Тут ще таке питання, дивились ми вчора 2110 2000 року, хоче він за неї 3900 і ні центом менше, 1.5 16В експортна, не гнила.Брати чи не варто?Ті 400 у.е можно позичити.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1 ціна низька дуже. Але позичити треба буде не 400 доларів а більше. Оформлення + поміняти масло фільтри ремінь....мінімум 700 доларів позичай.Fobos писав:Брати, ціна ж то халявна, головне щоб кузов живий, все решта робится...
Кузов живий, оброблявся кілька разів перед зимою.Fobos писав:Брати, ціна ж то халявна, головне щоб кузов живий, все решта робится...
Каже що поміняв ступичні підшипники, ще там масло вроді і т.д.Demyan писав:Оформлення + поміняти масло фільтри ремінь....мінімум 700 доларів позичай.
Ти поки буш думати її заберуть,звичайно що брати...ціна дійсно халявна.sergey писав:Брати чи не варто?Ті 400 у.е можно позичити.
Ти бачив як він міняв? що він лив?...справа кожного особисто але якщо береш в незнайомої людини - краще відразу міняти те що в першу чергу - потім можна заплатити набагато більше....sergey писав:ще там масло вроді і т.д.
Та тут вже ціле змагання, хто перший ми чи вони(сьогодні вечером будуть дивитись).Власник сказав мені [цензура] хто з вас купить, хто перший дасть завдаток тому продам.*Lesyk* писав:Ти поки буш думати її заберуть,звичайно що брати...ціна дійсно халявна.
Demyan писав:Ти бачив як він міняв? що він лив?...
Demyan писав:особисто але якщо береш в незнайомої людини - краще відразу міняти те що в першу чергу - потім можна заплатити набагато більше....
о сусід :).sergey писав:в районі Чорновола (Бомба).Хто знає?
:)Demyan писав:о сусід :).
Да, знаю.Директор автошколи батька знайомийDemyan писав:Пробуй на початку варшавської (№1 здається) - там де автошкола там є бокси і СТО.
Привари туда ще двое дверей і буду братиMukola писав:купляй мою 2108
3800$
Я взагалі того не люблю з тими завдатками...це [цензура] можна попасти як даючи його так і беручи.sergey писав:Давати завдаток людині
Вот я тоже так кажуDark Wind писав:нехай курить папір
То я рекомендував :)sergey писав:Ще хтось тут рекомендував Рено 19, вот треба її тоже подивитись.Бо непоганий варіант :)
Я ж тобі казав що якщо позичати то треба більше. Ти не знайдеш б/у машини в якої не треба нічого докласти - якщо там і все ідеально (таку будеш дууууууужжжже довго шукати) - то щоб не вгробити відразу - полюбому треба буде міняти масла, фільтри і т.д.sergey писав:задній арці і на правому порозі, фара передня розбита, и т.д.Короче, там ще докласти треба дофіга
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей