прогнав через коробку 12 літрів нового масла, результат є, включається як на холодну так і на гарячу, але на гарячу при їзді також не тримає тиску.
питання наступне, є у львові фаховий сервіс який може перебрати, рестраврувати гідроблок?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
за мактранс чув, і бачив що там ремонт гідроблока 350 доларів, коробка айсін 55-51, але питання наскільки якісно роблять? бо бачив як і негативні відгуки так і позитивні.evil1207 писав: ↑Чет, 09 січня 2020, 17:22Зі смого маленького досвіду скажу: швидше за все є виробітка в клапанах (плунжерах); ремонт проводиться шляхом "розточки"/розгортки отворів у гідроблоці і встановлення ремонтних плунжерів. "розгортки" мають бути калібровані і наприклад для Sonnax ціна від 150уо.
У Львові є Мактранс, але такий ремонтмали б відправляти у філію в Київ.
Взагалі яка саме коробка? можна зайти на їх сайт та принаймні глянути ціни запчастин.
сам стикався з цією конторою чи хтось зі знайомих? цікавлять відгуки
методом витиснення, зняв магістраль обратки з радіатора яка іде в підон АКПП, надягнув на неї шланг , заводим і зливаєм два літри, або до бульбашок, потім заливаємо два літри через щуп, і так по кругу, поки не піде нормальне масло.
знаєш є дуже багато модних сервісіх, де вони розказують одне,а по факту роблять інше.САХАР писав: ↑Нед, 12 січня 2020, 21:42Я б на відгуки в разі ремонту +-1000$ не дуже звертав увагу.З життя в таких випадках людина приїзжає і почувши що ремонт космос починає економити на елементарних дрібницях.І буває що є питання 1000$ поїде якось а 1500$ все нове,зроблене і на роки -їде якось і як правило в продаж.Так з паливними зара буває-находиш стружку і кажеш які є варіанти(вже глушити,мити і спасти що ще живе) і це дорого або міняєм вмершу форсунку (гарантії 0 бо стружка)і їде допоки встане.Але як встане то вже дорого *2-3 раза бо міняти все треба.І як думаєш що напишуть у відгуку ?Текст приблизно:приїхав,віддав ,поміняли форсунку заплатив за роботу а через пару днів знов то саме.Що казали везти форсунки з насосом на стенд,промити систему,насос в баку і замінити рампу з датчиками він не напише.
а де саме у польщі робив? є контакти?cat-yellow писав: ↑Пон, 13 січня 2020, 14:22Я ще років 5 тому на Пасаті своєму коли АКПП робив, то стояло питання "де?"
В нас співали від 2.5куй і віще. В Польщі зробив за 800 баксів +- (повний перебор АКПП і дефектовка+заміна).
Паста катається по сьогоднішній день (от тільки масло замінив 1-й раз через кілька тисяч, другий раз через тисяч 10-20).
Тому якщо є можливіість робити в Польщі - то робити в Польщі
Мені тоді готель на тиждень + робота по АКПП вийшли трохи більше за штуку
Спробую пошукати.Kirik писав: ↑Вів, 14 січня 2020, 12:00а де саме у польщі робив? є контакти?cat-yellow писав: ↑Пон, 13 січня 2020, 14:22Я ще років 5 тому на Пасаті своєму коли АКПП робив, то стояло питання "де?"
В нас співали від 2.5куй і віще. В Польщі зробив за 800 баксів +- (повний перебор АКПП і дефектовка+заміна).
Паста катається по сьогоднішній день (от тільки масло замінив 1-й раз через кілька тисяч, другий раз через тисяч 10-20).
Тому якщо є можливіість робити в Польщі - то робити в Польщі
Мені тоді готель на тиждень + робота по АКПП вийшли трохи більше за штуку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей