підстава є - пункт 2,4
не раді срача - а раді цікавості

чи десь сказано в пдр чи в інших актах шо той стікер має якусь вагу.
бо я його вже рік другий чи третій не кріплю.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На трос і відтянути за гаражі,заодно на кірпічі поставитиСАХАР писав: не раз-ну как поступать в таком случае?
Той самий пункт 21.2 другий абзац:Morozov писав:але ти також її так і не зрозумівROVA писав: Вже та тема розжована не один раз.
Який перетин кордону ?ROVA писав: 1. при перетині кордону , 2. при складанні протоколу про адміністративне правопорушення.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1961-15
21.2. Контроль за наявністю договорів обов'язкового
страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних
транспортних засобів здійснюється:
Відповідними підрозділами МВС України при складанні
протоколів щодо порушень правил дорожнього руху ( 1306-2001-п ) та
оформленні матеріалів дорожньо-транспортних пригод; { Абзац другий
пункту 21.2 статті 21 із змінами, внесеними згідно із Законом
N 3565-VI ( 3565-17 ) від 05.07.2011 }
Цікаве трактування, як і всі решта законів в країні. Одним словом треба показувати...diza писав:ось відповідь пункт 2,4Мене цікавить, чи мають право вимагати показати поліс цивілки?
дивись тут
Саме це і цікавить, але так виходе що коп просто так не підійде, а раз підійшов, то якесь порушення і неважливо дрібне чи серйозне. Я став за 3 метри до переходу чекав людину, підійшов коп, вимагав доки і поліс, так сталось що поліс лежав вдома) Розійшлись попередженням поліс не показувавweber писав: але було незначне порушення і коп підійшов щоб "поняти і простити", і захотів перевірити доки + поліс, то мені треба було його послати відразу чи може не
Я думав що хлоп питає тільки коли працівники ДАІ-поліціїROVA писав: органами Державної прикордонної служби України під час
Так поліцай може прикинутися прикордонником і сказати що якраз в місці зупинки починається кордонMorozov писав: хлоп питає тільки коли працівники ДАІ-поліції
Це більше "Зеленої карти" стосується.ROVA писав: Той самий пункт 21.2 другий абзац:
органами Державної прикордонної служби України під час
перетинання транспортними засобами державного кордону України.
Я навпаки думаю --- коли авто з українською реєстрацією вертається назад з-за кордону, то має мати страхівку.may писав: Це більше "Зеленої карти" стосується.
Когось прикордонники питали про поліс при поверненні?ROVA писав: Я навпаки думаю --- коли авто з українською реєстрацією вертається назад з-за кордону, то має мати страхівку.
Ніде не сказано і ніякої "ваги" він не має.diza писав: чи десь сказано в пдр чи в інших актах шо той стікер має якусь вагу
і покладіть голову на голову за руки і в замокПетро писав: поверністься до мене задом
Але зарплату ти платиш одному з нихandreyclk писав: Ну хз кого тут звинувачувати .ЗУстрілись два мудака,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей