх права

Повідомлення *Lesyk* » Нед, 29 березня 2009, 17:33

Блін шо в вас за проблема,який райвідділ, два рази вже перевіряли, нормально поговорили нічого не перевіряли,пояснили шо їх заставляють робити такі перевірки і буде таке до кінця року.Перший раз нічого не перевіряли,просто постояли, поговорили попередили про напади на людей в районі, другий раз показав йому паспорт ,попередньо перевіривши його документи,записали якийсь листок про перевірку підозрюваних,так само поговорили,розійшлись .
Звідки в вас беруться такі проблеми,може причину треба пошукати в собі.

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Нед, 29 березня 2009, 20:54

мене останній раз беркут так шманав коли негра на підвальній завалили- я якраз на підзамче сидів в машині дівчину чекав. підійшли з пепеесником- культурно представились, назвали причину перевірки(шо мол вбивство в цьоу районі було і т.д.) обшманали З МОГО ДОЗВОЛУ машину і пішли

CAT
Ім'я:Данило
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Нед, 29 березня 2009, 22:56

ну для початку не треа сидіти в машині вночі в таких місцях підозрілих.... бо вони там їздять і всіх шманають... якшо стояти в добреосвітленому місці де нормальний рух пішоходів і машин то ніхто шманати не буде...
тай в принципі завжди треба дивитись шо відбувається кругом - бачиш якихось ппсників шо підїхали, швиденько завівся і звалив, вони ітак без гаєрів тебе зупинити не можуть, в них нема червоних проблискових маячків... бо з тими псами навіть нема про шо говорити - відморожені і загребти можуть тупо за то шо ти їм не сподобаєшся..
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Нед, 29 березня 2009, 23:02

shaman писав:обшманали З МОГО ДОЗВОЛУ машину і пішли
бугага. Уявляю ситуацію "Можна ми обшманаємо вашу машину? - ні. -ну будьласка.. - я сказав ні, не .... мозги - ну як хочете, вибачте що потурбували, ми підемо собі" :D :D просто нормальні культурні люди, якби ти відмовив тоді б не так говорили

illi4
Контактна інформація:

Повідомлення illi4 » Нед, 29 березня 2009, 23:10

вчора шмонали як з трасси їхати в сторону левандівки)))

RomkoZem
Ім'я:Роман
Подякували: 1 раз

Повідомлення RomkoZem » Нед, 29 березня 2009, 23:31

от зволочі, до чесногонароду достьобуються :angel
zubylo.lviv.ua

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Пон, 30 березня 2009, 09:12

mysha писав:shaman написав:обшманали З МОГО ДОЗВОЛУ машину і пішли бугага. Уявляю ситуацію "Можна ми обшманаємо вашу машину? - ні. -ну будьласка.. - я сказав ні, не .... мозги - ну як хочете, вибачте що потурбували, ми підемо собі" просто нормальні культурні люди, якби ти відмовив тоді б не так говорили
В тому то і справа, що з дозволу, вони не мають права шманати машину,тільки коли:
Відповідно до ст. 133 КПК України попереднє слідство провадиться тільки після порушення кримінальної справи. Отже, такі слідчі дії, як обшук і огляд, можуть бути проведені тільки у порушеній кримінальній справі (за винятком огляду місця події) – ст. 190 КПК України). При цьому слідчий і особа, яка проводить дізнання, керуються нормами кримінально-процесуального законодавства.
взято: http://www.yur-gazeta.com/oarticle/1380/

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Пон, 30 березня 2009, 09:55

Можливо я неправильно описав- обшманали в мому випадку це було що я відкрив двері, вони просвітили ліхтариками машину, я відкрив багажник і показав що там нічого такого там нема- ВОНИ НАВІТЬ ПАЛЬЦЯ НЕ ЗАПХАЛИ В АВТО. Єдине перевищення їхніх повноважень було те що вони перевіряли під капотом чи сходяться номера та відповідно перевірили всі документи на авто, так ретельно як не кожен гаєць :-)

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 30 березня 2009, 11:05

Як на мене з одної сторони це роблять правильно - мало що може бути в машині
але
якщо це робити цивілізовано -прийшли перевірили, вибачилися пішли.

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 30 березня 2009, 13:35

*Lesyk* писав:Звідки в вас беруться такі проблеми,може причину треба пошукати в собі.
ну проблем не було, проблема в обуренні
mysha писав:ну для початку не треа сидіти в машині вночі в таких місцях підозрілих....
шманали зразу під власним під'їздом, за 20 метрів від автостоянки, де ставлю машину, під під'їздом в друга коли його чекав і на заправці ВОГ... Правда все було в темну пору, але не пізніше 22.00
Demyan, тоді получається ДАІшники теж роблять правильно, що перевіряють документи, просять відкрити багажник і зупиняють без підстав (або накрайняк вигадують їх). Але чомусь це тут не всі підтримують
shaman писав:ВОНИ НАВІТЬ ПАЛЬЦЯ НЕ ЗАПХАЛИ В АВТО
а мені запхали і що? От якби тобі запхали туда руки, ти б їх бив чи що? Стоять два дядька з автоматами, третій зі мною говорить, а 4-й без мого дозволу вже в машині і як тоді діяти??? :cry

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 30 березня 2009, 14:11

Breaker писав:ДАІшники теж роблять правильно, що перевіряють документи, просять відкрити багажник і зупиняють без підстав (або накрайняк вигадують їх). Але чомусь це тут не всі підтримують
взагалі то я не проти якщо те роблять культурно і цивілізовано - нехай зупиняють перевіряють - в мене все в порядку нічого не вожу забороненого, документи є...
А уяви ситуацію - вкрали в тебе машину, чувак бере і їздить на ній біля твого дому усміхуючися, стоїть ДАІшник, ти підходиш до нього і кажеш він вкрав це моя машина а він каже - вибач він правил не порушує я не маю права його зупинити, а інфо про угон машини я ще не отримував....
...обікрали квартиру, чуваки сидять в машині яка набита технікою...проїжає пост - вони посміхнулися...вони ж не мають права перевіриит їх просто так...вони просто переїжать в іншу квартиру.

Я за це щоб це робили так але кажу ще раз - робити це культурно щоб людина яка нічого такого не робить і до неї підходять і перевіряють - спокійно на це реагувала а не переживала.

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 30 березня 2009, 15:15

Demyan писав:ДАІшник, ти підходиш до нього і кажеш він вкрав це моя машина а він каже - вибач він правил не порушує я не маю права його зупинити, а інфо про угон машини я ще не отримував.......обікрали квартиру, чуваки сидять в машині яка набита технікою...проїжає пост - вони посміхнулися...вони ж не мають права перевіриит їх просто так...вони просто переїжать в іншу квартиру.
думаю в таких випадках мєнти саме так тобі і скажуть... а коли ти будеш сидіти в своїй машині і нікого не рухати то тебе будуть шманати 1000 раз....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

vedmid
Ім'я:Саша
Контактна інформація:

Повідомлення vedmid » Пон, 30 березня 2009, 16:04

судячи з гіркої правди життя та вище сказаного:
є незаконні бандформування, і є законні :)
Але культури треба дотримуватись, навіть коли стоїш

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 30 березня 2009, 23:54

Demyan, правильно, але от мені не приємно коли в мене виривають трубку, кажуть заткнутись, хамлять і т.д. Тому нажаль в мене на це свої, інші не правильні погляди. :dream Спочатку теми ясно як мене шугнули з автоматами... бєзпрєдєл блін...

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Вів, 23 лютого 2010, 13:27

Я також раз сидів з дівчиною в машині "показував зріки" :D Тільки у Львові, підїжджає БМВ стареньке вискакують з нього 3 амбала ну і почитнають світити ліхтариком на мою машину, я закрив двері і сиджу морожусь. Потім вони стукають у вікно і просять вийти з машини. Я виходжу закриваю машину і кажу, що сталось ? Вони тіпа шо ви тут робите, я кажу нічого сиджу музику слухаю :shout
А вони мені покажіть, що в вас в машині і в багажнику, я кажу нема питаня, 2 понятих і дивимся всі разом, вони ше похарили мене з 15хв. розвернулись і поїхали ! ! !

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Вів, 23 лютого 2010, 13:31

Breaker, А втій ситуації, що в тебе сталась ти нічого не поробиш, вони всеодно зможуть перекрутити все на свій лад. А ше якщо ті відморожені з автоматами то тут дуже свої права не докажеш ! :angry :angry :angry

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 23 лютого 2010, 13:40

KELEVRA, а де саме це було?
KELEVRA писав:похарили мене з 15хв
І що вони ше такого робили? :|
INTE®©ULLE®™

KELEVRA

Повідомлення KELEVRA » Вів, 23 лютого 2010, 13:45

Там типу, ми бачили, що ви там з дівчиною чимось займались, я кажу так займався, слухав музику і розмовляв, ні мол я там сексом займався ! :shout (але я дійсно слухав музику і говорив... :ninja )
Я кажу то як ви так могли побачити ? :shock В мене ж вікна тоновані, він а дозвіл на тонування є ? :shout Я кажу який, ще такий дозвіл ? він мовчить. Потім сказав, що на наступний раз як я йому попадусь він з камерою буде і буде мати докази, я відповів, що в мене також буде камера :ninja

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Вів, 23 лютого 2010, 17:42

м-ля... Я в своїй машині, в якій тоновані вікна і яка стоїть в темному тупіку не можу займатися сексом??? Якого ... :| (а на природі можна ??? :shout )

:shout правда може на такий випадок треба її письмову згоду (що 18років і тд)??

GaGaRIN
Ім'я:Віталік

Повідомлення GaGaRIN » Вів, 23 лютого 2010, 17:58

студент писав:
AndrewK писав:не подобається робота - хай звільняються.чи то треба відриватися на посторонніх?
Звільнятись - не вихід з положення! Багатьом людям, де вони працюють неподобається їхня робота, і що? звільнятись - абсурт, треба ж родині гроші для проживання!
Тобі, наприклад все дуже подобається в твоїй роботі?
В нашій державі багато кому робота своя не подобається!
Робота може і подобається міліціонерам просто РУКИ ЗВ"ЯЗУЮТЬ і не дають робити.

І шоб не відривались ні на кому, вести себе треба нормально, і не привертати до себе уваги! І все буде добре!
Говорити можна багато про усі наші проблеми! але треба змінювати себе, а не когось!
Нє студік, ну ти точно мент, і психологія в тебе справжня, ментовська. От витягнув наприклад тебе за шкварки той беркутьониш з машини, на очах у твоєї кубіти, пи*дить тебе дубінкою по нирках і плаче :cry , плаче бо життя в нього куйове, зарплата маленька, піпіська маленька, жінка дура, діти [цензура], всі з нього лахають і ображають і він не хоче тебе пи*здити (в душі він білий і пухнастий) але мусить :cry бо робота в нього така, і ображатися на нього не можна за це. Як? Нормальна картина? БРЕД! :( Я теж декілька раз стикався з тими відморозками, переривали машину, навіть дівчині сумочку переривали [цензура] :angry просто так, без жодної на те причини, але найбільше обізлило те що одного разу сиділи ц колєгами в центрі в барі, вечером, година восьма вечора, попивали пивко, тут раптом залітають ті долбо*оби, всіх до стіни, руки на стіну ноги на ширину плечей, ну стали всі,"в позу" без лишніх питань, оскільки лишні запитання породжують в мозку тих дегенератів невідомі науці біохімічні процеси викликаючі агресію, і тут тому х.. не сподобалося як я стою, він вирішив мене "поправити", поправив своїм берцаком в ногу так шо в мене фонарь на нозі місяць світився, повтикали і свалили, просто так, "відпрацювання" [цензура], то їхнє улюблене слово. А ти кажеш "робота", в першу чергу треба бути людиною, тоді і до тебе будуть ставитися по-людськи.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей