переважно готування закінчується на мультиварці і якійсь каші рано
або бутери рано
дальше обід - шось перекусити на пляжному кафе
вечері - кожного дня якісь інші кафешки
ол інклюзів відкидаю, бо замахався після таких відпусток змінювати гардероб

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
переважно готування закінчується на мультиварці і якійсь каші рано
А я все ускладнив і моя досі ходить вчиться і пробує здати на права без хабаря (практику, бо теорію вже здала). Ще карантин то все розтягнув в часі..cat-yellow писав: ↑Вів, 23 червня 2020, 13:36Я зробив простіше. Моя тепер може їхати за кермом. Я можу подрімати 3-4 години :)
Навігатор є, дорогу видно :)
Але молодець, що по совісті і по чесному!vovka писав: ↑Вів, 23 червня 2020, 13:40А я все ускладнив і моя досі ходить вчиться і пробує здати на права без хабаря (практику, бо теорію вже здала). Ще карантин то все розтягнув в часі..cat-yellow писав: ↑Вів, 23 червня 2020, 13:36Я зробив простіше. Моя тепер може їхати за кермом. Я можу подрімати 3-4 години :)
Навігатор є, дорогу видно :)
Вся група вже з "правами" давно )))))
Хоча полюбому я б її ще за руль не пустив на такий дальняк.
Щось я не бачив щоб у Хорватії на автобані ганяли під 200. Там копи без розпізнавальних знаків патрулюють, тому дуже рідко хтось ганяє більше 120ти. Інша справа, щоб довго їхати по автобамі, потрібно мати трохи досвіду,
В мене малій скоро буде три роки.. але ніколи на передньому сидінні її не возив.. Вожу в дитячому кріслі на задньому сидінні. Щось оця вимога якась така "новинка" для мене... То що купляти треба якесь інше крісло і везти на передньому сидінні малу спиною всю дорогу ???Детей в возрасте до 3 лет нужно перевозить в специальных сиденьях на передних местах спиной по направлению движения. Подушка безопасности при этом должна быть отключена.
Дети в возрасте от 3 до 5 лет должны перевозиться на заднем сиденье в специальных детских удерживающих системах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей