хай їздить і радує власника )))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую.Vitalik-first писав:Вітаю з покупкою автомобайла)))
хай їздить і радує власника )))
Та бо їздити невмію, пригнав родич з МРЕО. :) Буду пробувати :)Vitalik-first писав:а то як то так?...не їздив?...
Щось знайомеSaba писав:Автодоктор
sergey писав:Ану вазоводи паліть де отоварюетесь, обслуговуетесь?Моторист, кузовщик, електрик. :) Всі місця де бували з своїм Тазом
Це той що на копійці колись ганяв?slim_painter писав:колінвала.
ЯсноFobos писав:А запчастини на ВАЗ найдешевші, то на Артема на базарі в новобудові АвтоВАЗГурт і там же поруч біля продуктового магазину остання будка, там також дешево.
Понятно. Там нічого серйозного, просто поміняти прокладки і водяну помпу.Fobos писав:п. Омельян 8/067/152-18-15 На конюшинній працює, він рідко є, дуже часто в селі буває або ще десь, зато як зловиш його тобі дуже повезе, майстер вищий клас.
Там оригінал є.sergey писав:Ясно Впринципі оригінал треба
Зробить все думаю на відмінно, з понеділка він має бути, так що поспіши зв’язатисьsergey писав: Там нічого серйозного, просто поміняти прокладки і водяну помпу.
Fobos писав:Зробить все думаю на відмінно, з понеділка він має бути, так що поспіши зв’язатись
хто такий Валєра ?sergey писав:А Валэру що ніхто незнаэ?
vovka писав:хто такий Валєра ?
я знаю Валєнтіна
Промелькавсяvovka писав:а "Валєру" знаю одного але він коробки робить.
колишній мерс сервіс на джерельній. 8067-3535938sergey писав:slim_painter написав:колінвала.Це той що на копійці колись ганяв? Адресу, телефон?
Подивимсяslim_painter писав:колишній мерс сервіс на джерельній. 8067-3535938
Дякую :) :) :) Ще одна фігня, під машиною пляма, треба замінити ремкомплект чиnazarok1990 писав:Вітаю! :) :) :)
Щоб машина тебе тільки радувала!!!
Біля заднього колеса, там де регулятор тиску задніх гальм.DBF писав:Де саме ??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей