в тому ніхто і не сумнівавсяaxel писав:Да вісімка краща ніж Хонда, ти правий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в тому ніхто і не сумнівавсяaxel писав:Да вісімка краща ніж Хонда, ти правий
Ну не моя ця машина - БМВ, як кажуть душа не лежить.Kost писав:говорили балакали сіли і заплакали)))
Ми там придивились один ЦивеГfen писав:Сєрий, Хонда рулить полюбому...складай гроші
vovka писав:в тому ніхто і не сумнівався
Я б не сказав що зараз перекупщики дуже скуповують - те що вони накупили досі не можуть продати. Рік тому було інакше зараз це не правда - на базарі машини майже не продаються, тому скуповувати їм і щоб машини стояли не вигідно. Наприклад коли я шукав в тих хто продавав ще досі мені звонять і пропонують кожен раз знижку - хоча я кажу що вже купив мені не треба машини :).sergey писав:За ними не вгонешся.
Якщо халява то беруть, а так тоDemyan писав:Я б не сказав що зараз перекупщики дуже скуповують
Demyan писав:те що вони накупили досі не можуть продати.
Да, з під носа увелиDemyan писав:Рік тому було інакше
Нэ, ви не зрозумыли.Demyan писав:якщо купити за 3000 21124 - то я уявляю в якому вона стані..
sergey писав:Нэ, ви не зрозумыли.То ми хотыли того року купити, але не за 3000 у.е.
Anix писав:иногда перечитываю тему и я уже запутался, что тебе надо и за какие деньги?!
Demyan писав:А взагалі машина планується купляти ?
mister_X писав:Блін. Купи Славуту 2003-2004 року з газом і не напрягайся
Дивилися "десятку" и "двєнарь", 2000 и 2001 року відповідно.sergey писав:ну да, вот сьогодны йду дивитись.
То не за 3 куска, а трохи быльше.Fobos писав:А ти хотів за 3 куска не битий і не пижений?
За 3800 віддавав, трохи бита в передню пасажирську сторону.Не сильно, но там стакан чуть-чуть варений.Якась дивна історія в машини, перший власник жінка, вона її і стукнула потом купив мужик а потом той молодийFobos писав:Давай контакти двонадцятки!!!
Нє, то якась оливкова, біля лікарні на Топольній зустрічались.Saba писав:дванацядка часом не сіра з пустомит?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей