від кольоруThorn писав: Тошнить від мегана?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
від кольоруThorn писав: Тошнить від мегана?
нормально нарівні з обірваними стабілізаторамиcat-yellow писав: Хонди тих років вже з перевареними/передутими арками - так то нормально?
Справді, чого нема у Фольців наприклад, так це плавності, мякості при відкриванні дверей. Якщо порівняти з іншими марками, то це дуже відчувається.AnGeL писав: а от замків не навчились робити
чому це мимо, факт був?AnGeL писав: про вирваний стаб, вброс мимо
я ж не кажу що в універсал В4 влізе половина конвеєра по зборці прелюдаAnGeL писав: в ВАГа нема купешки такого класу, це є раз, а найближчий сородіч, то буде пасат, в тих роках то Б4, перевернувся і розмазався б по тій бетонці тонко-тонко при тих же навантаженнях зато арки не згнили б, це да, #перемога
нові машини всі пішли коту під хвіст, я думаю не треба нічого говорити про новіші ваги, мотори, прошивки, і т.д.T5-R писав: я наприклад чув краєм вуха, що в деяких новіших хонд тріскає кузов. причому це не в спортивних моделях.
в мене наприклад ззаду багатоважільна підвіска.AnGeL писав: ваговодам цього не понять, там нема ззаду стаба, бо там балка
не всі, але ВАГ серед тих хто пішовAnGeL писав: нові машини всі пішли коту під хвіст, я думаю не треба нічого говорити про новіші ваги, мотори, прошивки, і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей