коли були студентами ненавиділи його всі...а тепер тільки позитивні спогади і знання...S_V_B писав:Denzzzil написав:містер Мокренко Петро Володимирович мега хороший і розумний дядько.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
коли були студентами ненавиділи його всі...а тепер тільки позитивні спогади і знання...S_V_B писав:Denzzzil написав:містер Мокренко Петро Володимирович мега хороший і розумний дядько.
Сам ти неадекватнийS_V_B писав:+1 він взагалі якийсь неадекватний
Можливо ти ідіот?Напевно да!S_V_B писав:можливо просто ти ідіот?
S_V_B писав:Думаю що завжди буде цінуватись людина яка вміє постороїти мега ацко тюнінговані двигуни і написати саме під них прошивку ІМХО
+1Denja писав:sergey, ПРо шо ти говориш? Ти хоть далеке поняття маєш про фак КІ? Шо саме там вивчають? Наступний твій дєтский пост тут - підеш знову на місяць відпочивати. Флудер пля. Понарозводилось айтішніків які поняття прого дану сферу мають здалека і вважають шо і вчитись на профільних факультетах непотрібно.
Категорически не согласен. Сотрудников нужно до фига. Вакансий море висит. Да вот только взять неоткуда. Всем вдруг оказались нужны люди первого типа. А их очень мало. На всех не хватает. Они еще в 2002-2003 году закончились.судячи з реальних сайтів з реальною роботою працівників у сфері ІТ мало треба
В принципе, личное дело каждого, но:Demyan писав:Програмування - це до пори до часу (сам програмістом починав) - так я зрозумів що сидіти програмувати в 30 років я не буду і не хочу тратити здоровя на це діло. Тому якщо починати програмістом треба дивитися наперід - так щоб потім це робили інші за тебе а ти тільки керував і заробляв.
Если ты думаешь, что в ИТ-менеджменте тратится меньше здоровья, чем в программировании, то ты глубоко заблуждаешься :) Есть тут еще менеджеры (если не ошибаюсь, то uranium)? Это у меня одного так? :)Demyan писав:не хочу тратити здоровя на це діло
то що таке ? радехівський молокозавод ?Zhdan писав:в компаніях типу Галичина
не згоден. тяжко, але реально, так всюда є. і на одному ентузіазмі далеко не заїдеш. треба мати непоганий стартовий капітал.Zhdan писав:В атосфері не заробиш. Всі місця під сонцем заняті.
Повністью підтримую, бо сам знаю що воно таке.Коли я почитав то в мене не було ні копійки, потом заробив трохи грошей, але не тратив а купив пару блогів на яких заробив в рази більше чим затрати на ъх покупку.Потом були удачні і не дуже покупки, але то вже така справа.Да, прийшлось працювати на різних людей, але всеж таки наполегливість зробила свою справу.Маючи стартовий капітал можно перестрибнути оцей період під назвою "работаю за себя и за того парня".Але не всім так везе.vovka писав:тоді як в інтернеті (створення сайтів, розкрутка і т.п.) можна розпочати бізнес фактично з нуля, за рахунок знань і організаційних здібностей.
з цим я згадний! я сам навчаюсь у ЛП на 4-му курсі САПР.azakharchuk писав:Политех учит думать, точнее развивает умение думать
Привет родной кафедре :)andy_m писав:САПР
Не стаж, а опыт! Это разные вещи! Стаж можно получить на работе, а опыт можно получить и самому :)andy_m писав:а де цей стаж набирати?
Привіт брате я на 5 на КІ здаш курсак в Пуйди на 5 можеш смілу чіпувати машини.ігор писав: От таке воно КІ (компютерна інженерія) в політеху
ні. не так! є нові Ланоси 1.4cat-yellow писав:мені здається шо сенс то і є 1.4, а ланоси йдуть 1.5 та 1.6 - чи не так?
так мені покишо хватає ВАВРУКА. (думаю знаєш про якого я)hitlos писав:ігор написав: От таке воно КІ (компютерна інженерія) в політехуПривіт брате я на 5 на КІ здаш курсак в Пуйди на 5 можеш смілу чіпувати машини.
А ти знаєш?Fobos писав:цікаво мені, чи ви хоч знаєте, що таке чіпувати
Ну я мав на увазі шо з технологією буде простіше і якшо суто лити прошиви з нету більше ніц не треба :)rocker писав:здаш на 5, то вже відразу будеш чііпувати
Та я хз чого його так назвали мотор МеМЗ як на Сенсі тільки 1.4 але коробка від ланосаcat-yellow писав:мені здається шо сенс то і є 1.4, а ланоси йдуть 1.5 та 1.6 - чи не так?
sergey писав:S_V_B написав:
+1 він взагалі якийсь неадекватний
Сам ти неадекватний Ти думаєш що крутий? Фільтруй всый [цензура]ьож.
S_V_B написав:
можливо просто ти ідіот?
Можливо ти ідіот?Напевно да!
sergey писав:ти про що?
hitlos писав:А ти знаєш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей