Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
hitlos
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Номер:Numero Uno
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення hitlos » Сер, 06 липня 2016, 07:06

Doktor писав: впірдо
Я ж тобі вже скинув 2 готових бізнесплани. Ти ж ітак нічо не будеш робити бо папіроси легше возити.

Чомусь певні індивіди віришили що інші індивіди (держава, поліція, жек, мама) повинні зробити їм добре, шось мене така тенденція відношення до життя трохи лякає. Ви ж не овочі робіть щось самі.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 06 липня 2016, 07:12

hitlos писав: Ви ж не овочі робіть щось самі.
вони [цензура] а не овочі :D відірвані від життя %) скільки ти йому б не писав він зараз знов буде питати за вакансії в селі 2500 населення з зп 12к грн :D :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Сер, 06 липня 2016, 07:41

:shout
Вкладення
IMG-20160706-WA0000.jpg
Воно :bad

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 06 липня 2016, 08:05

HacK, за промову мовчки тисну руку :cheers

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 08:54

bossjara писав: з 10:00 до 20:00. бажано добре, якщо хоче норм зарплату

в чому проблема?
зі Стрия до Львова маршрутка їде півтори години. майже як з топольної на сихів в час пік
не думай, що я маю щось проти тебе просто цифри

ок давай банально порахуєм проїзд зі стрия до львова 50 грн,тобто 100 грн на день. в стрию теж потрібно добратись до АС це хай 3 грн тобто 6 на день
1.5 години їхати якщо без пробок,місця можуть бути стоячі.. по прибутті до львова потрібно, ще їхати на маршрутці до роботи це час хай 30 хв + ще 8 грн на день +зараз гарячо пляшка мінералки туда пляшка назад це ще + 20 грн і того маєм 134 грн в день тільки на дорогу.
тепер час на роботу на 10:00 -2 години дорога,це 8 ранку тобто потрібно встати пів 6-7.
після роботи їхати назад до дому відповідно ще 2 години в кращому разі. до дому ти прибуваєш об 10 вечора виграний і висушений.
обіди у вас є? думаю ні тому плюссуємо ще 40 грн в день на харчування і того получаємо 174 грн, в місяці хай 20 робочих днів це 3480грн
щоб получати 8000грн треба добряче пахати,бо як пахати погано може бути менше 4000грн, водій як я розумію і грузчик і бухгалтер і все на світі тому нічого дивного не має в тому, що так довго ти шукав людину на цю вакансію ;)
Vasiliyyy, повторюсь вкотре пистіти не мішки носити,я тобі сам таких бізнес планів напишу, що закачаєшся,але ти чомусь забув таку мінімальну фігню як де взяти на то гроші? за, що купити худобу? збудвати їм стайню,опалення,де брати корм, хто в тебе то мясо буде купувати,чи молоко,чи яйця, де взяти добрива\трактор\хімію\комбайн\землю і т.д
HacK, про торгових розкажеш комусь іншому в мене напарник був торговим на 3ох фірмах, у висновку розвалена машина, і він би в житті не пішов назад. заробляти там можна або крадучи бензин,або маючи гбо, а гроші дають як за бенз. у всіх інших випадках розкази про торгових мільйонерів це казки.

hitlos, ще раз питаю ,де взяти гроші на твій бізнес план7 як селянин з кредитом і зп якої йому ледь хватає щоб не вмерти з голоду має почати свій бізнес?

AnGeL, ту прослідкуй над рівнем дискусії, ви як макаки в зоопарку тільки гавном вмієте кидатись,я вам цифри,ви мені "ідіот,дурак,придурок і т.д"
хоч би в гугл зайшли,а то тільки коаву на формі тиснути :facepalm
Пі по новому

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 06 липня 2016, 09:05

Doktor писав: тому нічого дивного не має в тому, що так довго ти шукав людину на цю вакансію
ну, все вірно ти порахував ! Звісно , краще сидіти вдома і смоктати буй , бо я клав робити такі потуги , щоб хоч якусь копійку в хату принести !
Позиція зрозуміла , питань нема ! :sing

П.С. А , і ще - нормальний селянин не має з\п , тобто зовсім ! І з голоду не пухне ,як не дивно , а дуже навіть навпаки - ще й інших годує :sing
І в кредит залазить на певному етапі , але тоді він вже перестає бути селянином :sing
Хоча , кому я то пишу ... :facepalm
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Сер, 06 липня 2016, 09:16

я колись працював на заводі в 3 зміни
і там люди в 80% з сіл, деякі по 50 км від Тернополя

тепер розкажу вам як вони жили, особливо цікаво було в нічну зміну, а ше й жінки

початок зміни 23.00 вечора, до роботи їхати майже 2 години, тобто в 21:30 треба виїхати встати
зміна до 06:00, потім ше 2 години назад, вдома в 8-8:30, зібрала дітей до школи, чоловіка на роботу, і вперед на город, поки не жарко, до обіду на городі, потім приготувати їсти, і лягти спати на годинку, потім прийшли діти з школи, погодувати, повчити уроки, потім і чоловік прийшов, погодувала, спала жара, і опять на город, до години так 21, бо через пів години опять на роботу

і нічо

живуть, працюють :|

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:19

Liuskywalker, ну знаєш так можна і взагалі за талони на їду працювати ;)
ми не в 19 столітті.
просто подумай, що така людина обере, роботу з зп в 3 тисячі в себе на районі, чи роботу з нестабільною зп десь в сраці? думаю вибір очевидний.
Kritik писав: і нічо

живуть, працюють
лол вот і я про то, але то швидше не живуть, а виживають, як така людина має бути культурною? якщо вона крім городу і заводу з дітьми більше нічого не бачить?

я приведу банальний живий приклад, ми познайомились з нідерландцем і запросили його до себе (ну щоб львів показати з правильної сторони) бо він подоружвав по світу.

так от він пів року працює в себе або гружчиком в маркеті,або, ще десь,а решта пів року подоружує по всьому світу, в основному по азіїї бо там дешево.

увага знатоки тепер питання ( барабанна дробь)
ЧИ МОЖЕ В НАШІЙ ЧУДОВІЙ КРАЇНІ ГРУЗЧИК В МАРКЕТІ ПОЗВОЛИТИ СОБІ ПІСЛЯ ПІВ РОКУ ПРАЦІ,ПІВ РОКУ ЖИТИ В ІНДІЇ?
Востаннє редагувалось Сер, 06 липня 2016, 09:24 користувачем Doktor, всього редагувалось 1 раз.
Пі по новому

Vasiliyyy
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Повідомлення Vasiliyyy » Сер, 06 липня 2016, 09:21

Ігор, а як ти собі уявляєш свою "роботу мрії"? Просто напиши тут свою картинку, з усіма деталями, так як розписав про добирання на роботу. Бо я конкретно не розумію, чого ти хочеш.

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 06 липня 2016, 09:26

Doktor писав: ок давай банально порахуєм проїзд зі стрия до львова 50 грн,тобто 100 грн на день. в стрию теж потрібно добратись до АС це хай 3 грн тобто 6 на день
електричка 25 грн, пішки з любої точки Стрия до вокзалу максимум півгодини(знаю бо не десяток разів так ходив і по стрию принципово на маршрутках не пересуваюсь)
від вокзалу до місця роботи 15 хвилин пішки, ну але допустимо для когось це тяжко, нехай 4 грн. ітого 58 грн в дві сторони
Doktor писав: 1.5 години їхати якщо без пробок,місця можуть бути стоячі.. по прибутті до львова потрібно, ще їхати на маршрутці до роботи це час хай 30 хв
від 1 години до 1 год 20 хв. В загальному щоб приїхати на роботу на 10 вполнє реально прокинутись в 7 ранку
Doktor писав: зараз гарячо пляшка мінералки туда пляшка назад це ще + 20 грн
цікава логіка. а ще за день може захотітись в туалет, а в громадських туалетах нема туалетного паперу, а це ще від 3,50 грн до 6 грн за рулон
Doktor писав: після роботи їхати назад до дому відповідно ще 2 години в кращому разі. до дому ти прибуваєш об 10 вечора виграний і висушений.
дєйствітєльно, маєш же приїхати відпочивший і пьяний
Doktor писав: обіди у вас є? думаю ні тому плюссуємо ще 40 грн
ти не думай, ти питай. обід комплексний (1,2, салат, кампот)35 грн за рахунок фірми
Doktor писав: і того получаємо 174 грн, в місяці хай 20 робочих днів це 3480грн
1000. ну максимум півтори. нє, канєшна можна і на таксі їздити, тоді взагалі овер 10к вийде добирання на роботу
Doktor писав: щоб получати 8000грн треба добряче пахати,бо як пахати погано може бути менше 4000грн, водій як я розумію і грузчик і бухгалтер і все на світі
ні водій, ні грузчик, ні навіть бухгалтер. потрібно просто вчасно і якісно робити роботу. і ставитись до цього з відповідальністю. ти шо ніколи не бачив що роблять продавці в мобільних салонах?
Doktor писав: тому нічого дивного не має в тому, що так довго ти шукав людину на цю вакансію
ну да, в нас же ринок праці переповнений, роботи валом, працювати нікому :D

народ в нас просто а.х.у.євший, от і все
ніхто не хоче працювати, всі хочуть 1000 баксів в місяць мати
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Sviatoslav
Номер:файний

Повідомлення Sviatoslav » Сер, 06 липня 2016, 09:29

Doktor писав: ЧИ МОЖЕ В НАШІЙ ЧУДОВІЙ КРАЇНІ ГРУЗЧИК В МАРКЕТІ ПОЗВОЛИТИ СОБІ ПІСЛЯ ПІВ РОКУ ПРАЦІ,ПІВ РОКУ ЖИТИ В ІНДІЇ?

а ти впевнений, що він жив за ті гроші, що ті пів року заробляв?
думаю там були ще нехіленькі заощадження і жив він сумнівно за бабло, юзати міг каучсерф чи щось подібне і стопити для переміщення, азією українцю подорожувати не проблема теж

а я блаблакаром їхав і познайомився з голландцем, який переїхав в Київ жити і працювати, він був вражений нашим аутсорсом і одружився з нашою бабою, живе в Україні і не піниться, його влаштовує, тому все відносно.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:30

Vasiliyyy, я не люблю працювати на когось, бо мене завжди нервує маразм де за пару тисяч ти виконуєш обовязки, ще 4 професій.
в ідеалі я дуже хочу мати свій бізнес, оскільки я працював барістою,то мабуть це була б кавярня, або хороший ресторан.
а зараз пахаю як кінь деколи ночами до дому не приходжу, були часи то і 1000уо в місяць мав, деколи 500,деколи 100, зараз ось дома сиджу 3 дні бо роботи нема :-) (в мене мрг нема на польщу не їжджу) :D
Пі по новому

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 06 липня 2016, 09:34

Doktor писав: просто подумай, що така людина обере, роботу з зп в 3 тисячі в себе на районі, чи роботу з нестабільною зп десь в сраці? думаю вибір очевидний.
1. а чому- нестабільної ?
2. Мова йшла про те , що "зп в 3 тисячі в себе на районі" ващє нема, хіба ні ?
3. В мене є знайомий , який встає о 5:30 , бо до роботи - 2 години добирання .
Тобто сумарно він щодня на дорогу витрачає 4 години і біля 4,5к грн\міс на транспорт\харчування . І вибрав таке заради всього +30% в з\п . Бо має трохи сірої речовини під черепушкою і чітко поставлені цілі .
От йому з таким режимом я би пробачив ниття , але чомусь він не ниє :sing
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:37

bossjara, знаєш в електричок є графік, і завжди є купа нюансів. тому то таке
я наприклад за півтора години добирання в маршрутці чи електричці де 40 градусів вже не маю сили нічого робити.
сенс залишається сьогодні ти можеш чистими заробити 4000-6000 тисяч а через місяць 2000.
bossjara писав: всі хочуть 1000 баксів в місяць мати
я взагалі вважаю, що це мінімальна сума на яку людина здатна бути людиною. а що краще мріяти про зп 2000?

Sviatoslav, що розказали мені то розказав вам,фотки він показував,тому підстави не вірити йому, в мене нема. в азії взагалі дешево,тому чому б і ні?
Sviatoslav писав: з нашою бабою
все тут це ключова фраза,наші баби не одного погубили :D :D :D
Пі по новому

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:41

Liuskywalker писав: От йому з таким режимом я би пробачив ниття , але чомусь він не ниє
це називається пахати на ізнос,просто подумай як буде виглядати нідерландець який працює пів року, а решта пів року він в теплих країнах бо не любить зими,і як буде виглядати наш українець який паше як віл бо дома нема, що їсти?

трішки класики

В Україні обговорюють можливість підвищення пенсійного віку чоловікам і жінкам до 65 років. В той же час, середня тривалість життя в Україні становить 68,8 років
Зображення
Пі по новому

Vasiliyyy

Повідомлення Vasiliyyy » Сер, 06 липня 2016, 09:48

Doktor писав: знаєш в електричок є графік, і завжди є купа нюансів. тому то таке
я наприклад за півтора години добирання в маршрутці чи електричці де 40 градусів вже не маю сили нічого робити.
Можна їздити на роботу власним авто, взяти попутників через блаблакар і мати дорогу задаром і в комфортних умовах.

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:49

Vasiliyyy, я три рази їхав на франківськ то аж нікого віз :D
Пі по новому

Vasiliyyy

Повідомлення Vasiliyyy » Сер, 06 липня 2016, 09:51

Doktor писав: це називається пахати на ізнос,
А возити папіроси - то не ізнос? Ти ліпше когось знаєш, як воно. І там твоєму здоров'ю жопа прийде набагато скорше ніж тому, хто працює фізично, бо там страждає нервова система.
Бо то були разові поїздки, а якби їздив постійно, то знайшов би собі таких самих попутників, які щодня добираються на роботу - то питання лише часу.

Doktor

Повідомлення Doktor » Сер, 06 липня 2016, 09:56

Vasiliyyy, на ізнос але там хоча би якісь гроші можна мати як повезе,я коли удачно їздив то завди і в кіно ходив і суші жер 2 рази в тиждень, до речі завдяки цьому в мене тепер є дружина бо там і познайомились :D
Пі по новому

Vasiliyyy

Повідомлення Vasiliyyy » Сер, 06 липня 2016, 10:03

Doktor писав: як повезе,
А як не повезе, то вважай через нерви вкоротив собі життя на тиждень і попав на некислий штраф.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей