Підтримую.pikach00 писав:Таки краще щоб в битовці були комерційні оголошення а не такі от теми
2 sergey, є така штука - закон збереження - чим більшу к-сть людей ти нає*ав, тим крупніше тебе нає*уть. Будь обережним.
Пи.Си. Це не тіки ІМНО.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підтримую.pikach00 писав:Таки краще щоб в битовці були комерційні оголошення а не такі от теми
Ти сам пробував.Скільки заробив.Fly писав: тоді спробуй ше надавати секс послуги за гроші, те шо тобі треба:)
Розмістивши один файл і Я вже кидала.Думаєш мені це приємно.nwm писав: є така штука - закон збереження - чим більшу к-сть людей ти нає*ав, тим крупніше тебе нає*уть. Будь обережним.
А що я роблю не легально?Fly писав:заробляти легально
Розумне рішенняsergey писав:Скоріше всього я файл видалю
Я не порушую правил форуму.Fly писав:Мені одне цікаво - де наші принципові модери?:) Невже з цією темою все ок?
Читав.Щось мені не дуже сподобальсь.Fly писав:почитай про форекс!:)
Ти хоть в "+" вийшов?Fly писав:почитай про форекс!
Думати не проблема.Просто не дуже розбираюся в тому.Fly писав:ну да.. там жеж думати треба:)
Щоб зупинитися треба все попробувати.Fly писав:якшо сейрозно - зупинись на чомусь одному. А не ганяйся за купою ідей.
На форексі халяви нема. Гроші можна підняти але і як в будь-якому нормальному бізнесі тре вкласти. Не маєш 5000 у.о. для початку - навіть не лізь. Перевірено :).sergey писав:Думати не проблема.Просто не дуже розбираюся в тому.
Так це як?Demyan писав: Сам так підзаробляю.
Ну ціього я думаю не скажу конкуренти мені не потрібні :).sergey писав:Так це як?
партизан.Demyan писав:Ну ціього я думаю не скажу конкуренти мені не потрібні .
Сетевой маркетинг.Demyan писав: МЛМ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей