А де не знаєш? на Алексі?Haggard писав:Pirelli точно є.
А щодо інших, то тре дивитись...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Міняємо резину
- CONFIG
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
CAT
Я сьогодні був на Зеленій в Рено.. там по каталогу впринципі любе можна замовити.. ціна вже залежить від конкретної моделі.
Доречі що ти собі хочеш ставити, бо в мене я так розумію зара схожа задача :) Я собі хочу брати Р14 бажано ковані, вони десь на 20 у.о приблизно дорощі ніж литі, ну і ризину 195/60, якщо терти об стоку не буде. Резину вже вибрав, то або Goodyear Eagle F1 GS-D2 або Yokohama A520 або в крайньому разі Yokohama A539. Резина десь в районі 80 у.о. дивився ту дорощу модель Барума то вона на 100 грн. дешевша.
Я сьогодні був на Зеленій в Рено.. там по каталогу впринципі любе можна замовити.. ціна вже залежить від конкретної моделі.
Доречі що ти собі хочеш ставити, бо в мене я так розумію зара схожа задача :) Я собі хочу брати Р14 бажано ковані, вони десь на 20 у.о приблизно дорощі ніж литі, ну і ризину 195/60, якщо терти об стоку не буде. Резину вже вибрав, то або Goodyear Eagle F1 GS-D2 або Yokohama A520 або в крайньому разі Yokohama A539. Резина десь в районі 80 у.о. дивився ту дорощу модель Барума то вона на 100 грн. дешевша.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
CONFIG
блін, не думав шо там продають колеса! думаю шо шось таке як ти, тільки може ше нижче бо в мене мотор слабший і хочу шоб стильно виглядало! могли б разом поїхати але я ше десь на 2 тиждні затримуюсь через перемалювання. якшо будеш купляти раніше то напиши про свій вибір!! дякую!
блін, не думав шо там продають колеса! думаю шо шось таке як ти, тільки може ше нижче бо в мене мотор слабший і хочу шоб стильно виглядало! могли б разом поїхати але я ше десь на 2 тиждні затримуюсь через перемалювання. якшо будеш купляти раніше то напиши про свій вибір!! дякую!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Michelin Pilot NX 195/50/R15 перід
Dunlop Sport SP2000 195/50 R15 W зад
:00040:
Dunlop Sport SP2000 195/50 R15 W зад
Без проблем, навіть можу на чистому асфальті розверниту машину на місці з пробуксовкою.ghost™ писав:які там [цензура] враження, на жигулю і на росаві рулить непогано Smile а тим більше на 15-ці. Машині сили хватає шоб в букс зірвати? а в юз?
Dynamic Sport Latvia
- yu-RA
- Контактна інформація:
21043 SW
Місяць тому на Кривчицях Godyear NSR5 195/50/R15 (б/у), за 2 штуки дав 350грн., 2 літніх Росави 175/R13/70 (нові) 450грн. Самі думайте!
P.S. Godyear NSR5 195/50/R15 - в ідеальному стані, мені це і на вулканізації підтвердили!
yu-RA
...the same, тільки 205! Машина на нормальній дорозі поводитьсебе чудово!!! Потужності хватає і щоб букс зірвати, і в юз, особливо чітко машина себе поводить на поворотах: вписується в, майже, любий поворот і навіть незавжди з піском. Ну але коли дорога "то яма, то канава" скоро не поїдеш то раз, а два - машина трясеться вся і всюди, але люди казали що якщо поставити підвіску Коні Спорт, то це питання знімається!Michelin Pilot NX 195/50/R15
Місяць тому на Кривчицях Godyear NSR5 195/50/R15 (б/у), за 2 штуки дав 350грн., 2 літніх Росави 175/R13/70 (нові) 450грн. Самі думайте!
P.S. Godyear NSR5 195/50/R15 - в ідеальному стані, мені це і на вулканізації підтвердили!
yu-RA

- CONFIG
CAT
Не знаю як ти, але мені шось страшно ставити резину нищу ніж 60.. впринципі комфорт і зниження витрат на обслуговування для мене важливіші. Хоча може я і помиляюсь і все не так страшно.. кажуть шо на гольфі на 50 не товче.., але в мене зара стоїть 185/70 і то я не можу сказати що це супер. На наших дорогах товкти буде напевно полюбому.., а от як часто доведеться ремонтувати ходову то вже як на мене питання актуальне..
Не знаю як ти, але мені шось страшно ставити резину нищу ніж 60.. впринципі комфорт і зниження витрат на обслуговування для мене важливіші. Хоча може я і помиляюсь і все не так страшно.. кажуть шо на гольфі на 50 не товче.., але в мене зара стоїть 185/70 і то я не можу сказати що це супер. На наших дорогах товкти буде напевно полюбому.., а от як часто доведеться ремонтувати ходову то вже як на мене питання актуальне..
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
БМВ е39 540і - Резина Yokohama AVS-Sport Перед- 235/45/Р17 ЗАд -265/40/Р17 .
БМВ е28 525е- Резина Контіненталь Спорт контакт 2 , 205/70/Р14
: Літня(Така шоб в Ліс за грибами можна було їздити ) , зимою гоцаю на росаві БС 40
Фольцик Б6 - Зараз стоїть зимова Бріджестоун 205/60/R16 . Наднях поїду перезуватися в 225/50 ZR16 92Y Goodyear EAGLE F1 GSD3.

БМВ е28 525е- Резина Контіненталь Спорт контакт 2 , 205/70/Р14

Фольцик Б6 - Зараз стоїть зимова Бріджестоун 205/60/R16 . Наднях поїду перезуватися в 225/50 ZR16 92Y Goodyear EAGLE F1 GSD3.
- CONFIG
Fly
Нє, там брати не буду..
Знайшов на базарі в одного чувака дешевше на пару баксів і казав якщо всьо буде чьотко то привезе за 3 дні.. а на рено мені казали 3-4 тижні.
Не знаю чи вийде скомпануватись бо я ше грошей не маю достатньо.. думаю десь за місяць брати. На Рено мені сказали що якщо буду брати в них резину то ше 5 баків спустять.. той диск шо я хочу то 100 баксів казали за 14".
Нє, там брати не буду..
Знайшов на базарі в одного чувака дешевше на пару баксів і казав якщо всьо буде чьотко то привезе за 3 дні.. а на рено мені казали 3-4 тижні.
Не знаю чи вийде скомпануватись бо я ше грошей не маю достатньо.. думаю десь за місяць брати. На Рено мені сказали що якщо буду брати в них резину то ше 5 баків спустять.. той диск шо я хочу то 100 баксів казали за 14".
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
давай тоді зімною!!! я ше буду чекати!Config писав:Не знаю чи вийде скомпануватись бо я ше грошей не маю достатньо.. думаю десь за місяць брати. На Рено мені сказали що якщо буду брати в них резину то ше 5 баків спустять.. той диск шо я хочу то 100 баксів казали за 14".
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CONFIG
CAT
Та давай..
Сайт ВСМПО http://salda.ru, буду собі брати 14" Солярис.
Доречі де найбільший вибір резини по нормальних цінах?
Може є у Львові представники Yakohama? Yakohama доречі останнім часом як на мене набирає серйозних оборотів.. багато японських машин нових йдуть саме з нею..
Та давай..
Сайт ВСМПО http://salda.ru, буду собі брати 14" Солярис.
Доречі де найбільший вибір резини по нормальних цінах?
Може є у Львові представники Yakohama? Yakohama доречі останнім часом як на мене набирає серйозних оборотів.. багато японських машин нових йдуть саме з нею..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей