Десь тут на сайті хтось малював в пеінті як підключати то всьо, куда кидати кабеля!!! Може хтось знає в які темі то було, або комусь не впало то намалювати!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
повністю весь процес! вот тіпа маю я в руках кабеля і шо мені з ними робити....Yelik писав:|JAGUAR|, щось не розумію, ти хочеш щоб тобі пояснили як правильно прокласти кабелі в машині чи підключити між собою магнітолку-підсилювач-колонки?
Дуже вдячний!На днях буду пробувати, якшо з часом вийде!beep1 писав:провода рса від мафона кідаєш по правому порозі, або по центру з правої сторони тунеля КПП, силу, від акума десь на відстані 15-20 см ставиш запобіжник, і проводиш через ту резинку де проходить гідрокоректор фар іведеш по лівому порозі, масу можеш вести так само або в багажнику прикрутити під панелько до металу і все дела , то все підлючаєш до усілка іпро управляючий від мафона до уся незабудь, він напевно буде разом з рса
Ті два виходи в мафоні хіба на саб чи на усілок?b_andriy писав:Ну якшо там тільки два виходи на лінійку і ти хочеш саб, бо вони однозначно підуть тільки на саб
Двоканальний!Ше не купив!b_andriy писав:А усілок який?????
з мафона вихід іде на саб через усілок звісно|JAGUAR| писав:b_andriy написав:Ну якшо там тільки два виходи на лінійку і ти хочеш саб, бо вони однозначно підуть тільки на сабТі два виходи в мафоні хіба на саб чи на усілок?
яке це має значення?C#@O$ писав:- насправді кидай кабеля - лінійні і звукові поодній стороні - інші (силові, живлення) по іншій стороні машини.
Ясно!Тепер буду знати!C#@O$ писав:|JAGUAR|, при прокладанні лінійки по близу силового кабеля буде шум, спотворення звуку і т.п. (помехі)
усь 4 канальнийb_andriy писав:А усь на саб де?![]()
Якшо не секрет скільки ти за то всьо дав? Краще б ти взяв той усілок шо тобі мій сусід продавав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей