скукчно на роботіantik писав:.... жоте

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
скукчно на роботіantik писав:.... жоте
DNK писав:просто то тре мати талант по перше
за три тижні спроб зроблю йомайо.DNK писав:а по друге досвіду і спроб йомайо.
яvovik писав:ну, хто ше не вірить
vovik писав:ну, хто ше не вірить і падає в долю до DNK і hrdrive?
нас вже троєantik писав:чувак с 2005 года гоняет в раллийном чемпионате, а вы про пару недель говорите
на короллі?vovik писав:за три тижні спроб зроблю йомайо
І я не вірюvovik писав:за три тижні спроб зроблю йомайо.
до себе в команду беру тігера і дєню.
ше треба команду для подачі памперсів і ше пару команд шоб збирали запчастиниYelik писав:І я не вірюvovik писав:за три тижні спроб зроблю йомайо.
до себе в команду беру тігера і дєню.![]()
А команда потрібна для подачі коліс чи що?
та ясно що не повторю. потрібне авто з 50\50 повним приводом і мінімум 250 конями.Thorn писав:на короллі? не повториш
в команду треба людей, котрі знають як поводить себе машина в екстремальних умовах і котрі вміють їздити, а не бздіти порошком...Thorn писав:ше треба команду для подачі памперсів і ше пару команд шоб збирали запчастини
і Вті ше хапніть ящик пиваRED_Spider писав:от і підсумуємо є чотири спонсора DNK, hrdrive, antik і Yelik тепер подумаєм для початку яку ви вовіку купите машину для тренувань а далі походу діла розберемся
така команда тобі підійде,не бзди порошком...vovik писав:vovik
я собі з моїх відсотків з тоталізатора куплюFikus писав:і Вті ше хапніть ящик пиваRED_Spider писав:от і підсумуємо є чотири спонсора DNK, hrdrive, antik і Yelik тепер подумаєм для початку яку ви вовіку купите машину для тренувань а далі походу діла розберемся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей