треба було по Героїв Майдану чи по Чернігівській проїхатись. розсікання було б не довгимDexter писав: розсікав сьогодні як літом

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба було по Героїв Майдану чи по Чернігівській проїхатись. розсікання було б не довгимDexter писав: розсікав сьогодні як літом
Ні...luav писав: Я придбав спочатку комплект звичайної зимової гуми.Після того придбав комплект шиповки,бо відчув потребу саме в них.Я відповів на ваше питання?
Після того як ви визнаєте що збрехали що вони не заборонені по всій європі - тобто що я брешу.luav писав: Якщо я вам наведу перелік європейських країн,де шипована гума не є заборонена,то ви визнаєте,що збрехали?
Я відповів на ваше питання.Що робити з своєю гумою,я буду вирішувати самMAECTP0 писав:Ні...luav писав: Я придбав спочатку комплект звичайної зимової гуми.Після того придбав комплект шиповки,бо відчув потребу саме в них.Я відповів на ваше питання?
Гума від звичного стояння зсохне, потріскає, покрутиться...
То для чого її триматись а не продати?
Пане брехло!Мені не тяжко повторити вашу цитатуMAECTP0 писав:Після того як ви визнаєте що збрехали що вони не заборонені по всій європі - тобто що я брешу.luav писав: Якщо я вам наведу перелік європейських країн,де шипована гума не є заборонена,то ви визнаєте,що збрехали?
Василь!Ну ви хоч трохи спробуйте не брехатиMAECTP0 писав:Після того як ви визнаєте що збрехали що вони не заборонені по всій європі - тобто що я брешу.luav писав: Якщо я вам наведу перелік європейських країн,де шипована гума не є заборонена,то ви визнаєте,що збрехали?
Там само де я писав що вони по всій європі заборонені.luav писав: Де я писав таке?
Вчергове збрехали. Бо нешипучка у вас для поїздок в європу де, звісно же "не заборонені" шипи. А навіть обов'язкові.luav писав: відповів на ваше питання.Що робити з своєю гумою,я буду вирішувати сам
Ось ви пишетеMAECTP0 писав:Там само де я писав що вони по всій європі заборонені.luav писав: Де я писав таке?
Для того щоб це стверджувати,ви маєте мати докази.Вони у вас є?MAECTP0 писав:Вчергове збрехали. Бо нешипучка у вас для поїздок в європу де, звісно же "не заборонені" шипи. А навіть обов'язкові.luav писав: відповів на ваше питання.Що робити з своєю гумою,я буду вирішувати сам
Сраказм )
Доведіть що не їздитеluav писав: Отже чекаю доказів того,що нешипучка у вас для поїздок в європу
Це феєричноMAECTP0 писав:Доведіть що не їздитеluav писав: Отже чекаю доказів того,що нешипучка у вас для поїздок в європу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей