Ти взагалі страх втратив на рено форумі таке писатиandriy320e30 писав: ↑Сер, 08 серпня 2018, 19:55
Нормальній людині має бути [цензура] хто на чому їздить !
Головне шоб не рено !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти взагалі страх втратив на рено форумі таке писатиandriy320e30 писав: ↑Сер, 08 серпня 2018, 19:55
Нормальній людині має бути [цензура] хто на чому їздить !
Головне шоб не рено !
НеперекручуйDexter писав: ↑Чет, 09 серпня 2018, 00:31Kirik, зроби шось корисніше))
розкажи полякам і іспанцям скільки коштують 15-18річні тачки в Британії
може поляки-іспанці тоже поймуть шо їх влада жостко найобує і вони платять 2000євро за то шо в Британії коштує 400євро
а, і ше розкажи поляку які зарплати в Англії, хай тоже собі побунтує як ти і поматюкає польську владу)
Я забашляв за авто більше ніж ти колись в житі тримав в руках і з прийняттям 3251 авто впало в ціні на 20-30% і знаєш що ???Speedo писав: ↑Чет, 09 серпня 2018, 07:51Kirik
Причом тут тішитися? Ну дивися. Треба була дяді Васі машина (не важно там для роботи, для сім"ї, ще для якихось цілей), допустим 5-10 років тому. Щоб недуже стара і недуже "сипалася" Пішов в салон (часто напозичав грошей), або нехай не в салон, а взяв там 5-річну. Добре, хай буде не "ланос", хай буде там "Хюндай соната" чи "Гольф", чи "Кіа сід". Забашляв 10 -13 тис.
І тут, починається та вся канітєль з "бляхами", всі вмить стають "хотроcpакими" (ну не всі, а процентів 30). І уяви, що наша влада таки піде на поводу у тих бляхарів (як то було в Румунії, ніби). І той самий "сід" чи "хюндай" буде коштувати вже не 13, вже не 10, не 8, а 2,5-3 тисячі!!! Хто людям поверне гроші? Ти вважаєш то справедливо??? Я вважаю, що ні (хоч я і не купляв авто за 10-13 тис.)! Для мене 5 тис. доларів, то таки гроші! Так, я згідний, що та машина за 5 років втрачає у вартості, але ж не настільки!
А на рахунок "рагулізму", згадай, який там кантінгєнт збирався недавно під радою. І як вони себе нарвано вели. Слово "рагуль", якраз, наглядно характеризує більшість там "зібравшихся". Я вже мовчу про "п"яні ДТП і втечі" на бляхах і "шукай вітра в полі". Це і так всі давно вже знають! А Краще би мітингували, щоб робота у всіх була і зарплати у всіх були такими, щоб не проблемно було купити авто в салоні, чи просто свіже на укр. реєстрації! А так, то нашо бідному машина?
Kirik
Якщо для тебе податки і дотримання закону держави, в якій ти живеш "лоховська фігня", то все з тобою ясно. Немає про що дальше говорити!![]()
А чому ти такий ура патріот а ціни в доларах приводиш а не в рідній валюті ???Speedo писав: ↑Чет, 09 серпня 2018, 07:51Kirik
Причом тут тішитися? Ну дивися. Треба була дяді Васі машина (не важно там для роботи, для сім"ї, ще для якихось цілей), допустим 5-10 років тому. Щоб недуже стара і недуже "сипалася" Пішов в салон (часто напозичав грошей), або нехай не в салон, а взяв там 5-річну. Добре, хай буде не "ланос", хай буде там "Хюндай соната" чи "Гольф", чи "Кіа сід". Забашляв 10 -13 тис.
І тут, починається та вся канітєль з "бляхами", всі вмить стають "хотроcpакими" (ну не всі, а процентів 30). І уяви, що наша влада таки піде на поводу у тих бляхарів (як то було в Румунії, ніби). І той самий "сід" чи "хюндай" буде коштувати вже не 13, вже не 10, не 8, а 2,5-3 тисячі!!
отут +100%
думаю тут мається на увазі, що метод боротьби за розмитнення трохи храмає, і багато хто тим користується для власної безнаказаності
Так було завжди і буде,допоки робота мілійії-поліції храмає
Speedo писав: ↑Чет, 09 серпня 2018, 09:25
По-друге, хто тобі сказав, що я хочу продавати за 3 тис., сам собі щось надумав , сам собі відповів!?
На "авто ріа" не так давно появилась опція, що можна подивитися "середню ціну" по всіх авто тої марки і року. От і вибери авто "Вектра А" 1995 року. Останній раз мені дало - 2400 у.о.
Ну ти ж знаєш, що я цього теж не підтримую
До чого тут скільки коштував хліб ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей