до чого тут це !?!?!!?jon писав:Це ти во казочки розказав для дітей.
я розказав так як воно є ! я нікого не прикриваю ! немає смислу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
до чого тут це !?!?!!?jon писав:Це ти во казочки розказав для дітей.
ну так было...эээ почти 10 лет назад на Ференсе. Диспетчер в яме проверял, лампочки водители сами в принципе смотрели. Машины тока через яму заезжали и выезжали. Но это не мешало им давать пару рублей и проезжать спокойно. Как щас не знаю, думаю бардак полный, ибо водители машины держат на стоянках возле дома, какой осмотр? кем? стояночником?) Хотя крупные конторы наверно и дальше придерживаются таких правил.jon писав:Це ти во казочки розказав для дітей. Воно має так бути но так не є.
бгигиги, вчора їхав. Та сама фігня - на передніх літо стоїть, міста не знає, ому з ДжіПіЕсpikach00 писав:покатайтесь на таксі... вчора 2 рази їздив... оце жесть![]()
Один на літній резині, другий казав що майже перевзувся. Бідкаються як їм хрєново живеться. Цуко треба з плеєром їздити в таксі..
Yaka mashynka? daffay nomerok.jon писав:Ну двони тоді на моє таксі в мене дуже спокійний шофер і машинка ухожена.
Мда... найбільше злить коли вони обкурені їзять. І всі профі-гонщики.
jon писав:Маршрутка номер 38
то напевно Щьопа їхав :)jon писав:колеса буксують а він в газ.. в газз.....
а сейчас не пару рублей... есть нормальные механикиlehae34 писав:Но это не мешало им давать пару рублей и проезжать спокойно.
Так якого фіга зауваження тому ваділі-муділі не робить ніхто? Нехай на кінцевій курить..jon писав:О таке було в одну сторону Лапаївка - Сихів получилось десь 5-6 сигарет.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей