Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вода в салоні!!
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Стать:чоловік
- Номер:21
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Всім привіт!
Вчора після дощової ночі зранку замітив воду на передньому пасажирському поліку... Обшукав по форумах... Багато різний версій і в тому числі :
1) Ущільнювач шкла лобового
2) Дирки не закупорені
3) Вода тече з пічки
4) Ущільнювач дверки...
5) Розглядався навіть варіант не добре закритої дверки...
Сьогодні зранку аналогічна малесенька калюжа в салоні...
Добрався до пічки, зняв мотор з лопастями і замітив шо там все мокре... Такшо думаю шо всетаки проблема в пічці...
Хто можливо з таким стикався, підкажіть, в чому може бути проблема ? Може в повітряному каналі позабивалися якісь водостьоки ? Чи ше шось може бути?
Вчора після дощової ночі зранку замітив воду на передньому пасажирському поліку... Обшукав по форумах... Багато різний версій і в тому числі :
1) Ущільнювач шкла лобового
2) Дирки не закупорені
3) Вода тече з пічки
4) Ущільнювач дверки...
5) Розглядався навіть варіант не добре закритої дверки...
Сьогодні зранку аналогічна малесенька калюжа в салоні...
Добрався до пічки, зняв мотор з лопастями і замітив шо там все мокре... Такшо думаю шо всетаки проблема в пічці...
Хто можливо з таким стикався, підкажіть, в чому може бути проблема ? Може в повітряному каналі позабивалися якісь водостьоки ? Чи ше шось може бути?
- Тарас
- Ім'я:Тарас
- Номер:2522
- Контактна інформація:
Re: Вода в салоні!!
там їх вроді і бути не повинно... Подивися з-під капоту, в районі захоплення повітря там повинно затікати раз мокроa_vova писав:Може в повітряному каналі позабивалися якісь водостьоки
Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- pop
- Ім'я:HA3
- Контактна інформація:
a_vova, проблема в пічці, в мене тоже та біда... ще не зібрався з силами вирішити її... можна рибу запускати, потім продати і шось придумати з ремонтом авто ) але краще загерметизувати (герметиком) як казав Тарас, місце захоплення повітря, там десь тріщина є, ну то треба дивитись, просто в мене така проблема я там вже розібрався, тільки заклеїти лишилось ...
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
думаю...в стьоках проблема.......продути їх треба і все буде добре, не думаю шоб пічка.....
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в мене тоже така проблема.
протікало через кріплення пічки до кузова. замазав все там герметиком - нема проблем. але трошки тече також по боках в сильний дощ. так як би з під ущільнювача лобового.
протікало через кріплення пічки до кузова. замазав все там герметиком - нема проблем. але трошки тече також по боках в сильний дощ. так як би з під ущільнювача лобового.

- pop
- Ім'я:HA3
- Контактна інформація:
vovka, О! я про то говорив, кріплення пічки і кузова, просто незнав як сказати правельно )...
- chrob
- Ім'я:Ivan
І в мене така фігня, постійно мокро з правої сторони, виявилося текла пічка, заглушив шланги пічки, а воно далі мокро стає в дощ, думаю це ущільнювач лобового скла, буду знімати і на сілікон
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
перемазував всі шви ,де стакани до кузова приварені через них вода текла в салон ,і з під лобовухи тоже текла))) то пісєц був замазав один шов почало текти з другого і так почерзі)))) але вже всьо сухо хух,а ше може текти вода з під блока запобіжників))).chrob писав:І в мене така фігня
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
В дев"ятках то не дивно. от в моїй 2109 після сильного дощу почала глючити сигналка, поїхав до майстра, він розібрав блок сигналізації, (той шо під рулем за обшивкою) і сказав шо попала вода, врезультаті чого, на сьоднішній день коли вкл./викл. сигналізацію не мигають повороти, тільки піщить.
Як кажуть в народі, в БМВ запхай кота, то він за ніч здохне, а запхай в ВАЗ то за ніч втече...))) Не в обіду сказано власникам ВАЗів.
Як кажуть в народі, в БМВ запхай кота, то він за ніч здохне, а запхай в ВАЗ то за ніч втече...))) Не в обіду сказано власникам ВАЗів.
- S_V_B
- Номер:0990
Чому? От в мене не затікає там))) Зікато в багажнику, заміна ущільнювача і регулювання завісів вирішило проблему)Святослав писав:В дев"ятках то не дивно
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей