Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Новые машины.
alex
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Новые машины.

Повідомлення alex » Чет, 23 лютого 2006, 15:41

Народ, некоторые из нас берут свои машины в салонах. Предлагаю им поделиться своими ощущениями об обслуживании, отношении продавцов, поведении новой машины и пр. Навеяно желанием Психа рассказать о своей машине :).

GZero

Повідомлення GZero » Чет, 23 лютого 2006, 18:34

Нас тут дуже мало, багато інфи не збереш.

Можу розказати про Пластик. Що стосується автосалону – то відношення на 4+. Нормальне відношення, але поки ти ще не 100% їх клієнт – то доволі прохолодне. Ну, але я брав тоді, коли за те, щоб купити машину, треба було давати на лапу, зараз мабуть легше.

Що стосується обслуговування, то не далі як позавчора був на СТО, на плановому техогляді. Розкажу по свіжій пам’яті, може хтось буде робити висновки. Записався на 17:00, на підйомник машину підняли десь 17:05. Обслуговували два «майстри», пацана якогось, років 16, послали за фільтрами. Паливний, повітряний знайшов. Масляний приніс не той. Клімат-контроля не знайшов. Один зі спеціалістів, мій однолітка, біля паливного фільтра щось лишнє відкрутив, другий, старший, дав йому 3.14здюлєй і сказав, що це треба робити на Авео, не Лачетті. Закручували назад хвилин 15.

Спустили машину, я тим часом підійшов і спитав, чи перевірили рівень масла в коробці. Сказали – так, перевірили, але через 2 хвилини знов підняли машину. Пробували відкрутити пробку на коробці. Тридцять хвилин. Покликали старшого майстра. Витратили ще 15 хвилин. Я вирішив більше не відходити на всякий. Пробку відкрутили. Масло в наявності є. Поки я ходив з одним на склад шукати недостаючий фільтр клімата, інший залив масло (я приніс своє). Фільтр так і не знайшли. Просили під’їхати на тижні.

В моториста все пройшло професійніше. Підключив комп’ютер до діагностичного роз’єму, зняв трубку від повітряного фільтра в двигун, 5 хвилин газував і щось дув з балончика, в наряді написано «чистка впускного колектора», бавився з тим комп’ютером ще 10 хвилин. Це те, що я встиг побачити. Класний дівайс, показує і регулює стільки інфо і налаштувань про машину шо атас, ше й здоровий кольоровий екранчик :) Дівайс мене зацікавив, але як дізнався ціну ($4k) то цікавість відразу пропала :)

Дізнався, що наклейка «Пластик», з якою їздить пів Львова дає знижку 10% на роботу, я свою здер давним-давно, директор запропонував наклеїти нову і взяти знижку, але мені це здалось недостатнім аргументом, повідомляю - може комусь цікаво буде.

Відношення до клієнта чудове. Ніхто ні разу не гавкнув чи навіть не тою тональність щось сказав. Професіоналізм і відношення до машин клієнтів, якщо самих клієнтів поруч немає – кульгає на обидві ноги, але кілька дуже толкових людей в наявності є, хто зна - може колись і до них попаду. Вибрав Пластик бо знаю, що в інших все ще значно гірше.

Що стосується поломок – за 10 місяців (з них їздив трохи менше 6) і 10000 км можу відзначити пропажу десь 200 грам охолоджуючої рідини (перевірили чи не протікають шланги, сказали що вода випарувалась, долили), згорів запобіжник (на цей раз винен сам - знімав бардачок, щоб поміняти фільтр клімат-контроля, перепутав конектори кнопки відкритого бардачка і його ж лампочки), згоріла одна з ламп підсвітки номерного знака (купив за гривню чи дві, не пам’ятаю точно), перестала працювати кнопка відкритого капота (не рідна, її ставили разом із сигналкою, замінили).
Востаннє редагувалось Чет, 23 лютого 2006, 18:38 користувачем GZero, всього редагувалось 1 раз.

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Стать:чоловік
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Чет, 23 лютого 2006, 18:36

Щкода Октавія 2005р. машина прикольна але перше ТО із заміною масла(власне заміна) коштує разом з масло і фільтром 325 грн. вроді дофіга :? І нікуда не дінешся ато знімуть з гарантіїї :cry:

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Чет, 23 лютого 2006, 18:41

GZero
Спасибо. Интересно, надеюсь народ порассказывает еще :).
Dj kvass
А у тебя как бегает? Как на сервисе относятся?

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 23 лютого 2006, 18:54

Dj kvass
Так ти вже купив Октавію ? Стільки розмов було колись, а тут якось так тишком-нишком :D

Viva
Ім'я:Віталік
Номер:ВС1110СК

Повідомлення Viva » Чет, 23 лютого 2006, 19:12

Галичина Авто.
Обслуговування в принципі нориальне десь на 4.
Роблять все швидко - якщо немає черги.
Єдине шо так сильно підхарює і гасить приємні спогади це паперова робота.
Приклад заміна дублюючого поворота на крилі.Кажу майстру поміняй він мені:
1.Папір на то шоб стати на підйомник
2Папір шоб зняти підкрильник.
3Папір шоб взяти лампочку
4Папір шоб її поміняти.
5оставити то всьо назад.
Бюрократія просто п.....
В результаті лампочку я не поміняв і послав їх на....Через два дні вона сама запрацювала.Пояснити цей феномен до сих пір не можу :mad:

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 23 лютого 2006, 19:14

Peugeot. Ілта-Львів.

В салоні при виборі машини ніяких проблем не було: прийшов вибрав колір, комплектацію, переконували взяти 1.4л(на складі різні були) навіть покатали, щоб переконати як тягне, але я хотів 1.6л(ну якщо чесно то 2л :) ), везли 3міс., в період революції коли банки не хотіли давати кредити, знайшли 2 банки які "захотіли" :)

Сервіс.
Ну як сказати, деколи нормально деколи не дуже :? Наприклад недавно міняв масло, з 10год до 14год :shock: правда вони знайшли якийсь сальник КПП який тік і ніяк не могли його зняти. Вже всього і не пригадаю, як воно було...
По гарантії поміняв: кермову тягу, тягу стабілізатора(якщо память не зраджує), наконечник якийсь, власне той сальник КПП.... здається все. Але я думаю, що в заміні того всього не якість запчастин винна, а .... одна дуже цікава подія яка відбулась колись вночі :)

Ага ще одне. Коли машину взяв, то деколи в передній підвісці на ямах був дуже сильний і противний скрип + якщо стартувати з пробуксовкою(навіть незначною), то праве переднє колесо дуже сильно стукає, незнаю від чого :(
Скрип пропав, якось непомітно, пізніше виявилось, що на моїй моделі безкоштовно замінювалась якась змазуюча рідина десь в підвісці, видно через неї і скрипіло, а от стук так і не пропав(хоча я з пробуксовкою практично не їжджу, але на мокрій кривій бруківці буває :mad: )
Пройшла вже 33тис.км

Ще один нюанс.
Я брав машину із розрахунку, що в неї розгін до сотні менше 10с(точніше 9,5с), а як виявилось в мене він складає 10,6с :x Відкриваю англійський сайт Пежо і російський на мою модель на анг. пише 9,5с, а на рос. 10,6с :? Недавно один електрик в їх сервісі проговорився(перед тим ще один електрик і директор сервісу відмазувались що ніфіга подібного нема), що для суворого клімату(і напевно з поправкою на наш бензин) дійсно ставиться інша програма :x
Перепрошивати вони звичайно не хочуть :(
Востаннє редагувалось Чет, 23 лютого 2006, 23:33 користувачем Yelik, всього редагувалось 1 раз.

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Чет, 23 лютого 2006, 20:38

Всі машини, які в мене є куплялись новими. Розкажу про кожну станцію
Viva писав:Галичина Авто.
Обслуговування на цій станції саме гірше, навіть просто пі...ц. тошо папірчиків купа це пів біди. На гарантії працює 2 молодих пацика з ПТУ (на практиці), які нічого не знають, реально не вміють і не мають свого інструмента, що ще більш ускладнює роботу. На Шеві-Ниві треба було поміняти пильникі привода, так вони їх вирішили вибити кувалдою :0003: !!!!! Ідіоти.
Шарову закрутили догори ногами і довго не могли зібрати ричаг, підійшов дав піз...лей :mad: і всьо стало на своє місце.
На цій станції не завжди є гарантійні запчастини і треба їх чекати до 1 міс., наприклад шарові ходять 10-15 тис. і їх міняють десятками кожен день, але чомусь не має в наявності. Сальників коробки взагалі на 1,5 року в наявності не бачив. :mad

"Галич-Авто" Шкода
Є дві зміни, треба їхати на ту там де старший-майстер Роман, інша зміна піз...ц
На нормальній зміні хороший ходовик, моторист і розвал супер роблять, а і електрик. На цій станції мене особисто харить тільки:
- ЧЕРГА
- Не можна знаходитись біля свого авто під час ремонту, а тільки в кімнаті для клієнтів :mad:
- і саме головне ЦІНИ :gans:

Автоінвестстрой. Пішов купляти нову машину. В рекламі написано робимо тюнінг, запитав, а який саме? Відповідь: Ви для початку купить машину, а потім за тюнінг почнемо говорити. Питання: А які кольори є? Чи можна вибрати? Відповідь: Ви що паго бачите, вон майданчик там і вибирайте. Моя зустрічна відповідь :00044: :000104:
Висновок пішли вони зі своїми машинами.... :mad:

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 23 лютого 2006, 20:46

21043 SW писав:Обслуговування на цій станції саме гірше
100%. Плюс невміняємі головні майстри. Хоча той що крупніший і бородатий - ще нічого (вул. Городоцька).

Dj kvass
Президент клубу
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Чет, 23 лютого 2006, 23:21

vovka писав:Dj kvass
Так ти вже купив Октавію ? Стільки розмов було колись, а тут якось так тишком-нишком :D
Та нє некупив, просто дають їздити....по сервісах :(

alex

Нормально бігає, але тільки 6 тис намотала, так шо рано казати про надійність.

Куплена на Галич-Авто, директор там дуже дружелюбний, а майстри в розвалочку, але він їх трохи шпіляє і вони рухаються :lol:

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Чет, 23 лютого 2006, 23:40

Ще забув додати, що мій тато купував собі Skoda Octavia у 2003р. з нуля. Вже пройшла близько 70тис.+моїх два курси контраварійної підготовки і почувається напрочуд добре :) Правда вже до ходової час дивитись.

Saba
Ім'я:Олег
Номер:BC IA
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » П'ят, 24 лютого 2006, 00:26

В мене купувала Ланос на Галичина-Авто, восени 2004 року.
Іздила тільки 3 чи 4 рази на той самий вами любимий сервіс.Перший раз ставила піддон і сигналку.Сигналка вроді би нормальна Sherif але буває так заглючить шо тіки ключом відкрити машину можна.Я думаю шо то електрики постаралися під час установки.Другий раз їздила рівняти піддон.Вроді 1.5 години стратила.Втретє зачепила бампер так шо вроді бампер цілий а кріплення [цензура]*й виламало.Зробили за день правда я їздив купував фарбу, бо там не підбирають, а тоді ше така жара була так наїб*вся по авторинку лазити.І ше раз їздила на плановий техогляд поміняли фільтр і вроді масло.А так поки що жодної поломки серйозної не було пробіг десь 15 тисяч.
А ше був гон другий день тіки мама купила машину їде по городоцькій там де бруківка біля даї і шо так сильно почало дзвеніти ззаді.Короче мама почала кіпішувати нова машина а вже проблеми.Вже хотіла на сервіс вести.Алеязнайшов проблему у відділі де лежала запаска були інструменти от вони розсипалися. ;)

Додано через 8 секунд:

В мене купувала Ланос на Галичина-Авто, восени 2004 року.
Іздила тільки 3 чи 4 рази на той самий вами любимий сервіс.Перший раз ставила піддон і сигналку.Сигналка вроді би нормальна Sherif але буває так заглючить шо тіки ключом відкрити машину можна.Я думаю шо то електрики постаралися під час установки.Другий раз їздила рівняти піддон.Вроді 1.5 години стратила.Втретє зачепила бампер так шо вроді бампер цілий а кріплення [цензура]*й виламало.Зробили за день правда я їздив купував фарбу, бо там не підбирають, а тоді ше така жара була так наїб*вся по авторинку лазити.І ше раз їздила на плановий техогляд поміняли фільтр і вроді масло.А так поки що жодної поломки серйозної не було пробіг десь 15 тисяч.
А ше був гон другий день тіки мама купила машину їде по городоцькій там де бруківка біля даї і шо так сильно почало дзвеніти ззаді.Короче мама почала кіпішувати нова машина а вже проблеми.Вже хотіла на сервіс вести.Алеязнайшов проблему у відділі де лежала запаска були інструменти от вони розсипалися. ;)

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » П'ят, 24 лютого 2006, 00:32

Знач так.... Вибирали машину спонтанно , швидко і енергійно , бо Москвіч 2141 всіх дістав і його рішили дати мені ( 2 тижні поїздив і він не витерпів - мотор почав хавати 15 літрів по місту і всяке інше нехароше - то були спроби мого 1-го тюнінгу двігла , викрутка , мої руки і карбюратор - речі несумісні 8) ). Вибирав машину Я. Проаналізував всі варіанти і зупинився на Мигані ( Найкраще співвідношення новизни , комплектації і ціни - для батьків ). Купили машину коли ше її не бачили , приїхала та перша партія Миганів в Україну за 2 тижні. .... машині 1,8 років...з моєю їздою за весь час зробили 1 планове ТО - там тільки масло поміняли , поставили мафон , купили стальні диски і зимову гуму і я пробив одне колесо літнє ( вїхав боковиною в кут бардюра :cry: , 100$ на вітер. ) Більше нічого не ломалося і небуло намьоку. Зараз стукає опорний підшипник - дякуємо нашим дорогам , але сказали шо ше рік можна їздити бо там несерйозна фігня якась.
Сервіс на Ю.Р.К. ( Там купляли ) нормальний , тільки головне за день попередити і записатися. Люди там хороші , завжди всім поможуть ( Від Директора до начальника станції ТО ). Може трохи дорого беруть , але зато дуже якісно і швидко.
Машина для комфортного катання своєї сраки просто СУПЕР. Підвіска ЧУДО! Все інше теж. Мотор для мене заслабий і туповатий ( 1.4 16 клапанів 98 коней ) 0-100 12.5 сек , макс. швид. 189 км/год , для Баті після Москаля ЗВЄРЬ. Тормоза і всі навороти безпеки EBD , ASP , ESP , ABS - просто супер , зимою сам кайф. У мене сама бідна комплектація - кондиціонер , 6 айрбегів , всі навороти шо перераховані вище , 16 титани , гума 205/55 , електро руль і електро газ і вікна тоже електро. Ззаду місця ОГОГО! Багажнік найбільший у класі.
Карочє туда би мотор 1.6 або 2.0 - то ціни б не було.
Во такі пироги.

Dj kvass
Президент клубу
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » П'ят, 24 лютого 2006, 09:30

RS писав:Мотор для мене заслабий і туповатий ( 1.4 16 клапанів 98 коней
Я такий Кліо бачив то він пхне ОГО :shock:

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 24 лютого 2006, 10:29

Прийшла напевно і моя черга розказати, соррі що "много букв":

ДМІ(Дніпро Мотор Інвест) - офіційний дистрибютор Honda Motor Co,. Ltr. в Україні, Київ

Покупка:

Після того як було вирішено продати попередню машину, постало питання про покупку нової. Вирішли купляти вже щось серйозніше, щоб прослужило довго. Після роздумів вибір впав на Акорд, спочатку 2 літровий, але потім 2,4 л 8) .

Вирішили довго не тянути - відправились в Київ(у Львові офіційно ніхто Хонд не продає), подзвонили до них і зясувалось, що машин немає на складі - все під заказ. Мене це обурило, але нічого з тим не зробиш. Відправились в автосалон, порозпитував деталі які мене цікавили, знову обурило, що не можна мр3 поставити.
І тут постав вибір - якого кольору брати, я роздумував над червоним і чорним. Після 30 хв змін кольорів з одного на інший зупинився на червоному.
Було укладено угоду про покупку, внесений залог 5000 грн. І тут самий важчий момент - очікування. Машину ми замовили в травні, а прийти вона мала аж в кінці липня. Дуже тяжкий період в мому житті був, Хонда мені вже снилась :lol: . І ось дзвінок з Києва, "ваша машина прийшла - забирайте". Мому щастя немає меж. Сідаємо на літак і летимо за нею. В автосалоні нас зустріла консультан-продавець, в якої ми замовляли машину. Підписали ми всі угоди, вона детально розказала, як треба реєструвати машину в ДАІ, подарувала атлас доріг України від ДМІ і ми пішли в бокс. Там стояла моя ляля, дуже красива. На щастя якраз стояла така сама, але чорного кольору і я зміг порівняти і зрозуміло, що я зробив правильний вибір . Продавець-консультант все детально розказала про авто, де що відкривається, де що доливати , як всі прилади працюють, і так дальше, порадила перших 2000 дуже не ганяти. Вручила мені інструкціяю грубеньку + гарантію і побажала щасливої дороги, приїждати за новини Хондами ще :grin:

Якщо коротко - то ставлення мені сподобалось, на тверде 5.

Дальше була експлуатація:

поки всім знайомим показав машину, поки всіх покатав, зайняло декілька тижнів. Під час одного з таких тест-драйвів дзвонить мій мобільний, на звязку моя продавець-консультант з Хонди, цікавиться чи все добре з машинкою, чи я задоволений, і взагалі як в мене справи. Мені було приємно, що про мене турбуються :grin:

Потім їздив закордон віддихати, ось де я відчув справжній хондовський кайф, поганяв по автобанам 240 км\год, машина тримає дорогу, впевнено входить в повороти. :driving:

Осінню був в Києві, заїхав до них поставити собі сіточку для захисту радіатора, і купити нормальний диск на запаску(в стоці там докатка). Диск рідний коштував близько 600 доларів, виявивилося що він фірми http://www.enkei.com . Сіточку поставили, все гуд. Правда дорогувато, за роботу взяли вроді 120 грн, за сіточку 200 грн. Короче дорого .
Сервіс в них цікавий, здаєш машину і можна піти в кафе на 2 поверсі, де через великі вікна видні бокси , в яких обслуговуються машинки. Все чистенько. Мені сподобалось.

Десь на наступний тиждень знову дзвінок з Хонди, на цей раз з сервісу, цікавляться чи мене задовольняє якість робіт , виконана ними і чи все гуд.

Так як до Києва їхати весь час напряжно, то час від часу машину обслуговую в Польщі. На 11000 км поміняв передні тормозні колодки в Варшаві, з роботою десь 100 доларів.

Підходив час першого ТО на 15000, приходить лист від Хонди, тіпа у вас скоро буде перше ТО, воно буде приблизно коштувати .... грн , займе 3,5 години. З вами звяжеться сервіс і уточнить час вашого приїзду. Але до них я не їздив, відправив машину у Варшаву, де на фірмовій станції за ті самі 3,5 години і за вказану суму все зробили.

Перед Новим роком прийшла прикольна листівка з найкращими побажаннями від Хонди, на листівці були зображенні «Передньоприводні сани» Санта-клауса :D .

А тепер коротко:

Якщо надумали купувати Хонду, то не тяніть, а зараз їдьте в салон і замовляйте, бо черги на авто великі(кажуть на новий цівік зараз на півроку вже все розпродано). Ставлення дуже хороше. Сервіс хороший, але дорогий. Машина – супер! 8)

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » П'ят, 24 лютого 2006, 13:04

A1 писав:вона детально розказала, як треба реєструвати машину в ДАІ,
О! Забув сказати, що мені машину вже зареєстровану в ДАІ дали ;)

A1

Повідомлення A1 » П'ят, 24 лютого 2006, 14:51

Yelik писав:
A1 писав:вона детально розказала, як треба реєструвати машину в ДАІ,
О! Забув сказати, що мені машину вже зареєстровану в ДАІ дали ;)
думаю це тому, що ти в кредит брав :00092:

alex
Контактна інформація:

Повідомлення alex » Пон, 27 лютого 2006, 14:57

Так, народ. Кончайте оффтопить. Просто высказывайте свое мнение по поводу машин и контор, которые их продают и саппортают...

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Чет, 02 березня 2006, 20:19

Шевролє ЛАЧА , забирав дві штуки з салону в Києві, салон на кіквідзе, як називається - забув. Але менеджер там був класний, говорили довго про машини. Потім правда нахамили в бухгалтерії, але я їм сказав, що ніколи на диких людей з Києва не ображався. :grin:
Машина на свої гроші - нормальна.
Порівняю з Фіатом.:grin:
Капот на Фіаті важчий - італійці не економили на ребрах жорсткості.
Та й сама вага Фіата 1180 проти 1215 (здається) в ЛАЧІ. Ги, тільки Лача більша в 2 рази. :smile: Корейське жилізо. :evil:
Посадка на Фіаті зручніша, але сама концепція посадки мені більше подобається на Лачі (коли сидиш дупою на асфальті, а перед мордою панель з приборами.
Тормоза інформативніші на Фіаті.
Руль інформативніший на Фіаті.
Включення передач чіткіше на фіаті. На Лачі то все дуже туго і при інтевсивних розгонах не попадаєш на третю. Крім того туго включаються без перегазовки понижені. А коли і включаються - то гальмує двигуном погано.
Особливо дістає АБС. Включається рано і тримає довго. Хоча на слизькій дорозі ніби менш більш прогнозовано. На Фіаті АБС нема.
Шумоізоляція - краща на Лачі. Лача мягенька, але через то важко керується на великих швидкостях.
Культура ходу двигуна на Лачі - далеко до італійських, шось дьоргається на високих обертах, проситься дати вищу передачу і не мучатись. Хоча , як для 1,6 там досить не погана динаміка, колєга (Хонда АКОРД 98 1,8л) довго не міг повірити, що ЛАЧА може так розганятись. Правда підтвердив, що вона ватна і без чуття. Я Лачу розкочегарював до 200 км\год :shock: Так вона гадина, враження що ще хотіла кочегаритись.
Пласмаски на Лачі не скриплять. На Фіаті - тоже , ( бо на Фіаті голосно включаю музику :grin: ).
Ручний тормоз - інформативніший на Лачі. На ньому відчувається чи заблоковані колеса, чи ше трохи нє.
Ближнє\дальнє світло шо там, шо там нормальне. Хоча на Галанті було краще. На Омезі -гірше. На Борі - повна дупа.
Основний підхват в Лачі - 2500 - 4000 тис, далі жжужить, і не їде.
Відбійник спрацьовує зразу на початку червоної зони.
В умовах міста - Лача комфортна і нормальна. І не для екстріму.
Вижирає бензини неміряно. До 120 км\год десь 9,5, а після - бак бензини (60л) від Житомира до Львова. Реально йде десь 53 - 55л на 400 км.. Швидкість правда 160 - 180.
От такий він звір корейський. При тому всьому 15 тис у.о за нову машину, таку велику - не шкода. Тим більше, коли гроші фірми. :smile: Якщо рівняти з БОРА яка в мене була нова - то бора, ясно була кращіша, якась така надійніша, якісніша іт.д.,хоча по драйву - Галант кращий, а Фіат кращий за Галант.:grin:
На 15 - 40 тис км поломок вроді не було ні вкого (6 машин), ходова тримається.
На обслуговуванні на Галичина Авто - підбіг якийсь бригадир, сказав, що я можу бути присутній при будь якій операції і уважно вислуховував , що я йому говорив. Робив посилено вигляд, що дуже переживає за клієнта. В принципі - враження позитивне. Хоча роботяги там - як і всюда.
Дуже довго мені правда, не вірили, що я їм скину гроші за ТО по перерахунку. Аж до смішного.
Як шось згадаю - то ше напишу. ;)

Додано через 9 хвилин 27 секунд:
Yelik писав:а от стук так і не пропав(хоча я з пробуксовкою практично не їжджу, але на мокрій кривій бруківці буває )
Коли в мене була подібна проблема на Фіаті, братєльник сказав, що нєфіг стартувати з пробуксовками. :grin: :smile:

FAST
Контактна інформація:

Повідомлення FAST » Чет, 02 березня 2006, 21:24

Від того часу як почав їздити на драг почалися такі стуки! Трохи неприємно і деколи задовбує!!!!
093 655 48 53

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей