1. як робити не можна? шукати кращого життя?xxfOxx писав:ну ти не відповів чи будеш набувати польського громадянства? І не відповів про виділений текст, розумні люди знають, що так робити не можна, і мають свою думку, а не спираються на копіпаст сторінок інтернетуKritik писав: це ти так думаєш, і це суто твоє ІМХО....
древне народне прислів"я говорить шо "риба шукає де глибше, а людина де краще"
чи ти думаєш Поляки не виїжжають до Німеччини? чи Німці не виїжжають до США? це світова нормальна практика.... а то шо так робити не можна, це знову ж таки суто твоя думка

2. ні, на разі і найближчим часом абсолютно не збираюсь набувати ніякого іншого, громадянства. і знову ж таки, прочитай шо таке національність, і громадянство.... національність це те яким ти народжений..... а громадянство, це яка країна тобі паспорт друкнула.... мені здається це дуже велика різниця, і я думав всі її розуміють, але бачу шо я глибоко помилявся...

3. Розумні люди вчаться чогось нового, і читають різні джерела інформації, а не "я знаю шо це погано і все...." чи для тебе Вікіпедія не авторитет? для всього світу авторитет, а для тебе ні.... ну ясно, понятно