Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Thorn писав: hitlos, пфф
138 к.с. / 210 н*мxxfOxx писав:я момент який в тих фієст? і який тутKritik писав: хотя Fiesta Red Edition and Black Edition має 138 конів на 1.0
В фієстах момент 190, в режимі овербуст (в 125 сильних версіях) 210 наскільки пригадую.xxfOxx писав: я момент який в тих фієст? і який тут
Я не рівняю з ST. Рівняю іменно з стандартною фієстою з екобустом (які були на 100 і 125 сил, а момент там однаковий був, за винятком режиму овербуст в 125 сильній помоєму).hitlos писав: Вийде тупер можна буде рівняти з ст
Ту рідкість за пару соток американських, я тобі у Львові з любої стокової турбо фієсти зроблюvovka писав:В фієстах момент 190, в режимі овербуст (в 125 сильних версіях) 210 наскільки пригадую.xxfOxx писав: я момент який в тих фієст? і який тут
В хонди 200. Принципово різниці ноль. То навіть якщо не брати якісь 138 сильні рідкісні фієсти :)
hitlos писав: я говорю про то шо вони не старалися. Яка різниця скільки там в тій тошнилці 100 чи 120.
всякі прошивки то не цікаво, бо як вийде хонда в маси її тоже можна буде шити.myzikk писав: я тобі у Львові з любої стокової турбо фієсти зроблю
і не треба шукати блек, ред.
даю гарантію шо ні один ВАГ з сходими характеристиками не засцить стати з СівікомAnGeL писав:почитав то все, і нагадало моменти з дитинства, коли стоїть збоку шайка дітей, і там на словах тебе з гамном ромішують,круті типу всі такі, а коли підходиш ближче і кажеш "ну давай" всі тихо опускають голову вниз і йдуть додому![]()
![]()
![]()
форд![]()
![]()
![]()
Декстер - ти старпьор![]()
AnGeL, сівік хороша пацанячі тачіла, але з роками треба дорослішатиAnGeL писав: Декстер - ти старпьор
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість