Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якби ти розібрався у питанні, то знав би що авто захищають зпереду.Dexter писав: розлетілась окташа гірше китайця ше й від удару пріори
Опа, о це поворот.Maniak716 писав:Jarevych, згідний тільки з тим, що це могло статись з кожним, але вини баби я там не бачив і не бачу...ну ти ж всіх пішоходів бакланишJarevych писав: а ти би тільки всіх бакланив![]()
от цього літа я не раз бачив як на газоні на пр. Свободи люди сидять читаю чи щось їдять, грають в різні ігри і тд і тп - то що виходить якщо я (не дай Бог) завалю там когось, то ви всі теж будете звинувачувати пішохода бо він не там стояв чи сидів???
в кінці Чорновола біля Бомби теж пішоходи бігають і я їх кожного дня там проклинаю, але вальнути людину на тротуарі і казати що вона сама винна то є сильно, от на ПЧ то міг би і ключем балонним добити її я б промовчав
я про цеDenia писав: я думаю то була шутка-мінутка
Dexter писав: народ, вибачеюсь, то походу не окташа була, а фабія.... кароч судіть самі шо то за авто:
але то не звільняє від того шо він вбив людину. Почуваєшся зле - їдь на таксі.pikach00 писав: чуваку або зле стало , або що
чувак труп лежить набагато дальше!!!!Dexter писав:черговий доказ що від долі не втечеш....на відео з реєстратора нема жодної людини на тротуарі, лише та, в яку попав гольф![]()
чому жінка в 7:45 лазила по тих кучугурах:
ти нормальний? чувак не мав права сыдати за кермо будучи буховим хворим втомленим і тд і тп!!!!pikach00 писав:Dexter, що значить по необережності? Він винен що йому стало погано? Він ж не входив у той поворот з ручніком ще й через подвійну суцільну.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей