Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Encounter у Львові
ENCOUNTER - це найпопулярніша в світі мережа міських екстремальних ігор! Якщо Ви втомились від банальних розваг, якщо Вас нудить від нудьги, не знаєте як цікаво провести час у вихідні, шукаєте нових відчуттів та знайомств - ENCOUNTER - це Ваш вибір! Потрібно тільки ...зробити крок!
Привіт всім небайдужим до активного відпочинку та тим хто не любить проводити нудні вихідні та будні вдома у теплій хаті, ситий та виспаний. У Львові стартував проект активних міських ігор Енкаунтер. Нажаль для проведення дебютної гри не вистачає як мінімум двох команд. Можливо на вашому форумі знайдуться люди які захочуть зайнятися такою справою.
Якщо коротко про проект, то проект носить типу напівофіційний та напівкомерційний характер. У систему ігор входять як реальні ігри, для участі в яких збираються косманди в реалі для пошуку локацій та багато чого іншого на території міста або області. А також віртуальні ігри які проводяться в усіх країнах СНД та деяких Європи і в які можна грати не відходячи від власного ПК.
Для участі в реальних іграх бажано мати одне авто або будь який інший транспорт, наприклад велосипеди, мопеди, мотоцикли та ін. (ну це вже залежить від пори року). В ході участі команда ділиться на дві частини - поле і штаб. Поле виїзждає на локації для пошуку кодів і бере участь у розгадуванні загадок, штаб виконує штабні завдання та допомагає полю.
10 жовтня о 22,00 розпочнеться безкоштовна промо гра. ДЛя участі вам необхідно мати:
Інтернет-з’єднання для того, щоби отримувати завдання на сайті, вводити на сайті знайдені на рівнях коди. Це можна зробити як за допомогою ноутбука, підключеного до мережі, так і за допомогою моб телефона. /Є варіант посадити вдома людину з швидким Інетом, яка Вам диктуватиме завдання + вводитиме коди. У такому випадку додайте ще й необхідний дешевий моб зв’язок
Авто. Водій за замовчуванням. Граємо за принципом: 1 команда - 1 екіпаж.
Карта Львова.
Ліхтарики по штуці на кожного польового гравця.
Зручне і не марке взуття та одяг.
фотоапарат.
Спробуйте і не пожалкуєте. Ігри цікаво пишуть, я жодної гри не пропустив або сидів вдома штабував або їздив в авто. Тай гра безкоштовна, тобто ваші витрати лише паливо і все.
Всі подробиці тут . тут: .
На головній сторінці внизу є контакти організаторів.
Привіт всім небайдужим до активного відпочинку та тим хто не любить проводити нудні вихідні та будні вдома у теплій хаті, ситий та виспаний. У Львові стартував проект активних міських ігор Енкаунтер. Нажаль для проведення дебютної гри не вистачає як мінімум двох команд. Можливо на вашому форумі знайдуться люди які захочуть зайнятися такою справою.
Якщо коротко про проект, то проект носить типу напівофіційний та напівкомерційний характер. У систему ігор входять як реальні ігри, для участі в яких збираються косманди в реалі для пошуку локацій та багато чого іншого на території міста або області. А також віртуальні ігри які проводяться в усіх країнах СНД та деяких Європи і в які можна грати не відходячи від власного ПК.
Для участі в реальних іграх бажано мати одне авто або будь який інший транспорт, наприклад велосипеди, мопеди, мотоцикли та ін. (ну це вже залежить від пори року). В ході участі команда ділиться на дві частини - поле і штаб. Поле виїзждає на локації для пошуку кодів і бере участь у розгадуванні загадок, штаб виконує штабні завдання та допомагає полю.
10 жовтня о 22,00 розпочнеться безкоштовна промо гра. ДЛя участі вам необхідно мати:
Інтернет-з’єднання для того, щоби отримувати завдання на сайті, вводити на сайті знайдені на рівнях коди. Це можна зробити як за допомогою ноутбука, підключеного до мережі, так і за допомогою моб телефона. /Є варіант посадити вдома людину з швидким Інетом, яка Вам диктуватиме завдання + вводитиме коди. У такому випадку додайте ще й необхідний дешевий моб зв’язок
Авто. Водій за замовчуванням. Граємо за принципом: 1 команда - 1 екіпаж.
Карта Львова.
Ліхтарики по штуці на кожного польового гравця.
Зручне і не марке взуття та одяг.
фотоапарат.
Спробуйте і не пожалкуєте. Ігри цікаво пишуть, я жодної гри не пропустив або сидів вдома штабував або їздив в авто. Тай гра безкоштовна, тобто ваші витрати лише паливо і все.
Всі подробиці тут . тут: .
На головній сторінці внизу є контакти організаторів.
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Encounter у Львові
То щось типу автоквесту, але без ніякого внеску та винагороди, так?
INTE®©ULLE®™
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Чергова х-ня 

-
- Контактна інформація:
та ні я там зареєетсрований - там багато всього є ..але не для львова у нас мало команд і т.д. а завдання там ставлять інод ітак ішо...а якшо просто для себе то і так можна зібратися і пограти в щосьа ктивне
- pikach00
Давайте краще на пейнтбол зберемось 

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
pikach00, 
Підтримую

Підтримую
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
pikach00, +1 давно мрію, ніколи не грав. А ще давно мрію в тебе шмальнути 

Ford?
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
А про це вже пів форума мрієFobos писав:А ще давно мрію в тебе шмальнути

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
Перепрошую пане. Але які тезиси ви можете навести в підтвердження своїх слів.pikach00 писав:Чергова х-ня
Ото ж бо щось типу. На рахунок безкоштовності, це протсо ця гра безкоштовна. Ігри платні. Команда переможець отримує приз в розмірі 40-50 % від загальних внесків. Сценарії пишуться цікаві адже люди не без освіти, та й професія не дозволяє щось тупе написати.hrdrive писав:То щось типу автоквесту, але без ніякого внеску та винагороди, так?
- pikach00
Це вам потрібно перелічити основні переваги вашої гри над автоквестом і квестом, дозором.Rembo писав:Перепрошую пане. Але які тезиси ви можете навести в підтвердження своїх слів.pikach00 писав:Чергова х-ня
Просто викладено багато тексту, а конкретно по пунктах чим ви кращі не зрозуміло. Тому у мене такий висновок

Мене попросили не порівнювати гру з паралельними проектами. Я із задовленям написав би. Але після такого починається війна і на мене всі цькують, в тому числі і ті кому допомагаю. Бо декому не подобаються те що є інші проекти. Щоб переконатися чим цей проект кращий чи гірший можна спробувати зіграти, так як декому подобається відгадувати завдання без підказок а дехто люить і почитати пару підказок і "поламати" голову, дехто не любить флешмоби дехто тільки в цьому бачить суть гри, дехто боїться відірвати свою 5-ту точку і хоче зняти код не виходячи з авто а дехто на ходу з неї вискакує.pikach00 писав:Це вам потрібно перелічити основні переваги вашої гри над автоквестом і квестом, дозором.Rembo писав:Перепрошую пане. Але які тезиси ви можете навести в підтвердження своїх слів.pikach00 писав:Чергова х-ня
Просто викладено багато тексту, а конкретно по пунктах чим ви кращі не зрозуміло. Тому у мене такий висновок
- pikach00
Rembo, смисл мені витрачати час на всі проекти навіть якщо безкоштовно?
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
pikach00 ,якщо в тебе є чим зайнятися вдома чи в інших місцях,то нема тобі в тому ніякого смислу!!!
хто не любить проводити нудні вихідні та будні вдома у теплій хаті, ситий та виспаний.
написали ж таке,може комусь цікаво,тобі не цікаво,нащо автору настрій псувати???таке враження що тобі делать некуй і ти цілими днями пости всіх людей флудиш...
сорі,не втримався...
хто не любить проводити нудні вихідні та будні вдома у теплій хаті, ситий та виспаний.
написали ж таке,може комусь цікаво,тобі не цікаво,нащо автору настрій псувати???таке враження що тобі делать некуй і ти цілими днями пости всіх людей флудиш...
сорі,не втримався...
количество слов не определяет качество речи...
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Mu$daY ,та ну я поняв вже давно,просто пора би бути об'єктивним а не робити із себе самого розумного...[цензура] не даю дупля... 

количество слов не определяет качество речи...
А вас персонально ніхто і не запрошував. Хочете хоч у всі, а хочете можете взагалі там просто на авто кататися чи гриби збирати мені всеодно. На кожного звіра є свій ловецьpikach00 писав:Rembo, смисл мені витрачати час на всі проекти навіть якщо безкоштовно?

- pikach00
Vitalik-first, Mu$daY, розслабтесь, помагаю чуваку правильний напрямок реклами робити.
Кажу ж, для мене виглядає це як чергова х-ня бо не бачу ніяких переваг перед подібними іграми.
В квесті брав участь, тому знаю що це таке. Так що не просто так тринджу аби триндіти
Кажу ж, для мене виглядає це як чергова х-ня бо не бачу ніяких переваг перед подібними іграми.
В квесті брав участь, тому знаю що це таке. Так що не просто так тринджу аби триндіти

- pikach00
І взагалі чому модери досі не перенесли цей пост в розділ реклами? 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей