Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свічки
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Подивись сюди може зацікавитьghost™ писав:зараз поставив дешеві, катаюсь, збираю на доргі Бошки Smile 125 грн комплект

Свічки Bosch Super Plus YTTRIUM +19 1,1мм:
Свічки Brisk Premium LOR14LGS(тюнінгові)
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Бо подати запал треба вчасно і якісно - від того нікуди не дінешся.CAT писав:lizun написав:
гон. однозначно.
а чого гон? я вже таке чув від двох майстрів
Сумніваюсь що свічка за $1 чогось варта... хіба нерви... час на заміну і т.д.
для прикладу я поміняв свічки (NGK поставив)... проїхав на них вже десь тисяч шість. минуло тижня дивився... і що? ну ясно що катод не сивенького кольору... трошки темніший... але жодних явних проблем нема. (дивився, бо склалось враження що деколи один циліндр не працює коли холодна - всічки ок. буду копати далі

П.С. заправляю 92-гу на лукойлі.
- longer
- Ім'я:Валера
Хто чув про цю свічку? Супер-свеча зажигания предназначена для использования в бензиновых и газовых двигателях.Загляньте на цей адрес http://rodnik.in.ua/drugoe.html
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А чого не варта ? Для ВАЗу це цілком підходящі свічки. На заводі такі ставлять. 15-20 грн комплект. Навіть дешевше чим 1 долар виходить. І нічо, в декого по 20 тисяч їздять..lizun писав:Сумніваюсь що свічка за $1 чогось варта
yu-RA
Фіг його знає. Не думаю що вартість свічки так сильно на це впливає. В мене таких проблем не було. Головне це правильно підібрати свічку по характеристиках до своєї машини.
ghost™
Тобі що нема де грошей викинути крім як на свічки за 125грн ?

Ну ти фанат

p.s. Як перевірити чи свічка хороша чи ні ? :) Бо я чесно кажучи різниці не відчув ніякої. Що мав стандартні за 15 грн комплект, що зараз стоять справжні NGK - ну нема різниці, прийнамні такої що була б хоч чуть помітна. Може то на дорожчих і крутіших машинах стає відчутна ця різниця ?

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
гм, тема обвіс, а я і забув що тут про свічки :), сюди-би модера ... щоб поділити
по-порядку - для ВАЗів можна ставити і дешеві свічки, і міняти їх з певною періодичністю (зараз стоять Бріски (щойно поставив) перед тим стояли БЕРУ - пройшли коло 10-12тис - вже викинув)
про дорогі боші - знайомий таксіст (їздить він багааато) має саме такі - пройшли, точно не памятаю, коло 30-40 тис.
хороша свічка, якщо її викрутити - повинна мати світло цегляний колір електродів
по-порядку - для ВАЗів можна ставити і дешеві свічки, і міняти їх з певною періодичністю (зараз стоять Бріски (щойно поставив) перед тим стояли БЕРУ - пройшли коло 10-12тис - вже викинув)
про дорогі боші - знайомий таксіст (їздить він багааато) має саме такі - пройшли, точно не памятаю, коло 30-40 тис.
хороша свічка, якщо її викрутити - повинна мати світло цегляний колір електродів
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей